תמונות חדשות!

bustedit

New member
מה אמרתי?../images/Emo7.gif

זאת זכותי לחשוב שורוד [אהמ] זה לא הכי גברי, ושבלונדיני הרבה יותר יפה!

m i c k e y 15

New member
זוכרים את התמונות מהים של דני ודאגי

?.. אז מצאתי עוד כמה לא יודעת אם ראיתם.. שוויםםםםםם

לינשום ליטל לינשום...../images/Emo8.gif

אני בשוקו שניה תנו לי לעכל מה שעובר על הדאגי הזה בזמן האחרון.. היום גיליתי שהוא מטפל לי בצבים (כאילו תפנימו לבנאדם הזה לא מספיק הגן חיות שיש לו בבית או איפו שזה לא יהיה) ועכשיו זה!!!!!! חזר לי לבלונד מאריך לי שיעררר תיראו אותוו החיים היפים ממש!!!! סורי אני עדיין לא מעכלת את הבן אדם הזה!!!!!! טובבב שניה... אוקיי השיער.. אחלהההההה (הידעתם: שעם דאגי משאיר את השיער טבעי כלומר בלי פנים ובלי כלום יש לנו אותו שיער חחחח מאגגגניב) הבלונד שוב מתאים לו לאאאלה !!!! פשוט אין מיליםפ של השקסקון הזה... לימרות שהוא מאוד מגזים לפעמים!!!!! אבל עדיין נישארה לי שאלה לא פתורה!!!! אלהההה איפו את רואה קעקוע?! על היד קיבינימט?! דברו איתי מחר מקווה שאני יעכל את זה...

אה... ובקשר.. הארי טום ודני

האריי - ניראה קולי אהבתי את התיסרוקת... מאודדד והוא ניראה מדהים!!!!! טום ודני כמו תמיד אין מילים מוווושלים!!!!!!!! פשוט מדהימים הורסים חתיכים וכ"ו... פשוטט הישתנו לטובה... חוץ מדאגי שבקשר אליו אני לא בטוחהה אבל הוא נישאר כוסון וישאר כוסון!!!!!

Hip Hop star

New member
פוינטר?!../images/Emo2.gifאיך הגעת..............

לרשימה השחורה שלי?! מאוד מאוכזבת

lollipop1

New member
אני מנסה להבין למה רשימה שחורה....

אבל אני חושבת שעכשיו הבנתי!

bar jones

New member
מתנגדת!!! מה זו לעזאזל הרשימה

השחורה?! אני רואה שכל החבר'ה שם!! אפשר להצטרף?! חיחיח , בעצם לא בא לי... תהיו אתם ברשימות ואני אשאר לבד.. עם דני!!

Hip Hop star

New member
מה זה מתנגדת?!

מה אני עושה פה בעד או נגד? את לא יכולה להצטרף. זה רק למי שהייתה ילדה לא טובה,ולא לימדו אותה להגיד מילה אחת פשוטה
את כן אמרת כי את מאמי וכל מי שאמרה את אותה המילה שאת זכרת להגיד

Rowdy Girl

New member
המהמ...

טום- מהמםםם
הארי- אמאלה! מה נסגר?
דני- רררר.
דאגי- יא שקסי!!!!!!!!!!!!!!
אלה תודה

loner in love

New member
אעאעאע

דאגי- *מסתכלת תוך כדי שהתמונה עולה* *רואה בלונד* אעאע דאגי חזר לימי that girl. עכשיו רק חסר הדיקיס *תמונה ממשיכה לעלות - אני רואה דיקיס* דאגי!!!!!!!!!!!! אחרי שקיץ קודם חיכיתיייייי לשובם של הדיקיס והוא סרב ללבוש אותם הוא חזר אליהם?! מה נסגר?! ועם הפוזות של פעם דאגייייייי הארי- נראה שהוא שב לימי 5CIHH [כמה זמן לא השתמשתי בקיצור הזה] בלי הזקן עם הצבע של פעם הוא נראה ממש פיצי טום- נראה טוב. אני אוהבת את השיער שלו ככה וגם אהבתי את הורוד דני- חזר למעילים ותביא לי את הכובע שלךךךךך! איפה אני משיגה כזה?! התגעגעתי לימים שהיינו מנתחות כל תמונה ולבוש שלהם

Hip Hop star

New member
עוד מישה ברשימה../images/Emo11.gif

לא יכולה לסבול חוסר כבוד,אפסיק בפעם הבאה......

loner in love

New member
מצטערת ../images/Emo7.gif

באמת שרציתי לכתוב אבל התקף הנוסטלגיה והאהבה שהציף אותי גרם לי לשכוח
תודה רבה!!!!
למרות שקראת לדאגי הומו

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif בדיוק!!

מילה במילה
דאגי - כל כך ימי THAT GIRL והארי הקטנטן שלי..
בדיוק מה שחשבתי.. בלי צבע בלי זקן ובלי פאות והכי חשוב - בלי המולט!! וכל כך לבן.. כמו פעם טום - נראה מעולה ככה עם השיער וגם אני התלהבתי מהורוד ודני - גם אני התלהבתי מהכובע ממש מילה במילה
וגם אני חשבתי על אז שהיינו עושים משטרת האופנה..
פעם.. כשהיה לי זמן וחיים

תמונת הקעקוע של דאגי החדש..

אלוהים ישמור נישבעת לכם עם הוא יעשה עוד קעקוע איפו שהוא או שאני יחנוק אותי או אותו...!!!! אלוהים ישמוררר

למעלה