תפוז מזמינה אתכם לכנס מיתופיה

The Immortal Me

New member
אני אשתדל../images/Emo210.gif

לצלם אנשים. ודברים. ואנשים עם דברים (עדיף גרזנים).

אני, כמובן, אהיה שם!

ואיך לא? *פירסום עצמי* למרצים אסור לתקוע ברז! אשמח לראות את כולכם!

The Immortal Me

New member
Hey dude!../images/Emo210.gif

אתה מרצה על סלאש! אוף, אבל אני הולכת לזו של מעין! אתה תוכל להעלות את ההרצאה לאינטרנט או משהו אחרי מיתפיה?

Fairywitch

New member
לך יש הרצאה מעניינת../images/Emo9.gif

אני כותבת פיק שיתאים לך בדיוק
אבל היא מוקדמת בבוקר, ואני פוחדת שלא אחזיק מעמד עד להרצאה שלי... אז נראה אם אגיע

באיו

New member
באמת נשמע כאילו אתם מקבלים אנשים חדשים

בזרועות פתוחות... אני אפילו שוקלת להגיע באמת. אני לא כל כך אוהבת להיות במקומות שאני לא מכירה אף אחד וכולם מכירים את כולם... מהו טווח הגילאים של האנשים שם? שאני לא ארגיש "זקנה".. (בת 24 מחר)... ומה בדיוק יהיה שם? הבנתי שיהיו הרצאות וסרטים. צריך להביא משהו? והכי חשוב - יהיו מפגשים קבוצתיים להיכרות, באמת שאני לא אסתובב שם לבד?

אל תדאגי

עמנואל לוטם בסביבות ה50-60 מ והא מן הסתם יהיה.... יהיו הרצאות וסרטים לא חושבת שצריך להביא משהו ויש מפגש פורום שבו יעשו סבב הכרות ....

נטעש

New member
קודם כל- ברוכה הבאה!

קודם כל- מזל טוב למחר!!!!
טווח הגילאים נע בין 14-30 אבל יש גם יוצאים מן הכלל אני מניחה
מה בדיוק יהיה שם? יהיו הרצאות וסרטים, כמו שאמרת, יהיו סדנאות ומפגשים של קהילות גם
בקשר לכסף, תלוי לכמה הרצאות וסרטים את רוצה ללכת. 15 ש"ח להרצאה, 20 ש"ח לסרט, 65 ש"ח כרטיס 'חופשי יומי' שנותן כניסה לכל אירוע בלי הגבלה.
יהיו מפגשים, כמו שאמרתי הנ"ל. התוכניה נמצאת באתר של מיתופיה- ככה שתוכלי לתכנן למה את רוצה ללכת. תעיפי מבט
מקווה שתהני בכנס!

תבואי :)

בפעם האחרונה שבדקתי 24 היה גיל די צעיר, לא? (; תבואי גם אם את בת 70, נקבל אותך בשמחה ובכיף. להביא משהו? רק כסף להרצאות, אוכל אם בא לך [יש סופר ומסעדות באיזור וקפיטריה במקום]. יהיה מפגש אחד רשמי שלנו, עם סבב היכרות מורחב. ובכל מקרה, את יכולה ליצור קשר עם אחד מאיתנו במסן או בטלפון, ונמצא אותך שם עוד לפני המפגש ונכיר אותך לכולם.

למעלה