אה טוב,
1. אני צובעת את השיער מכיתה ו', במשך השנים האחרונות נישארתי עם הג'ינג'י וסוגיו, הג'ינג'יות נעלמה לי שהייתי ילדה קטנה, אך עודני מנומשת עם שיער כתום צבוע. 2. לא הייתי חייבת בכללללללללללל להתגייס, למדתי בביצפר דתי, ופשוט שתבינו, כל הבנות בשכבה עשו יום, והלכו לרבנות להוציא את הפטור, אני בין הבודדות שהתגייסו. 3. בקורס חובשים הייתי בטוחה שישלחו אותי לקרבי, כי לזה התגייסתי, זו המטרה, ושמו אותי בבסיס האם של הג'ובניקים בצריפין. 4. שפטו אותי פעם אחת בצבא, עונש; נזיפה, אמרתי לשופט :"מה אתה רציני?!" 5. נשפטתי על זה ש"הבאתי תרופה ללא מרשם", האמת היא שרופא אמר לי לתת, הבחורה קבלה, ובקבילה הוא שיקר. 6. הייתי מדריכה צנועה בבני עקיבא, והיום כולם קוראים לי דיווה. 7. אני עושה קפוארה(אבל את זה ידעתם), אני מתחילה אז אל תצפו לסלטות. 8. אני עוזרת לכולם ללמוד לפסיכומטרי, למרות שמעולם לא עשיתי ולא למדתי. 9. החברים שלי מתחלקים לחובשים, וכאלה שלא עשו צבא. אני מאוד תומכת בזה שלא כולם צריכים לעשות צבא, אבל צריכים לגייס חרדים רק כדי להוציא אותם מהבועה השחורה שהם חיים בה. 10. אני מודל צילום, אני לא דוגמנית(כלומר, אני לא יפה), אלא סתם אוהבים לצלם אותי לתערוכות, צולמתי למשהו כמו 6 מקומות וחלקם הגדול היה לתערוכות.