גוו הילהההההההה
יוו חשבתי שתהרגי אותי והתלבטתי אםבכלל לשלוח תהודעההההה!! ואת צודקת!! אני גם הייתי מעריצה ענקית!! אבל.. א. ההצלחה היא בזכות קטנטנות!! אני הייתי אדם מכור לקטנטנות! ועובדה עובדה שהתחיל המורדים ראיתי רק תעונה הראשונה- ותשנייה הפסקתי! (סקטנטנות אין סיכוי שזה יקרה) ברור שאחרי 7 שנים שרואים אותם על מסכים הם יהייו בעיננו הכי טובים! ב. אם המורדים טובים יותר אז למה אני .. בלי לדעת בכלל מה הולך במקסיקו ראיתי פרק שניים ב 406 ופשוןט התאהבתי בכל השחקנים שם! פשוט אמרתי "מה?!?! הכרתי רק את המורדים! אבל עכשיו.. אני רואה עוד מלא שחקנים בגילם, לא פחות יפים מהם, ובהחלט לא משחקים רוקדים ושרים טוב מהם" ג. ההצלחה של רבלדה כמו שהילה אמרה, רק בדרום אמריקה ובישראל! ד. ואולי את לא יודעת- אבלללל! ארוואי לא מהווה שום איום על רבלדה זה לא כמו פה שאנשים מתאהבים בשחקנים ורואים גם את זה! שמה הם לא אוהבים אותם בכלל- הראיתי להם פעם תמונות והם עשו לי "מה?!?! זו דולסה!??! זה פונצ'ו!??!?" וכולם רשמו לי "הם לא יותר משלנו" וכולם עשו פונצ'ו דולסה אנהי מאייטה.. וכל האלה טובים יותר! ואני בטוחה שגם אם הם יראו הם לא יתרשמו מזה חזק! לא סתם עשו לזה חיקוי! ידעו שלשקנים פה יש פונציאל גבוה! בקיצור- בלי עוד הרבה שטויות כי יש לי עוד הרבה מה לענות (כו שאמרת שזה נמכר להרבה ארצות ובלה בלה.. חח כן, אז הייתה לי חברה שהייתה ברוסיה.. והיא חזרה ואמרה שמשדרים את המורדים שם- פשוט יש בעיה קטנה, אף אחד לא רואה תערוץ ושהיא שאלה את בת דודהש לה אם היא מכירה את קמילה היא בכלל עשתה לה מי זו!?!?) "נמכר ל 20 מדינות" - אני חושבת החיקוי עזר לזה להמכר... וגם לא זכור לי שיותר משני מליון או משוו כזה אנשים קנו את הדיסק של רבלדה ובננו, אם נהיה כנים! ביופי רבלדה עולים על כל השניים! אחד אחד שם