עכברים חמודים חחח
L Luna Sphere New member 13/11/07 #20 אוקיי. ג'וליאן קזבלנקס (ידוע כג'ולס) הסולן של הסטרוקס (!!!32$#@) ג'יימס ניו הסולן של מומ רא (Mumm Ra) קארל באראט הסולן של Dirty Pretty Things, היה אחד מהסולנים של הליברטינס בעבר קית' מוריי הסולן של We Are Scientists
אוקיי. ג'וליאן קזבלנקס (ידוע כג'ולס) הסולן של הסטרוקס (!!!32$#@) ג'יימס ניו הסולן של מומ רא (Mumm Ra) קארל באראט הסולן של Dirty Pretty Things, היה אחד מהסולנים של הליברטינס בעבר קית' מוריי הסולן של We Are Scientists
M MyUsedRomance New member 14/11/07 #45 תלוי בטעם שלך../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif לאחד בייבישמבלס הם מוזיקה טובה, לאחר ניטוויש הם מוזיקה טובה למרות שבייבישמבלס יותר עדיפים|שורקת|
תלוי בטעם שלך../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif לאחד בייבישמבלס הם מוזיקה טובה, לאחר ניטוויש הם מוזיקה טובה למרות שבייבישמבלס יותר עדיפים|שורקת|
L lestatgirl New member 14/11/07 #47 אני יודעת את זה דיי טוב פשוט החזרתי לה באותו הזלזול שהיא הפגינה.
R RockingLikeTheDead New member 14/11/07 #49 ../images/Emo216.gifבייבישמבלס מצחיקים אותי../images/Emo6.gif וגם אני מעדיפה אותם על נייטוויש YOU TAAAAAAAAAALK
../images/Emo216.gifבייבישמבלס מצחיקים אותי../images/Emo6.gif וגם אני מעדיפה אותם על נייטוויש YOU TAAAAAAAAAALK