תעשה לי ילד !!1

Wild Eye Joker

New member
הוא באמת מזיין תשכל הרבה><'

חע השתעשעתי לקרוא. פרנק תמיד נראה הכי נחמד מכולם.

sapir lee

New member
זה היה הכרחי?

נראה כאילו את רוצה שישנאו אותו בכוח
והוא לא עד כדי כך נורא...

CitizenErased

New member
ואת אומרת את זה מניסיון אני מניחה?

כן לדעתי מגיע לבן אדם שלא יעריצו אותו כשהוא כזה צבוע. מה לעשות. את התנפלת עלי כבר בפורום MCR על זה, כאילו שפגשת אותו ויש לך מושג. אז אני מזכירה לך, לא פגשת אותו. את חיה במן בועה שהוא מושלם כמו הרבה בנות בפורום ואני סך הכל מנסה להסביר לכן שהוא לא מושלם. הוא פגע בהרבה מעריצות שלו. מעניין אותי איך היית מרגישה אם את היית שם ביום שההופעה התבטלה. אם עדיין היית מגנה עליו ככה. בסופו של דבר זו זכותי לספר את הסיפור ובוודאי כשזה מעניין אנשים והם רוצים לשמוע על זה. לא נאה לך, אל תקראי.

נכון,../images/Emo192.gif

הוא לא מושלם, בדיוק כמו כולנו. ואת צודקת, ג'רארד באמת לא היה בסדר בסיטואציה הזאת, ואני מבינה את הכעס שלך, אבל זה לא אומר שהוא בן אדם רע או שהוא חרא למעריצים שלו. את מוזמנת להיכנס לפורום הרשמי ולקרוא על חוויות של מעריצים ולראות שבסכ"ה לרוב האנשים יש חוויות טובות מהפגישה איתם. דברים כאלה קורים לפעמים, ואני לא אומרת לך עכשיו להתחיל לסגוד להם או משהו, אבל חבל לנטור כל כך הרבה טינה כלפיו, במיוחד בגלל שבכלל באת בשביל מיוז ומיוז היו אחלה, עדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה, לא?

CitizenErased

New member
כל החוויות מעריצים שם...

הם מלפני מספר חודשים אם לא יותר. הוא השתנה מאוד בחודשים האחרונים. גם מעריצים שכן פגשו אותו בזמן האחרון יסכימו שהוא לא אותו דבר. חוץ מזה שגם באוקטובר כשפגשתי אותו הוא לא היה נחמד בכלל יחסית לשאר. אבל את שוב שכחת שמעריצים זה עם עיוור. אם ילדה בת 14 שסוגדת לג'רארד תפגוש אותו, ממש לא יהיה איכפת לה אם הוא יעשה פרצוף של "תעזבי אותי בשקט", היא עדיין תחשוב שהוא היה מדהים. אז מה זה משנה? ומיוז היו מדהימים וזו עוד יותר הסיבה שאני לא מסוגלת להפסיק לשנוא עכשיו את MCR. כי אם מיוז, אחת הלהקות המצליחות ביותר באירופה ואגב בעולם בכלל בימינו (אם מסתכלים על מכירות), יכולים להיות כאלה נחמדים - גם מחוץ להופעות שלהם ולא רק מחוץ להופעות בהם הם מחממים, אז כנראה שMCR צריכים ללמוד משהו. מיוז קיימים 10 שנים והם מעולם לא נהיו סנובים דוחים כמו ג'רארד. ומילא, אל תצא למעריצים. אבל אם אתה יודע שאתה לא מתכוון לפגוש את המעריצים מחוץ למקום למה אתה מזיין את השכל בהופעה שהם חשובים לך ואנערף? זו צביעות. ואם יש משהו שאני שונאת זה אנשים צבועים.

sha na na revol

New member
אני היחיד ששומע על זה וחושב 'זכותו'../images/Emo35.gif

כי תכ'לס, זו כן, ולא נראה לי שאני משוחד...

CitizenErased

New member
זו זכותו

בדיוק כמו שזו זכותי לכתוב בפורום על זה
ובדיוק כמו שזו זכותי לשנוא אותו על זה. בסופו של דבר, האנשים שהיו בהופעות הם אותם אנשים שמבזבזים מי יודע כמה כסף על קניית אלבומים ומיליון ואחת מוצרים אחרים שלהם (כי להזכירך לא מדובר פה על להקה בריטית שאין כמעט מרצ'נדייז אלא להקה אמריקאית ממוסחרת להפליא) והוא חייב להם. אבל מילא, שלא ייצא. למה להיות אבל צבוע ולדבר בהופעה על כמה שהוא חולה על התחת של המעריצים? זה כבר דפוק. כי הוא כביכול אומר למעריצים מה שהם רוצים לשמוע ואחר כך מבאס אותם כשהוא מתנהג כמו מניאק.

sha na na revol

New member
אבל את מסכימה איתי

שאנשים שמעריצים אותם בצורה כזאת וקונים את המרצ'נדייז שלהם והכל הם אנשים תמימים
ג'רארד אומר את מה שהוא צריך להגיד, זה הם שחושבים שהוא באמת מתכוון אליהם. כי כמו שאמרת, הם להקה מאוד מסחרית, הקשר למעריצים הוא משני.

CitizenErased

New member
לא כולם.

יש הרבה מעריצים שיקנו את האלבומים והמרצ'נדייז ולא חיים בסרט (או כמו שאתה קראת לזה "תמימים". אני יכולה להגיד לך שביום שההופעה בוטלה שמעתי המון אנשים שאמרו "אני בזבזתי 200 דולר להגיע לכאן. זה שהם מחזירים לי 40 דולר על הכרטיס ממש לא עוזר לי. אני נשאר כאן עד שאני אוכל לדבר עם אחד מהם או מישהו שקרוב ללהקה" וזה לא קרה. היחידים שיצאו לדבר איתנו חוץ מהשומרים שאמרו לנו בשם MCR להתרחק, היו מיוז. וזה מאוד מאוד פגע במעריצים שלהם שנשארו שם כדי לקבל תגובות על העניין. בעיקר כשראינו אותם הולכים בפנים בכיף, ככה שחולים הם לא היו. ואנשים שלא רואים את הלהקה, יושבים בבית וצופים ביוטיוב בוידאוים שלהם ורואים את ג'רארד מזבל ככה בשכל, הם קונים את זה. כי ככה זה. אתה רואה מישהו שאתה אוהב על הבמה אומר משהו, אתה מאמין שככה הוא במציאות. והעובדה היא שרוב הלהקות, או לפחות הלהקות שאני מכירה ואוהבת, לא הולכים ואומרים כאלה שטויות על הבמה כי הם יודעים שזה בולשיט. אם יהיה להם חשק הם יצאו אל המעריצים ויראו להם שהם שמחים לראות אותם ואם אין להם חשק אז ניחא. המעריצים האלה, שחיים להם בתוך בועה במשך הרבה זמן ומאמינים שהלהקה באמת סוגדת למעריצים שלה והם "כל כך נחמדים והמעריצים כל כך חשובים להם" ואם היה פרס על הלהקה הכי נחמדה בעולם אז בעררררררררוררררררררר שהם היו זוכים בו וכל השטויות האלה, פתאום הולכים לראות את הלהקה בהופעה וכרגיל ג'רארד מזל בשכל. ואז הם הולכים לנסות לפגוש את הלהקה כי בהופעות בהופעות שלא מתבטלות יש בערך 50 מעריצים שמחכים בחוץ... ופרנק וריי יוצאים לחתום כי הם היחידים בלהקה הזאת שבאמת איכפת להם. והמעריצים האלה שכל כך רוצים לראות את האליל שלהם, ג'רארד, לא רק שהם לא פוגשים אותו הם גם לא רואים אותו כי לא יאה לו שהמעריצים יזכו לראות אותו אחרי ההופעה. הוא טוב מדי בשביל זה. זין, שלא יבוא לחתום. שלפחות ייצא כמו גבר וינופף לשלום או אנערף. ובהופעה הזאת שפרנק וריי כן יצאו אל המעריצים (ב3 ההופעות האחרות שלא יתבטלו אגב, אף אחד מהם לא ניגש למעריצים), אחרי שנודע להם שג'רארד יצא כזה מחופש כדי שלא יזהו אותו אנשים כעסו עליו והתאכזבו. כי אתה מצפה מהם ללפחות טיפה של כבוד. כן, מעריצים תמימים, בעיקר של להקות כאלו כי זה מעריצים צעירים יותר. אבל הם לא דפוקים. הם יודעים שהלהקה הזאת חיה וניזונה בזכותם. ואני מאמינה שיחס מזלזל כזה עוד יפגע בהם. בעיקר אם גם לפרנק ולריי ימאס פתאום וג'רארד ימשיך בזיבולים שלו.

sha na na revol

New member
בגלל זה יש כאלה שבאים בגלל הערצה,

וכאלה שבאים פשוט לשמוע\לראות אותם מנגנים ויהיו מרוצים גם ככה. נראה לי שאנחנו לא מסכימים לגבי האם כל מה שלהקה מציעה למעריצים חוץ מהופעה הוא עניין הכרחי ומשהו שהם כאילו מתחייבים אליו. יותר מעניין אותי למה הם ביטלו, מאשר אם ג'רארד ישב בצד עם הכוסית שלו, מבחינתי זה כאילו התבטל לו יום עבודה.

CitizenErased

New member
אין הרבה שמעריצים את MCR...

ולא מצפים מהם להיות אנשים מקסימים. אני מזכירה לך שהגיל הממוצע של מעריץ MCR הוא בערך 15 אם לא צעיר יותר. המעריצים שלהם מאוהבים יותר בסטייל מאשר במוזיקה. אני מבטיחה לך שאם הם היו נראים כמו ת'ום יורק לא היו אוהבים אותם עד כדי כך. ואת זה ראיתי בהופעות, רוב הקהל היה בנות צעירות מאוד שגם מאוד התאכזבו מהעניין. ברור שיש את האחוז הנחמד של בני 20+ בקהל אבל לא הרבה. ורובם באו בתור ליווי לילדים/אחים קטנים. ושוב אני אומרת, אין לי בעיה שהלהקה לא תציע כלום חוץ מהופעה. הקילרז עשו את זה, אין לי בעיה עם זה. מה שמפריע לי זה הצביעות. ואני מבטיחה לך שאם היה מדובר על להקה כמו רדיוהד או פלסיבו או רייג' אגיינסט דה משין או אנערף לא הייתי מתלוננת שהם לא יוצאים אל הקהל. קהל היעד שלהם בוגר ומבוגר הרבה יותר ויסתדר יפה בלי זה. חוץ מזה שהם גם לא עומדים על הבמה ובין כל שיר ושיר מזכירים לקהל כמה שהם חשובים להם ואנערף. ולמרות זאת אני מבטיחה לך שהלהקות הנ"ל גם לא מסתתרות תחת משקפי שמש וכובע כי הם לא מרגישים את הצורך הזה להתחבא מהמעריצים, הם לא "הבטיחו" להם כלום כביכול. ואני בטוחה שזאת הסיבה שהוא כן התחפש ככה. כי הוא ידע שאם יראו שזה הוא יענו "יאלצו" אותו לעצור.

CitizenErased

New member
אני לא חושבת שזה המעריצים

בסופו של דבר מעריצים לוקחים דברים כאלה ככה, כשהם נאמרים על הבמה. אני חושבת שהלהקה כאן היא לא בסדר. או לפחות זה שמבלבל בשכל על הבמה

sha na na revol

New member
הוא באמת 'מיוחד' חח ../images/Emo3.gif

אולי זה רק אני שאף פעם לא לקחתי אותו ברצינות חחח, סורי.

BabyShambles

New member
אלכס טרנר כמובן.

את הכל הייתי מעבירה לילד. את אדישות היתר הייתי משאירה בחוץ.

Runt

New member
אבל האדישות יתר היא

המרכיב העיקרי באל שלנו. חוצמזה הוא לא כ-ז-ה אדיש, לפחות מה שהליריקס מראים. אולי בכלל לבהות בקיר זה ההדבנגינג החדש ואנחנו עדיין לא יודעים את זה

למעלה