תמונות מהתוכנית התמכרות R

סוכריה16

New member
חח אוקיי..

שמעתי כבר ממזמן שהם רוצים לבוא לפה להופעת פרידה או משוו..

dolse

New member
erreway//rbd

תראו אנשים ... לפי כל הסקרים והכול ... ארווי לוקחים את רבלדה בכיס הקטן שלהם. תודו ותודו שארווי בהרבה יותר טובים. לא ניד שרלדה לא טובים אבל ארוווי בהרבה יותר ואין מה להשוות . עובדה ו.. ל עצומה את מי להביא לארץ את רבלדה או ארווי לרבלדה חתמו עד עכשיו רק 500 אנשים וזה כבר קיים מעל חודש . ולארווי חתמו יותר מ-1000 אנישם וזה יצא רק בשבוע הזה . אז בנים ,בנות בלי להמציא !!! ארוווי בהרבה יותר טובים ,יפים,והם שרים יותר טוב ! הללוואי והם יחזרו להיות להקה ! (-: שיבואו כבר !!

dolse

New member
ועוד משו ...

חו'מזה מי שלא יודע ... הסדרה רבלדה ירדה מהמסכים בארגנטינה . ובעוד כמה ארצות מרוב רייטינג נמוך מאוד ! שמתחת ל-0 ! וחששו שזה יקרה גם בישראל . אבל זה לא קרה !!! אבל בכול זאת הרייטינג לא הכי גבוה ... והוא נע בסביבות ה-10% והמורדים היה הרייטנג של 17%-18% אז מה אתם בכלל משווים ?! אין פה מה להשוות !! אםלו הייתה עצומה להחזיר את המורדם לשידור חוזר !! אתם רואים ?! שיש הרבה אנשים שהעריצו אותם ועדיין מעריצים עד אין סוף ! קמילה &פליפה&לואיסנה&בנחמין -ש=ל=מ=ו=ת !!!! ותחשבו לעצמכם שהמורדים מילאו אולמות שלמים במשך 3 הופעות ביום ל-14 ימים !!! ומה רבדלה ? למה ביטלו את הנסיעה שלהם לפה? כי מי יבוא ? ה-500-600 אנשים שמחכים להם ? שימלו בקושי שליש אולם ?! סליחה ,אבל טעיתם . ארווי לוקחת את רבלדה בכיס הקטן . יייאללה ביי ...

ג ב ש ו ש

New member
חחחח ממש מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

ארוואי לא אוכלים את רבלדה בכיס הקטן היו מתים
כמובן שלא נפתח פה בויכוח כי כל הודעה קטנה על זה תימחק
ביקשנו לא לדבר על זה ולכן אני לא רוצה לראות הודעה כזו שוב.. זה סוג של התגרות במעריצי רבלדה..אתה כ"כ אוהב את המורדים סבבה לך תכתוב את זה בפורום שלהם

סוכריה16

New member
חחח כנראה שהיא לא יודעת

עד כמה להיט RBD בדרום אמריקה1 המורידם הצליח, כן.. אבל רק בישראל וארגנטינה! לפי זה לא שופטים! ועוד משוו :: פונצ'ו& דולסה מריה& אנהיוווווווש------------- שלמות אמיתית!!! אנשים עם פונטנציאל ענק פי 10000000 אז שלא תחרטט לי שטויות!

dolse

New member
מה את חשה !?

הצלחה כטלק ! בסכ''ה הם מופיעים בטלויזיה במקסיקו ישראל וספרד וקולמביה . לעומת המורדים שנמכרה ליותר מ-20 ארצות. הרבה מאוד ארצות לא רצו לקנות את רבלדה כי הם ידעו שזה כבר היה . והערצה לא תשוב שוב . וחוצ'מזה הם כבר יודעים טוב טוב על טלויזיה כמו שהם העתיקו את קטנטנות ובמקום 7 עונות זה היה 1 .הם האמינו שככה יהיה גם ברבלדה . אז הרבה לא קנו. וארגנטינה לקחו תסיכון,וכמו שהרוב חשבו . זה לא הצליח והיא הורדמה מהמסכים שמה ובספרד !!! אז איפה היא מופיעה בקולומביה ובמקסיקו וישראל ?! זה נקרא ? סליחה אבל ממש ממש לא !! חוצ'מזה רבלדה הערצה מאוד גדולה במקסיקו כי הם לא מכירים את המורדים המקורי ! כמו שצלנו הייתה הערצה בהתחלה של המורדים ,ככה זה אצלהים . אז אל תתלהבו . כי כמה שאתם חשים לעצמכם , עובדה שלמורדים היה רייטינג היה ריטינג בהרבה יותר גבוה. אז די כבר ! נ.ב-לא שאני נגד רבלדה להפך אני אוהב את הדסרה ואני תמיד צופה בה ואני מת על דולסה ואנהי . אני פשוט רוצה להסביר לכם. שהערצה שהייתה להמורדים היא הייתה הכי גדולה מהכול . והיא לא תחזור . לא לרבלדה ולא לפלוריסינטה ולא לשום דבר אחר . אולי רק בהמשך. מי יודע איזה סדרותמבית היוצר כריס מורנה גרופ כבר יביאו לנו . (-:

סוכריה16

New member
אז זהו שלא. וזהו!

אני מודעת להצלחה שהייתה למורדים! הם בעצמם היו באים תמיד ואומרים "פה הכי אוהבים אותנו" אתה כנראה לא מבין את גודל ההערצה של רבלדה !!! אני כן.. ואני רואה אנשים משם! ובלי קשר- אני לא אומרת שלמורדים לא הייתה הצלחה, אני לא "חשה לעצמי" כלום.. אני פשוט מודעת לזה שרבלדה לוקחת את אורוואי בגדול מצטערת. ושאני אומרת "מקיסקו" --- זה אומר להרבה ערים- שכל עיר שם זה כמו ארץ ישראל1 ומכילה יותר תושביםפ אפילו! חוץ מזה שבארה"ב יש הרבה הרבה תושבים מקסקנים- והדיסקים נמכרים גם שם,] והרייטינג של הסדרה שם הוא 18% ! אז איך אתה בכלל משווה! צפון אמריקה גדולה יותר מארגטינה, פרו וגפם ישראל! חוץ מזה עקב זה שהרבה אוהבים את רבלדה פה, שזה שיש כאלו כמוףך וכמוני שאוהבים גם אותם אומר עליהם משוו! לא פלא שיש להם כל כך הרבה הצלחה! וחבל להתווכח- כי אני פה צודקת.. אפילו חברה שלי חולת המורדים יודעת את זה.. לא צריך להתווכח על זה

חחחחחחחחחחחחחחח,בטח!!

ממש לא!! תקשיבו אני הייתי אחת המעריצות של המורדים אבל ממש אהבתי אותם רדפתי אחריהם לכל מקום..חח כולל הופעות הייתי בכל ההופעות שלהם!! אבל עובדה למרות שרבלדה זה גירסה כמו המורדים-כן הולך להם!! למורדים סה"כ היה הצלחה בדרום אמריקה-ובישראל שזה גם לא מציאה גדולה.. ואני יכולה להגיד לך שבעניין הרייטינג כל מי שלא רואה רבלדה זה בגלל שהם חושבים שהמורדים זה נמבר 1 וזה יהיה סתם חיקוי וממש לא -הם משחקים פי עשר..ונכון אני הייתי בגישה אחרת בתחילת הפרק ה-1 וחשבתי שזה חיקוי אבל עובדה שלמרות שהמורדים שודר כבר עדיין אנשים חולים על זה..!! והערצה למורדים הייתה בזכות קטנטנות מפני שהתמכרנו 7 עונות לשחקנים ואז שבא המורדים כולם התלהבו בגלל השחקנים! למרות שאני מתה עדיין על המורדים-אני חושבת שרבלדה זה כןןן תחליף טוב(תחליף-נו מילא..)

סוכריה16

New member
גוו הילהההההההה

יוו חשבתי שתהרגי אותי והתלבטתי אםבכלל לשלוח תהודעההההה!! ואת צודקת!! אני גם הייתי מעריצה ענקית!! אבל.. א. ההצלחה היא בזכות קטנטנות!! אני הייתי אדם מכור לקטנטנות! ועובדה עובדה שהתחיל המורדים ראיתי רק תעונה הראשונה- ותשנייה הפסקתי! (סקטנטנות אין סיכוי שזה יקרה) ברור שאחרי 7 שנים שרואים אותם על מסכים הם יהייו בעיננו הכי טובים! ב. אם המורדים טובים יותר אז למה אני .. בלי לדעת בכלל מה הולך במקסיקו ראיתי פרק שניים ב 406 ופשוןט התאהבתי בכל השחקנים שם! פשוט אמרתי "מה?!?! הכרתי רק את המורדים! אבל עכשיו.. אני רואה עוד מלא שחקנים בגילם, לא פחות יפים מהם, ובהחלט לא משחקים רוקדים ושרים טוב מהם" ג. ההצלחה של רבלדה כמו שהילה אמרה, רק בדרום אמריקה ובישראל! ד. ואולי את לא יודעת- אבלללל! ארוואי לא מהווה שום איום על רבלדה זה לא כמו פה שאנשים מתאהבים בשחקנים ורואים גם את זה! שמה הם לא אוהבים אותם בכלל- הראיתי להם פעם תמונות והם עשו לי "מה?!?! זו דולסה!??! זה פונצ'ו!??!?" וכולם רשמו לי "הם לא יותר משלנו" וכולם עשו פונצ'ו דולסה אנהי מאייטה.. וכל האלה טובים יותר! ואני בטוחה שגם אם הם יראו הם לא יתרשמו מזה חזק! לא סתם עשו לזה חיקוי! ידעו שלשקנים פה יש פונציאל גבוה! בקיצור- בלי עוד הרבה שטויות כי יש לי עוד הרבה מה לענות (כו שאמרת שזה נמכר להרבה ארצות ובלה בלה.. חח כן, אז הייתה לי חברה שהייתה ברוסיה.. והיא חזרה ואמרה שמשדרים את המורדים שם- פשוט יש בעיה קטנה, אף אחד לא רואה תערוץ ושהיא שאלה את בת דודהש לה אם היא מכירה את קמילה היא בכלל עשתה לה מי זו!?!?) "נמכר ל 20 מדינות" - אני חושבת החיקוי עזר לזה להמכר... וגם לא זכור לי שיותר משני מליון או משוו כזה אנשים קנו את הדיסק של רבלדה ובננו, אם נהיה כנים! ביופי רבלדה עולים על כל השניים! אחד אחד שם

ג ב ש ו ש

New member
אתה ממש מצחיק אתה יודע../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif

אתה לא יודע בכמה ארצות רואים רבלדה.. חחחחח אתה לא מתאר לעצמך את האהבה שרוכשים כלפייהם
מושלמים... למה קנאות שיואו למהה
אני לא מבין אנשים.. ואני מבקש ממך לא להמשיך עם הדיון הזה

סוכריה16

New member
חח גבי..

הוא/היא פשוט מנותק ממה שהולך ! והיא/הוא צריך להבין שהוא/היא טועה

חחחחח דיקלה ברורררררר

ביופי אין מה לומר לופה פי עשר מלונה.. גובאני פי מיליון על גידו..חחח,לא חסר!

dolse

New member
תקשיבו ...

לדעתי המורשדים לוקח את רבלדה בכיס הקטן . ומה שאת חושבת שהם לוקחים באופי זה ממש לא . אנהי פצצה בזה אין מה להגיד אבל לואיסנה גם כן . דולסה מדהימה אין עליה בזה גם אין מה להגיד אבל גם לקמילה לא חסר. לופיטה חמודה ובזה זה נכון היא יותר יפה מלונה שהייתה במורדים אלפונסו גם נראה טוב ... אבל גם פליפה לא מכוער כריסטופר {סלחו לי אבל ו הדעה שלי !} הוא מכוער,והוא שר גרועע !!. והיה מת להגיע לבנחמין . וג'ובאני חבל על הזמן ... תאמינו לי שגם אני מעריץ אותו .!!! אבל תאמת אנשים . מה היה לרבלדה ? הם התחילו שהם העתיקו ! נכון ? הם גם מגזימים בכול קטע ! הכי טובים שמה זה דולסה אנהי ואלפונסו וג'ובאני . השאררר לא כזה . בקיצר לא צריך להתווכח .כול אחד מה שהוא חושב . נכון ? נ.ב.... אני מעריץ את שניהם. ואני ממש מקווה ששניהם יבואו לארץ . אבל .... אני אוהב יותר את המורדים . כול אחד והדעה שלו (-:

סוכריה16

New member
חח ראוקיי אבל פשוט

קבעת עובדות והן לא נכונות ממש... אממ... נכון לקמי בהחלט שלא חסר! לדעתי קמילה ופילאר הכי יפות שם! הערצתי את שתיהן והכי הכי הכי בעולם את קמי! ועד היום ! אני מתה עלייה... אב ארבעתם הם בעצם הנחשבים.. וסליחה.. אבל לעדעתי בנחחמין דרקולהה.. ממש .. אז כריבטופר פי מאה עליו

dolse

New member
סבבבה .

חוצ'מזה למה אי אפשר לאהוב את שניהם !? הרי תכלסס זו אותה תוכנית . רק שחקנים שונים ושירים שונים. אז למה אי אפשר לאהוב את שתי הלהקות ?! שתי הלהקות מדהימות ! ואין עליהן ! וחבל שבדיסק השני של רבלדה הם לא הוציאו דיסק חדש .. במקום שירים מההופעה . זה היה יותר נחמד (-:

סוכריה16

New member
אם מדברים על להקות!?!?

אז אורוואי ענקיתתתתתתתתתת! אין לי שום דבר נגד הלהקה, לא סתם יש לה 3 דיסקים! הלוו! יש שם את קמי ופלי!! שבשבילי הם כמו כריסטיאן ואנהי- חחח.. אני מתה על השירים של ארוואי! ושל זה! שניהם טובים ואפשר .. ברור שאפשר אהוב את שניהם.. אבל פשוט העליתי עובדות שזה פשוט עובדות זה שאני מעלה אותם לא אומר שאני שונאת את המורדים

kendygirl

New member
אבל יש הבדל קטן ומשמעותי

לדולסה מאיטה אנהי פונצ'ו כריסטיאן וכריסטופר יש קולות פי 1000 על הקולות של המורדים אולי פליפה היחיד שהיה לו קול וכל האשר סתם זייפו ויש בניהם אנרגיה יותר טובה על הבמה כי הם חברים ואילו לואיסנה לא אהבה את קמי וקמי לא אהבה את לואיסנה לבנחמין וקמי גם לא הסתדרו בנהים והרגישו את זה על הבמה אבל rbd הם חברים וממש כייף להסתכל עליהם כי הם אוהבים ומגובשים איפה ראיתם חיבוקים בין לואיסנה לקמי ובין דולסה לאנהי יש הרבה אהבה הם כל הזמן מתחבקותתת

למעלה