תמונות מהתוכנית התמכרות R

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifמוצ'אס גרסיאס!!! ../images/Emo24.gif

עוד לא יצא לי לראות אפילו תוכנית אחת של ההתמכרות R הזה.. יש לי אחת על המחשב אבל עוד לא ראיתי אותה.. טוב, לפחות היא שם..

סוכריה16

New member
אפשר סרטונים של זה!??!

חשבתי שאין שפם פונצ'ו ואנהי פשוט! אפשר לפחות קישור לסרטונים או משוו!?!?

סוכריה16

New member
מה אתם אומרים על זה?../images/Emo46.gif

האמת היא שכולנו יודעים שלולא כריס מורנה ויאיר דורי - לא היה לא ארוואי ובטח לא RBD אז תתפלאו לדעת......ארוואי כנראה מתאחדים...הרבה אומרים שזה קורה עקב הצלחתה הבנלאומית של RBD , ארוואי החליטו גם הם לחזור לבמות.......לא ידוע עדיין מאיזו סיבה הוחלט דבר זה אך יש האומרים שזו הסיבה..........עם יהיה מסע הופעות....במפתיע מאד יתחילו ארוואי את המסע במקסיקו - סתם מיקריות? לכו תדעו.......מה שכן........ייתכן שאחוזי ההצלחה של RBD ירדו בעקבות דבר שכזה..

סוכריה16

New member
בם בחיים אבל בחיים שלהם

לא יצליחו כמו RBD ואולי פה אנחנו קוראים לעיתים לRBD חיקוי! שמה לא אוהבים אותם והם סתם איזה מדל שנאלצו לשפר! ובכלל כולם אומרים שRBD יפים מאורוואי וטובים מהם ביופי קמי ופלי הכי יפים לדעתי.. ולואיסנה.. אבל הם לא כמו השיפור

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifהשמועה על האיחוד הזה היא כבר

ממזמן.. והאמת שאין לי מושג מה הסיבות, אבל לא נראה לי שזה בגלל ההצלחה של RBD.. לדעתי זה בכלל לא קשור.. וגם לדעתי כשאת אומרת שהם לא יעלו על ההצלחה של RBD זה לא נכון בכלל!! אולי שכחת אבל ההצלחה של המורדים הייתה ענקית!!!!!!!!!!! כבר הספקת לשכוח את כל ההיסטריה שהייתה עליהם??
ואני אישית מאוד אשמח אם הם יגיעו גם לארץ להופעת פרידה! הערצתי אותם, ואני עדיין מעריצה! ואני חושבת שהם מוכשרים לא פחות מRBD... וזהו.
גוד נייט

סוכריה16

New member
בישראל כן. בהחלט!

ואולי גם בארגנטינה.. אבל זה אל מתקרב למעריצים של RBD

ג ב ש ו ש

New member
נקווה שלא יווצרו בעיות בגלל ../images/Emo88.gif

זה...ומיצידי שיתאחדו אין סיבה לחשוש.. RBD הם הלהקה וכנראה שמארוואי כבר נמאס להרבה

LemonLimeLilach

New member
זה ממשששששששששש לא ככה

התכנונים על איחוד של ארוויי הוא גם מלפני המון זמן, וגם ר-ק לסיבוב פרידה. וגם זה בכלל לא בטוח. כשפלוריסיינטה היו בארץ כריס אמרה שיש מצב לסיבוב הופעות באירופה (ובעיקר בישראל.. כי אנחנו לא היינו בסיבוב הופעות של האלבום ה 3 ובכלל כל אמריקה הלטינית כ-ן הייתה אז זה בשבילנו..) בקיצר, זה כל כך לא קשור ל RBD שאי אפשר לתאר

למעלה