תלונות בנושאי

טלכספי

New member
מצטערת... כנראה שהפתרון

אינו כה פשוט. אצלינו אין מקורות מים עומדים ובכל זאת כמות היתושים בלתי נסבלת (אגב, גם צרעות יש בשפע...) והעוצר מתחיל בכל יום עם רדת החמה... אני מקווה שבכל זאת תצליחו בפעולות המיגור.

מי אמר צרעות לא קיבל

אצלנו כבר אי אפשר לצאת החוצה בשעות ביום בגלל הצרעות. יש כנראה קן באזור וממנו הן מגיעות בכמויות.

פירולית

New member
הצרעות זה ממש נורא

כל הכיף שלשבת בחוץ אחר הצהריים נפגע בגלל המפגע. ולפעמים הן גם חודרות לבית, ואני רודפת אחריהן עם מגבת להוציא אותן החוצה. האם יש אפשרות להדברה כלל ישובית? האם בכלל ניתן להדביר אותן ?

kriol25

New member
אפרופו ריסוסים..

יש לי חברה שגרה בשילת, סיפרתי לה על הבעיה המטרידה היא אמרה שגם בשילת היו כמויות איומות יתושים אך טענה שיש הרבה מה לעשות!! היא אמרה שהם מזמינים הדברה ספציפית ליתושים כאשר שלוש פעמים בקיץ, מרססים את הישוב עצמו - כולם נסגרים בבתים או נעלמים בזמן הריסוס, אך זה פשוט עובד. בהחלט עובד!! הכמות ירדה וחזרה להם איכות החיים. שווה לנסות את זה, אני מניחה שניתן יהיה למצוא תקציב לריסוסים הללו - ביחוד שעכשיו הארנונה עוברת אלינו ולא צריכים לחכות לחסדיה של המועצה שלנו. פשוט לרסס בדרך זו וזה כמובן לא בא על חשבון שאר ריסוסי הואדי. מושי אשמח לתשובה ממך וכמו כן מה עשיתם עם הדייר שרשמתי לך במסר האישי, האם אתם מטפלים במקורות המים העומדים שלו??? זה כמות אדירה.

הדברה!

סיימתי כרגע סיור מאוד מקיף עם יוסי גלר מנהל מחלקת תברואה במועצה. היינו באופן מאוד יסודי בכל המקומות שנקראנו אליהם. מצאנו ממצאים מעניינים המאששים את השיטה האומרת שהתושבים צריכים לגלות אחריות בעצמם ולהוריד את רמת הנגיעות. אפרסם הדרכה מסודרת של יוסי גלר, אך לפני כן שתי דוגמאות: 1. עקב הצטברות של ענני יתושים באחד הבתים גילינו לידו מי ניקוז עומדים ובתוכם "חגיגה" של זחלים חדשים. לאחר הגילוי הנקודה הודברה. 2. עקב התלונה שעלתה כאן בפורום נגשנו לבית שבו היתה בריכת דגים בחצר וסביבה ענני יתושים. גם אותה הדברנו ורוקנו את הבריכה (התושבים עזבו את הבית והחצר היתה נטושה). כמו שכבר אמרתי וחזרתי ואמרתי: אין לנו עיניים בכל מקום. תלונותיכם מכוונות אותנו ומסייעות לנו לפתור את הבעייה באופן ממוקד ויעיל. תלונה כללית לא תאפשר זאת. שימו לב למוקדים מסוג זה, רוקנו בריכות מים, דליי מים, שלוליות, בידקו על גגות הבתים אם אין נזילה של דוד המים וכדומה, והפנו אלינו תלונות ממוקדות. לאחר מכן ירדנו לואדי ומצאנו קצת ממצאים שיועברו לטיפול מחלקת תברואה של מודיעין עילית. גם בנושא הצרעות ננסה לטפל (מאחר ולא מצאנו קן) באמצעות הצבת מלכודת. הצרעות יקחו איתן את הרעל הנמצא במלכודת ויעבירו אותו אל הקן, שיחוסל בדרך זו (שמעתי תלונות מפורום צרעות?...), כך אנחנו מקוים. גם החולדות תודברנה במקומות בהם הגיעו עדנו תלונות. ובא לציון גואל? כולנו תקוה.

טליס15

New member
תודה רבה!../images/Emo9.gif

כולי תקווה שאכן המוקדים שרוססו יפחיתו היתושים (נראה לי מוגזם לקוות שיעלמו לגמרי..) תושבים חייבים לגלות אכפתיות ולעזור לכולנו להפחית היתושים המציקים האלו. הדייר שפשוט עזב הבית והשאיר בריכות מים ויתושים - כל הכבוד לו!! בכל אופן תודה על התגובה והפעולה המהירה.

golanzuk

New member
כל הכבוד למושי ../images/Emo24.gif

על הטיפול המהיר והיעיל. גאה אני לגור במקום כל כך איכפתי המטפל בכל בעיה גדולה - כקטנה במלוא הרצינות. המון תודה לכל האנשים שאיכפת להם מחלי ואיציק גולן

לארי

New member
../images/Emo41.gifתלונות בנושאי ../images/Emo177.gif../images/Emo55.gif../images/Emo15.gif

כמו גם, צרעות, עקרבים ------> בשרשור מטה.

נסו מלכודות אצלכם בחצר!

מעבר לכל מה שנכתב ונאמר ומעבר לכל המאמצים שנמשכים כל העת (ובמסגרת המותר, כמובן) נסו לתלות מלכודות דומות אצלכם בחצר. אתמול בבוקר תלינו 3 מלכודות כאלו בגינת המשחקים המרכזית והמעופפים (בעיקר דבורים, צרעות וזבובים) מתפתים להכנס למכודות בהיקף ראוי לציון. ניתן לרכוש ב"הום סנטר" או בכל חנות דומה בסכום פעוט מאוד יחסית לטירדה.

ronpel

New member
הודעה מסכמת בנושא מעופפים

זה נכון יש המון יתושים וצרעות. הבעיה היא לא רק אצלינו אלא גם בכל ישובי הסביבה כולל לפיד ומודיעין כפי שניתן לראות בעיתונות המקומית. כל הישובים מנסים לטפל בבעיה ע"י ריסוסים אבל ללא הצלחה. אנו משתפים פעולה ומנסים ביחד לאתר את מוקדי הדגירה. צריך להכיר בעובדה שאנו נמצאים בקרבת אזורים פתוחים,יערות וישובים שמזרימים ביוב באופן חופשי ללא יכולת שלנו לפעול מולם. אנו נמשיך לרסס כל מקום שנגלה בו דגירה ולפזר מלכודות לצרעות בשטחים ציבוריים כפי שנעשה בגינה. הכנסת הודעות דרמטיות בפורום כל יומיים לא תעזור ולא תשפר את המצב. רונן

למעלה