תמונות חדשות!

McflyRule

New member
דיקיס

ילדה אחת ראיתי אותה עם מכנסיים ממש ממש דומים באותו צבע ונראים אותו דבר.. (בטח עולים מיליון אבל לא נורא
)

loner in love

New member
דיקיס קצר ../images/Emo12.gif

או שתלכי לחנות של דיקיס בעזריאלי ותשלמי עליו 250 שקל או שתלכי לשוק כמו שאני עשיתי ותשלמי 100

lollipop1

New member
איפה השוק שלך?

השוק אצלנו מוכרים רק בגדי פקאצותתתתתתתתתתתתת... או דוכני גברים אבל הכל שם במידות ענק!

loner in love

New member
שוק ראשון

כל יום שלישי האמת שדיקיס קצר עולה שם 120 אבל הוא עשה לי ב100 יש גם בשוק הכרמל אבל זה יותר יקר שם

shircherry

New member
../images/Emo140.gif אלה תודה

גרררררררררררררררר איזה מותקי דאגייייייי!!! כל כך התגעגעתי לשער הארוך הזה!!! פשוט למות עליו!
הוא כל כך יפה שהוא שובר ת'לב!

shircherry

New member
אה כן../images/Emo9.gif שלחתי בטעות...

שכחתי להזכיר את הסליפ און שלו!!! כל כך שקסי!!! פשוט לעשות לו את הצורה!
אוי מואפשר לראות את העיניים שלו! *נמסה בכיסא... יש למישהי שפכטל?*

Bleed for Me

New member
הגיע הזמן!!!

לאן נעלמתם?!?! הם נראים ממש טוב! איזה קעקוע יש לדאגי? (חוץ מאלה שאנחנו יודעות עליהם) תודה אלה!

bar jones

New member
../images/Emo41.gifהתאבדתי ../images/Emo41.gif

ועכשיו שבתי לחיים..
קודם כל- אלההההההההההההההההההההההההההה סופסוף...!! תמונות חדשות! מי סוגד לך יותר ממני?!? לאן נעלמתם חבורת יפיופים מהממים כשרונים להפליא ושוברי לב מתוקים שכמותכם הא?! (
דני , איפה לעזאזל אתה שאני קוראת לך?!) לויודעת מה איתכן.. הארי נראה מעולה
, אלי באמת הרזה טיפה, אבל זה בסדר, תוך שבוע שהוא מבקר בקביעות במקדונלדס- הכל יחזור לעצמו.
דאגי- נו כן, גם אני מתה על המראה של הילד הקטן והתמים שלו ככה
- רק תסבירו לי.. איך השיער היפה שלו לא נהרס מרוב החומרים הכימים שזכו למסור לו דרישת שלום?!
טומי.. טומי נראה סבבה, דווקא בנים בורוד זה יפה..
ולאחד והיחיד המושלם התמידי, הגבר של חיי, השקסיות בהתגלמותה.. אכן .. ד
נ
י
! תגיד לי, לא כואבות לך העיניים מסנוור היופי בכל פעם שאתה מביט במראה
?! אין לי איך לתאר אותך יפיוף מרושע שלי... אוף!!!!!!!!! אני לא שולטת בעצמי!! דנייייייייייייי!!!!!!!!!! בוא תעשה לי פעוטון!!ומספיק כבר להיות סו פאקינג דמאט
מ
ו
ש
ל
ם
( מלאך שלי
) אלוש.... אבל את עדיין נאמבר 1 !

m i c k e y 15

New member
דיי באמת דני פשוט פשוטט

מ=ו=ש=ל=ם זה הגיע עד כדי כך שדאגי שתמיד היה אהובי הנצחי..עכשיו אני יותר את דנייייי כי אין אין הוא פשוט שווה!!!!!

Hip Hop star

New member
מהמהמהמהמהממהמה?!

קבלי
בייב,בואי נלך לגמילה מהסגידה,את מתחילה להפחיד אותי=| ומחכה לךךךךךךךךךך!

יוווווווווווו אני פשוט מתהה

הם מושלמיםםםםםםםם אני מתחרפנתתת אני יאנוסססססססס אותםםם והם הצטערו על זה!!!! על זה שהם נולדו בככל חחחחחחחח סתםם.. יהיה להם כייף אני מבטיחה חחחחחחחחחחחח פשוט אני כאן מחורפנת מהתמונות.. ומה זה לא לדאגי לא קר?! חורף שמה מה זה.. אני רוצה אותווווווו חמודון מתוקון שללייייי יאאאאאיייי אני פשוט מאוהבבבבבבבבבבבבבתת חחחח סתם..

m i c k e y 15

New member
ישששששש כמה חיכיתי לתמונות חדשותת

!! אני מתעלפתתתתת איזה חמוד דאגייי הוא חזר לצבע היפה שלוו!! ועוד קעקוע?? חח כמהה, ודני מהמםםםם..וגם הארי!!

bustedit

New member
OMG

טום חמודי, מה נסגר עם החולצה המהממת בטירוף שאתה לובש?
איככ הם מעצבנים אותי. כולם שם עם שיער חום. בעע חום! מילא דני.. הוא עם כל צבע שקסי.. והארי אותודבר.. אבל טום?! דאגי?! בלונדיני שולט

למעלה