תעשה לי ילד !!1

Brianstorm

New member
ששש!!1 לא נכון

אלכס טרנר מעולה איך שהוא,עם כל האדישות
חוץ מזה,ממתי אדישות בשילוב מבטא בריטי זה רע?

Rose131

New member
וילה../images/Emo3.gif

אוקי, אז דבר ראשון שהייתי מעבירה לילד שלנו, זה הקול של וילה. היכולת המדהימה שלו להגיע לטונים גבוהים בטירוף ולטונים נמוכים בטירוף, ופשוט.. את המיתרי קול של וילה. את הכישרון כתיבה המדהים. את היכולת שלו לדעת לנגן על פסנתר, תופים, גיטרה ומי יודע מה עוד. הכוונה היא לא שהילד יוולד מוכשר, אלא שהיכולת לקלוט כאלה דברים תהיה אצלו. וגם שיוולד עם המבטא של וילה. זה סקסי. ומן הסתם, את העובדה שהוא בכלליות אחד האנשים הסקסיים ביותר בעולם הייתי שמחה להעביר גם לילד שלנו
מה לא הייתי מעבירה? דבר ראשון, הרגלי השתייה והסיגריות. אמנם הוא טוען שהסיגריות מוסיפות לקול שלו את הייחוד שלו וכל זה, אבל עדיף בלי. את השיניים הייתי מעיפה שהוא יגדל נורמלי יותר מוילה. ו..לאדעתX:

dandiT

New member
תסתכלי על הקליפ הראשון של וויקד גיים ותביני..

ג'ף.../images/Emo192.gif

באקלי. יאפ. [ואני לא נקרופילית! :(((] הייתי מעבירה לילד את הקול המושלם שלו, את הנפש הרגישה והאומנותית, הכישרון המוזיקלי, המראה... בקיצור הכל. והייתי משאירה בחוץ את הנטייה התורשתית למות בגיל צעיר חח :)

שו הדה וילה?

למה וילה? אני מסתפקת ב4 חדרים אותם אחלוק עם הבסיסט האבר-סו-סקסי של פלסיבו, הלוא הוא סטפן. למה? כי הוא חתיך. מה הוא היה מעביר לילדינו? מה לא? האהבה העיוורת ללהקת אבבא, את כשרון השירה המפוקפק שלו, את הקרחת ההולכת וגדלה מיום ליום ואת המבטא האנגלי. מה כן? את הביישנות, הצניעות, את כשרון העינטוז והנגינה בכל מיני כלים, את הגופה ואת הגובה. אבל קודם עליי לשכנעו לעבור לצד השני (את האבא, לא את הילד).

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif איאן ווטקינס[?] ../images/Emo99.gif

תכ'לס לא הייתי שוכבת עם בנאדם מפורסם.. זה ניראה לי מטומטם! מישהי מהכיתה שלי כל פעם עושה לי פרצופים ויורדת עלי שאני אוהבת כל מיני להקות ומתלהבת שטסתי להופעה או שפגשתי את דה אנאמי.. אבל היא?? הייתה כבר ב5 הופעות של אביב גפן ואמרה שגם אם אביב גפן יבוא אליה לחדר ויגיד לה שהוא יעשה אותה בפעם הראשונה שלה היא הייתה מסכימה בלי לחשוב :X "יוו! אביב גפן כזה מלך!" איכס. בקיצור.. קצת סטיתי מהנושא
אז לעניינינו.. איאן בנאדם מוכשר - יודע לנגן בתופים ויש לו קול יפה. כותב ליריקס יפה.. אני חושבת. הוא גם חביב למעריצים שלו ^^ ולא סנוב. בראיונות הוא ממש מצחיק והמבטא שלו פשוט נשמע כלכך מצחיק וחמוד XDDDDDDDD המממ.. הוא רזה. הוא אחד כזה שלא מעשן,לא שותה אלכוהול ולא מצטלם כשהוא עושה סקס! [שכחתי איך קוראים למושג הזה..] בקיצור ילד טוב קארדיף D: [או סאן דיאגו כי זה איפה שהם עכשיו
] הייתי רוצה שכל התכונות האלה יעברו לילד שלנו XD חחחח זה נשמע כזה פאנגירלי דפוק ><" אני רוצה ילד שיודע לנגן ולשיר. לכתוב מוזיקה. רזה.. להבדיל ממני.. דובר אנגלית במבטא בריטי. שלא יהיה ילד רע מעשן,שותה ודופק בנות ;; ושלא יתפוס תחת כי אבא שלו זה איאן XD ואני?? עתידי להיות אמממ.. לשבת בבית בארה"ב/אנגליה ולטפל בילד. חפירה D:::::: איזה כיף

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני? מה פתאום..

לא, אבל עכשיו רציני.. אולי פעם הייתי מתלהבת מיופי של כל אחד ואוהבת כל זמר/חבר להקה כי הוא יפה ><" אבל אני לא גרופית ;; ואם התכוונת לסיפור בתחילת ההודעה שלי אז הכוונה לחברה שלי שרוצה לשכב עם אביב גפן!! לא אני!! אני בכלל לא כזה רוצה קשר עם כוכב רוק מפורסם רק כי הוא כזה ~,~ קודם כל הוא בנאדם. אחרכך ניראה..

בטח, ברור.......

כי לכתוב "אמג!!! איאן!!! הוא כזה מושי מושלם!!!!!" ממש לא נקרא להיות גרופית..... או להתלהב כל שתי שניות " אווו הייתי בהופעה שלהם בלונדון!!! וראיתי אותו!!!! אווווו אמג!!!!!" גם ממש לא נקרא להיות גרופית....... את יודעת מה? סליחה טעיתי, את ממש לא גרופית... אני גרופית, איך לא שמתי לב לזה מקודם? איך, באמת?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הא? ../images/Emo122.gif

לא אמרתי שהוא מושלם.. וגם לא עד כדי כך התלהבתי מזה שהייתי בהופעה שלהם ~,~ נוו כן. אבל כי זה מרגש.. הופעה ראשונה בחיים ועוד הופעה של הלהקה האהובה ועוד בחו"ל במקום שלא הייתי בו אף פעם ביבשבת לא הייתי בה 12 שנים זה דיי מרגש. אותי מרגש להיות בהופעה בחו"ל אולי אותך מרגשים דברים אחרים.

למעלה