תעשה לי ילד !!1

lestatgirl

New member
../images/Emo41.gifתעשה לי ילד !!1 ../images/Emo95.gif../images/Emo185.gif../images/Emo41.gif

אז ממבט רופף רואים שכל אחת פה אובססיבית למישהו בין אם הוא מכבב בערוץ או במסך הקטן או הגדול או קוראים לו וילה או קוטג' אז השגתן כמויות מסחריות של רופי ויש לכן הזדמנות לבלות לילה אחת עם בחיר ליבכן, וכעבור תעשה חודשים, קרסוליים נפוחים ובקרים שרק פאריס הילטון וג'אנקיז רגילים אליהם מגיח לעולם פרי אהבתכם.. עם מי תבחרו לבלות את הלילה ולמה? העכשיו אני באמת מקווה שלא תגידו רק כדי שיהיה לו גנים טובים ושתוכלו לצאת לפנסיה מוקדמת כשהילד יהיה דוגמן או משהו. אני הרי מאמינה שהסגידות לג'ארד\פיט\ג'וני\ברנדון או מי שזה לא יהיה לא מתבססות רק על איך שהם נראים [ובואו נודה שברוב הפעמים הם דיי מזעזעים..] ובעיקרון זאת דרך מוסבכת לשאול למה אתם אוהבים את מי שאתם מעריצים.. וגם תפרטו איזה תכונות יעברו לילד ואיזה תשאירו בחוץ. כי בתכלס לא משנה כמה נכתוב שX מושלם הוא באמת לא ככה. זה לא חייב להיות מוזיקאי או מישהו מהערוץ. ההודעה כתובה בשלון נקבה אבל מכוונת לשלושת המינים. מוגש מטעם אגודת הופכים את הפורום ל"ערוץ MTV2 ושאר בריטים שווים אחרים"

sha na na revol

New member
פיט. פיט פיט פיט.

עוד הוכחה שהוא לא מה שאומרים שהוא, אני פשוט הייתי ממלא את כל העולם בגנים שלו כי מגיע לו וכי הוא אבא
טוב
אגב, אני יודע שזה היה לך קשה, אז תודה שהתייחסת למינו של סיימן פרייס גם אם את אומרת שאת לא מעריצת מאניקס. *giggle* "שלושת המינים."

dandiT

New member
וילה!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לא הבנתי מה אני אמורה לרשום
פשוט רציתי לרשום לפני נועה

Rose131

New member
את שוכחת שאני יכולה למחוק הודעותD:

סתםנו. מיד תבוא חפירה.

Wild Eye Joker

New member
פרנק. וזה ממש לא רק בגלל איך שהוא נראה

[למרות שהוא נראה מעולה
] אמ, מראיונות איתו ומהדיוידי ראיתי שאנחנו פחות או יותר מתעניינים באותם שטויות רק שהוא יודע לנגן בגיטרה ואני *חולמת* לדעת לנגן בגיטרה. אה ו..אני מוותרת על הילד או על הלילה הסוער איתו חח אני אסתפק בלהתיידדP: אחרי כל הוא זקן מדי בשבילי..

Rose131

New member
גם את אוהבת לטפס לתוך ארונות קבורה ולנגן

בעמידת נר?
[אבל פראנקוש זאת אחלה בחירה אחרי הכל
]

Wild Eye Joker

New member
XDDDDD

הקטע עם הארון משעשע אמ אמרתי חוץ מהנגינה.. כל הקטע שלו עם קומיקס למשל, והסרטים והספרים שהוא אוהב...

Rose131

New member
הקטע עם הארון אדיר../images/Emo47.gif

ג'רארד באמת פוץ קצת. פעם הוא היה הפייבוריט שלי אבל מאז שהוא הסתפר זה פראנקוש. [אני בכלל לא שטחית*מגלגלעיניים*] [מה, הפלצנות שלו באה עם כל הקטע של WE ARE THE BLACK PARADE!!! JOIN US!! WE ARE קשוחים
] [או משהו.]

Wild Eye Joker

New member
הוא מעצבן><'

לפעמים בראיונות את רואה שריי\פרנק ממש רוצים לדבר והוא לא נותן להם הוא חופר וחופר כאילו הוא היחיד בלהקה. נמ. אני רק מעריכה אותו בתור בנאדם, שהוא הצליח לצאת מהדכאונות והסמים שלו. והוא גם לא נראה כזה טובP:

Rose131

New member
פעם הוא היה נראה טוב [AKA בהלנה וכו']

עכשיו הוא סתם מכוער ובכייןXD

Wild Eye Joker

New member
אהבתי את הקליפים

אבל לא אהבתי את הקטע של הו אני קשוח ואפל ואני הולך לכל מקום עם הפס על העיניים [כולל לראיון רדיו. טיפש] [פתחנו דיון מכ"ר פה. חח]

Rose131

New member
אהבתי את הפס השחור,

אבל כשהוא היה עושה פס כחול, או אדום, זה היה מזעזע

CitizenErased

New member
רוצות שאני אתחיל לחפור לכן על למה...

ג'רארד ווי זה רשע?!?! לא?! אז הס..

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gif טוב אז..

איפה להתחיל
כבר באוקטובר הוא היה הכי פחות נחמד מבינהם.. הוא היה מוזר כזה. כאילו, דיברתי עם פרנק, הסתכלתי לפרנק בעיניים, ג'רארד פשוט עמד שם והקשיב. ואז באתי לתת לפרנק מכתבים שהביאו לי מהארץ ובפנים הייתה גם מתנה בשבילו.. ואז פשוט ג'רארד לקח לי את זה מהיד. אבל ממש לקח! ואני כזה "wtf?" אחר כך גם הסתבר שהוא לא אראה את זה לאחרים
מילא, לפחות אז הוא עצר וחתם לאנשים והצטלם איתם וכאלה.. ואז באפריל ראיתי אותם שוב. בהופעה הוא כל ההופעה מזיין את השכל כמה המעריצים מדהימים וחשובים לו ואנערף. הייתי ב4 הופעות שלהם (נשארתי אבל לראות את ההופעה רק פעם אחת, בשאר הפעמים יצאתי לפגוש את מיוז במקום לראות את MCR) ובכל ההופעות הוא לא יצא לפגוש את המעריצים אפילו פעם אחת. ריי ופרנק יצאו באחת ההופעות. ג'רארד לא יצא בכלל. ומילא, שלא ייצא. גם הקילרס לא יצאו ואנערף.. אבל למה להיות כזה צבוע ולזיין את השכל כמה שהמעריצים חשובים לך? להקות אחרות לא עושות את זה. וגם מילא שייצא רגיל, יכנס לאוטובוס ולא ייגש אלינו, כמו שבוב עשה. אבל ג'רארד יצא עם משקפי שמש שחורים וhoodie ככה שאפילו המעריצים שלהם שם לא זיהו אותו (אני כן חח ואני כזה "ארמ? איזנט דאט ג'רארד? גייס יו ג'אסט מיסד הים" חח וכולם היו מבואסים כזה. אבל היה לילה, מי לעזאזל הולך עם משקפי שמש שחורות? מה הוא חושב שהוא? מייקל ג'קסון? ואז בהופעה האחרונה, שבוטלה בגלל שהצוות של MCR היה חולה, ג'רארד הסתובב שם כל הזמן עם החברה הכוסית שלו ולא הסתכל עלינו פעמים. טוב האמת שהם כולם הסתובבו שם ולא ניגשו שזה היה דיי דוחה. המעריצים שלהם היו בדכאון שפחדתי שהם יתחילו לחתוך ורידים. הדבר הטוב היחיד ביום הזה היה שמיוז הרגישו כל כך רע שהם ניגשו לעודד את כולם, כולל את המעריצים של MCR.. והם הלהקה המחממת, זו לא הופעה שלהם וזה לא התפקיד שלהם. ולידע כללי, לגבי ההופעה שבוטלה - דומיניק ומאט אמרו לי בדיוק למה היא בוטלה. הם כולם יצאו לחגוג ולשתות לילה לפני, כולם היו עם האנגאובר וכמה מהצוות של MCR ומנהל סיבוב ההופעות של מיוז כולם גם חטפו הרעלת מזון. הלהקות עצמן היו בסדר גמור. אבל מן הסתם הם לא יכולים להופיע כשהצוות לא מרגיש טוב וזה מובן.. (אגב, מיוז רצו לארגן באותו היום הופעה לבד לקהל שנשאר שם אבל לצערינו בגלל החוזים הם לא יכלו) אז כשחיכינו בחוץ אחרי שהודיעו שההופעה בוטלה היינו בערך 20-30 אנשים. מתוכם 10 מעריצים של מיוז ו20 של MCR בערך (וכולם יצאו משם שונאים את MCR ומעריצים את מיוז.. איזו הפתעה) הכסף על הכרטיסים הוחזר אבל זו עיירה קטנה באמצע שום מקום שלרוב האנשים שהיו שם עלה כמה מאות דולרים להגיע לשם, כמו לחברה שלי. שהיא יצאה מרוצה כי היא מעריצה את מיוז חח בקיצר, המקום כולו מוקף גדרות ואנחנו עמדנו ליד הגדרות כדי לראות מה קורה (כשמאט ודומיניק ניגשו אלינו הם באו לגדרות כדי לשאול אם אנחנו בסדר ואז אני כזה רמזתי להם שנהיה יותר בסדר אם הם ייצאו החוצה ויצטלמו עם כולם חח אז הם הלכו כל הדרך לשער
). ראינו את ג'רארד והכוסית הולכים מאוטובוס אחד לשני וגם מדי פעם ראינו את שאר חברי הלהקה. היה אפילו קטע שג'רארד התיישב שם עם הכוסית שלו ועוד כמה בנות שם והם בהו בנו וגיחחו. הכי נורא היה שאחת מאנשי הבטחון שם ניגשה אלינו כשעמדנו ליד הגדר ואמרה "אתם צריכים ללכת לצד השני של הכביש" (משם בקושי אפשר לראות משהו) אז אמרנו "למה? יש פה גדר, אנחנו לא יכולים לרוץ אליהם, אנחנו לא מפריעים לאף אחד" והיא אמרה שאנחנו גורמים לMCR להרגיש רע והם ביקשו שנהיה במקום שהם לא יוכלו לראות אותנו. איזה גועל? ואני גם מתערבת איתך שזה היה רק ג'רארד כי הוא זה שעמד שם ובהה בנו, האחרים היו על האוטובוס רוב הזמן. ואז כשעמדנו בצד השני של הכביש, דומיניק שוב ניגש לגדר כדי לדבר עם אנשים וכמה מעריצות קטנות מאוד של MCR רצו אליו בהתרגשות ואז האשת בטחון לא קלטה שהוא שם ובאה וצעקה עליהן שיחזרו למקום והן נבהלו וממש ברחו חח נקרענו מצחוק

למעלה