!!!! מיוז
M MyUsedRomance New member 13/11/07 #16 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif!!!!../images/Emo135.gif מיוז
C CitizenErased New member 13/11/07 #17 ../images/Emo45.gifאורן, כמה מתאים שתשלחי לה תמונה... שלא רואים את הפרצוף שלו בכלל
L Luna Sphere New member 13/11/07 #21 לא עדיף ככה לכולנו? ../images/Emo3.gif סתם סתם, כמה מתאים לך לpoint that out בכל הזדמנות כי את כל כך מאוהבת בו חחחחחחח עכשיו כל מי שהצביע לו יברח
לא עדיף ככה לכולנו? ../images/Emo3.gif סתם סתם, כמה מתאים לך לpoint that out בכל הזדמנות כי את כל כך מאוהבת בו חחחחחחח עכשיו כל מי שהצביע לו יברח
C CitizenErased New member 13/11/07 #23 ../images/Emo6.gifלא, עדיף ככה!! *מחפשת איזו תמונת SEX FACE מזוויעה כדאי לי לשים...* *...מחליטה בסוף לשים תמונה מהופעה בה הוא נראה טוב כי זה כל כך נדיר* רררררררררררררררררר ודיי נו, אני כן מאוהבת בו. איך אפשר שלא? כשהוא מסתכל עלי בפרצוף הקקדו-אי שלו חח חבל שגנבו לי את המצלמה בהונגריה, היית צריכה לראות את הוידאו שצילמתי שלו מדבר על לבוא לארץ.. הוא היה שם יותר עקום מבדרך כלל
../images/Emo6.gifלא, עדיף ככה!! *מחפשת איזו תמונת SEX FACE מזוויעה כדאי לי לשים...* *...מחליטה בסוף לשים תמונה מהופעה בה הוא נראה טוב כי זה כל כך נדיר* רררררררררררררררררר ודיי נו, אני כן מאוהבת בו. איך אפשר שלא? כשהוא מסתכל עלי בפרצוף הקקדו-אי שלו חח חבל שגנבו לי את המצלמה בהונגריה, היית צריכה לראות את הוידאו שצילמתי שלו מדבר על לבוא לארץ.. הוא היה שם יותר עקום מבדרך כלל
L lestatgirl New member 13/11/07 #22 ../images/Emo45.gif למרות שעדיף פיט... פיטפיטפיטפיטפיטפיטפיטפיטפיטפיטפיטפיטפיט