תפוז מזמינה אתכם לכנס מיתופיה

נשמח לראותך!

ההרצאה שלי היא על הבוקר, כך שפשוט תוכלי למצוא אותי מוקדם (אהיה עם תג) ואני כבר אכיר לך כמה אנשים, אם זה עוזר.

באיו

New member
היי שמעון

תודה אבל יש לי מבחן באותו יום... אני אצטרך להגיע אחריי המבחן ככה שזה לא יהיה "על הבוקר" בכל מקרה. מה שכן - אם תהייה שם אח"כ אחפש אותך.

האבק

New member
דבר ראשון - מזל טוב ../images/Emo13.gif

דבר שני - 24 זה לא מבוגר בכלל. בפורום הזה יש אנשים בני שלושים + ואף יותר, ובכלל אם תסתכל על הקהל בהרצאות שלנו תראי שממוצע הגילאים שם פונה דווקא לגילאים המבוגרים יותר. את מאד מוזמנת למפגש שלנו! לצד משחקי חברה מטופשים של היכרות יש גם דיונים, שיחות רציניות וכו'. המפגש בכנס זה יתקיים לאחר הרצאתה של נועה רייכמן (ההרצאה תהיה 45 דקות, כלומר נשאר לנו 45 דקות נוספות עד להרצאה הבאה - שהיא על ששאו"ק). כמו כן סביר מאד להניח שיהיה מפגש נוסף אחרי הקרנת הסרט שלנו - "חומריו הבהירים".

האבק

New member
ועוד משהו -

אני אסתובב ברחבת הכנס עם תג שם של "אהוד מירון" או "אודי" או "הסמכות" או "המלך הכל יכול" (תלוי במצב רוח). חפשי אותי ואשמח להכיר לך את האיזור ואת האנשים. רעיון נחמד נוסף שהעלה בן אש הוא מדבקות עם הכיתוב "קהילת חומריו האפלים" - כל מי שחבר בפורום / גולש באתר ורוצה להכיר גולשים נוספים פשוט ידביק על עצמו את המדבקה הזו ויוכל להכיר אנשים אחרים (אני אכין את המדבקות, אל דאגה
). בכל מקרה, בטוח לא יהיה לך משעמם...

The Immortal Me

New member
../images/Emo12.gifמה?!../images/Emo210.gif

אבל יש לי הרצאה! למה לא עושים מפגש בהפסקה?

באיו

New member
נשמע טוב דווקא...

שוב תודה, נראה לי שאגיע... באיזו שעה מפגש הפורום ואיפה?

JustRain

New member
כמעט בטוח שאגיע

האם יש מישהו שמגיע ברכבת מאזור הצפון? אני לא ממש יודעת איך להגיע מהרכבת למרכז רוזין. אני אעלה על הרכבת בעכו - יש מישהו שמגיע בדרך? נוכל לקבוע להיפגש עוד על הרכבת או משהו, ולהגיע לשם ביחד.

The Immortal Me

New member
דרך אגב, אנשים, יהיה לכם אכפת אם אני../images/Emo210.gif

אצביע עליכם ואצווח "אעע, אני מכירה אותך מעולמות ומהטריילרים של חומריו הבהירים!", ואתם תבהו בי כי אין לכם מושג מי אני (די התחבאתי בעולמות בעצמי.) ויש לי הרצאה על השעה של המפגש, אז יישאר זמן רק להתנפלויות אקראיות... אעע, סהר! יעל! אודי! אילנה (שלא באה, נכון?)! אבל בכלל לא יהיה לכם אכפת, נכון? נכון?!

נטעש

New member
מה? בטח שיכירו אותך! ../images/Emo6.gif

שמת תמונה שלך בהתפקדות הקודמת!

The Immortal Me

New member
../images/Emo12.gifאני? תמונה? אשכרה?!../images/Emo210.gif

*רצה למצוא את ההתפקדות הקודמת*

The Immortal Me

New member
אההה, התמונה מהיומולדת!../images/Emo210.gif

גאד, הייתי שיכורה אז. נו, שיכורה משמחה, באמת! אני אבקש להתעלם מהתמונה הזאת. תודה.

toi

New member
|יר| שאלה בנוגע לכנס.

באתר הבית של הכנס לא רשום כלום על עלות כניסה לכנס עצמו, אלא רק להרצאות/הקרנות. האם יש באמת עלות כניסה לכנס, אןו שהפרס הוא מה שכונה "כרטיס חופשי-יומי" לכל אירועי הכנס?

האבק

New member
הכניסה למתחם הכנס היא בחינם

אם אתה רוצה להיכנס לאירוע אתה צריך לשלם לכרטיס כניסה אליו, אבל במתחם הכנס מסתובבים חופשי. כרטיס יומי הוא כרטיס לכל האירועים שבכנס, והוא חוסך מאד לכל מי שמתכוון להגיע למעל ל-3 הרצאות.

למעלה