לא כולם.
יש הרבה מעריצים שיקנו את האלבומים והמרצ'נדייז ולא חיים בסרט (או כמו שאתה קראת לזה "תמימים". אני יכולה להגיד לך שביום שההופעה בוטלה שמעתי המון אנשים שאמרו "אני בזבזתי 200 דולר להגיע לכאן. זה שהם מחזירים לי 40 דולר על הכרטיס ממש לא עוזר לי. אני נשאר כאן עד שאני אוכל לדבר עם אחד מהם או מישהו שקרוב ללהקה" וזה לא קרה. היחידים שיצאו לדבר איתנו חוץ מהשומרים שאמרו לנו בשם MCR להתרחק, היו מיוז. וזה מאוד מאוד פגע במעריצים שלהם שנשארו שם כדי לקבל תגובות על העניין. בעיקר כשראינו אותם הולכים בפנים בכיף, ככה שחולים הם לא היו. ואנשים שלא רואים את הלהקה, יושבים בבית וצופים ביוטיוב בוידאוים שלהם ורואים את ג'רארד מזבל ככה בשכל, הם קונים את זה. כי ככה זה. אתה רואה מישהו שאתה אוהב על הבמה אומר משהו, אתה מאמין שככה הוא במציאות. והעובדה היא שרוב הלהקות, או לפחות הלהקות שאני מכירה ואוהבת, לא הולכים ואומרים כאלה שטויות על הבמה כי הם יודעים שזה בולשיט. אם יהיה להם חשק הם יצאו אל המעריצים ויראו להם שהם שמחים לראות אותם ואם אין להם חשק אז ניחא. המעריצים האלה, שחיים להם בתוך בועה במשך הרבה זמן ומאמינים שהלהקה באמת סוגדת למעריצים שלה והם "כל כך נחמדים והמעריצים כל כך חשובים להם" ואם היה פרס על הלהקה הכי נחמדה בעולם אז בעררררררררוררררררררר שהם היו זוכים בו וכל השטויות האלה, פתאום הולכים לראות את הלהקה בהופעה וכרגיל ג'רארד מזל בשכל. ואז הם הולכים לנסות לפגוש את הלהקה כי בהופעות בהופעות שלא מתבטלות יש בערך 50 מעריצים שמחכים בחוץ... ופרנק וריי יוצאים לחתום כי הם היחידים בלהקה הזאת שבאמת איכפת להם. והמעריצים האלה שכל כך רוצים לראות את האליל שלהם, ג'רארד, לא רק שהם לא פוגשים אותו הם גם לא רואים אותו כי לא יאה לו שהמעריצים יזכו לראות אותו אחרי ההופעה. הוא טוב מדי בשביל זה. זין, שלא יבוא לחתום. שלפחות ייצא כמו גבר וינופף לשלום או אנערף. ובהופעה הזאת שפרנק וריי כן יצאו אל המעריצים (ב3 ההופעות האחרות שלא יתבטלו אגב, אף אחד מהם לא ניגש למעריצים), אחרי שנודע להם שג'רארד יצא כזה מחופש כדי שלא יזהו אותו אנשים כעסו עליו והתאכזבו. כי אתה מצפה מהם ללפחות טיפה של כבוד. כן, מעריצים תמימים, בעיקר של להקות כאלו כי זה מעריצים צעירים יותר. אבל הם לא דפוקים. הם יודעים שהלהקה הזאת חיה וניזונה בזכותם. ואני מאמינה שיחס מזלזל כזה עוד יפגע בהם. בעיקר אם גם לפרנק ולריי ימאס פתאום וג'רארד ימשיך בזיבולים שלו.