10 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם

הטRולית

New member
ג'מייקה, את הכי מוזרה.. ../images/Emo140.gif

גם לי היה עגיל בפיטמה, משהו כמו שנה, אבל אז הגיע יום כיפור, והדוסה שבי התעוררה לחיים, אז הורדתי אותו.. שבוע אח"כ עקב התקף לב מדומה (מי אמר התקף חרדה, מי?!) עשו לי א.ק.ג., ואמא שלי הייתה נוכחת בבדיקה, כולה נוטפת דאגה, ואני מודה לריבונו שהורדתי את הפירסינג, אחרת באמת מישהי מאיתנו הייתה מקבלת התקף לב...

mass

New member
אני אנסה להגיע ל10.

1. עיוורתי חבר בעין אחת בכיתה יב'. מזלנו שיש בתי חולים שיודעים לתקן נזקים של רוגטקות. 2. ראיתי את כל הפרקים של הסימפסונס. כן, כן, 18 עונות. 3. אני מת על מיונז. מיונז הולך אצלי עם הכל. 4. אני קורא הארי פוטר. (ואוהב את זה!) 5. חטפתי יותר תלונות בצבא כקצין מאשר כחייל, ואחת מהן על זלזול במשימת הניכושים בבסיס. 6. עשיתי תחרות עם רופא קנייתי בהחדרת עירוי, והוא ניצח אותי!!!! (שהראנו לו GUIDE הוא נראה כמו מישהו שלראשונה פגש בתחבושת עם כנפיים) 7. נראה לי שאני היחידי בעולם שאשכרה נהנה מגריינדהוס פ'יצר. 8. ספרתי ששרפתי נשק במהלך קורס חובשים? 9. אני מת על שי ודרור, וחושב שהם יוצרים את הסאטירה הכי טובה במדיה. 10. אני לא אוהב נחיתות. בגלל זה היחס בין ההמראות לנחיתות שלי הוא 7:50. שמיים כחולים - קרקע קשה.

Misha345

New member
יאללה, נרביץ

* הצטלמתי היום לכלבוטק * אני יכול למחוץ את האף עד שיהיה כמעט פלטה (חצי אף) * בזבזתי יותר מ20 אלף שקל בשנה האחרונה על ציוד מוזיקה * שחררתי טראק ראשון החודש הזה, והבאים בדרך בעזרת השם * הייתי ב4 הלוויות ברצף, אחת אחרי השניה * אני לא בוכה * פעם לקחתי את המכונת פוליש בקניונים, עשיתי עליה סיבוב ושברתי דלת זכוכית והגעתי למשטרה * כנראה אני הולך להגיע תביעה על יותר ממיליון שקל נגד הבנקים בארץ * אני גר בסוף העולם * אין לי זמן פנוי לעצמי/לישון * פעם יכולתי להחזיק את הנשימה מעבר ל2 דקות (מתחת למים), היום אני לא יודע * ראיתי היום את העבדאללה טוקאן הזאתי והצלחתי להתאפק לא לצחוק עליה * ישנתי שעתיים בלילה ואני מתפקד כרגיל :) בינתיים מספיק

Misha345

New member
עוד

* צילמתי סרט בצה"ל שאחרי זה היה בתערוכת נשק גדולה שלהם * פירקתי לאיזה נכה פלשתיני בחאן יונס את הרגליים חחחחח * נהרגו לי 5 חבר'ה מהפלוגה במבצע אחד * אני מנסה לנגן על גיטרה ופסנתר, בינתיים לא משהו * יש לי בן דוד קטן שפעם אחת קשרתי אותו לכסא עם סלוטייפ ומאז הוא מת על זה, מה יהיה עוד 10 שנים? * אני לא יודע מתי הייתי חולה פעם אחרונה, בחיים לא הייתי בגימלים בצבא ולא הייתי חולה (פציעות מינוריות לא נחשבות) * עשיתי צניחה ונחתתי על החורשת עצים הקטנה שם בפלמחים * בחיים לא התאמנתי בריצה ודברי כושר לפני הצבא (חוץ ממתח), ואיכשהו הגעתי למקום די נחמד בצבא אחר כך נחשוב על עוד משהו

אה טוב,

1. אני צובעת את השיער מכיתה ו', במשך השנים האחרונות נישארתי עם הג'ינג'י וסוגיו, הג'ינג'יות נעלמה לי שהייתי ילדה קטנה, אך עודני מנומשת עם שיער כתום צבוע. 2. לא הייתי חייבת בכללללללללללל להתגייס, למדתי בביצפר דתי, ופשוט שתבינו, כל הבנות בשכבה עשו יום, והלכו לרבנות להוציא את הפטור, אני בין הבודדות שהתגייסו. 3. בקורס חובשים הייתי בטוחה שישלחו אותי לקרבי, כי לזה התגייסתי, זו המטרה, ושמו אותי בבסיס האם של הג'ובניקים בצריפין. 4. שפטו אותי פעם אחת בצבא, עונש; נזיפה, אמרתי לשופט :"מה אתה רציני?!" 5. נשפטתי על זה ש"הבאתי תרופה ללא מרשם", האמת היא שרופא אמר לי לתת, הבחורה קבלה, ובקבילה הוא שיקר. 6. הייתי מדריכה צנועה בבני עקיבא, והיום כולם קוראים לי דיווה. 7. אני עושה קפוארה(אבל את זה ידעתם), אני מתחילה אז אל תצפו לסלטות. 8. אני עוזרת לכולם ללמוד לפסיכומטרי, למרות שמעולם לא עשיתי ולא למדתי. 9. החברים שלי מתחלקים לחובשים, וכאלה שלא עשו צבא. אני מאוד תומכת בזה שלא כולם צריכים לעשות צבא, אבל צריכים לגייס חרדים רק כדי להוציא אותם מהבועה השחורה שהם חיים בה. 10. אני מודל צילום, אני לא דוגמנית(כלומר, אני לא יפה), אלא סתם אוהבים לצלם אותי לתערוכות, צולמתי למשהו כמו 6 מקומות וחלקם הגדול היה לתערוכות.

למעלה