10 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם

Misha345

New member
אני חשבתי דווקא על מספר אחר

50. עברת על כל תותחנים, וטעמת קצת מהסיירת ונחל כל הכבוד תמי! אשרייך

otk

New member
יאללה, נענה גם.

1. שברתי לחבר הכי טוב שלי את היד, בטעות כמובן. 2. עד לפני כמה שנים, דעותיי הפוליטיות היו אי שם במרכז, אך הקצינו ימינה עם השנים. 3. אני מפחד מג'וקים/דבורים וכל יצור אחר בסגנון. טוב, לא מפחד, נגעל. 4. הנסיון המוזיקלי שלי מסתכם בשנה וקצת של תיפוף, ומאז אני וכלים מוזיקליים החלטנו להיפרד כידידים. 5. היו לי איזה אלף חיסורים במהלך התיכון. העדפתי להיות בים מאשר באיזה שיעור משעמם תחת בפיזיקה. מזל שכ"כ קל לרמות במבחנים של הבית-ספר. 6. ראיתי שכולם פה משוויצים בנוגע לפסיכומטרי שלהם, אז גם אני אשוויץ קצת. קיבלתי ציון ממש, אבל ממש גבוה. 7. אחד המפקדים שלי שנא אותי רצח, ודפק לי שלושה משפטים על הדברים הכי מונפצים בערך (ובשלושתם יצאתי זכאי), אבל בשחרור שלי הכל נגמר ברוח טובה. 8. אני משוגע על ספורט ברמות כאלה שאם אני מסתובב בפארק ורואה שני אנשים משחקים סטנגה, אני יושב ורואה. 9. פעם ראיתי זקנה משתינה באמצע הרחוב. סתם משהו הזוי שנזכרתי בו עכשיו. מסכנה, איזה פרצוף נבוך היא דפקה לנו. 10. אני טס לחודשיים בערך לגרמניה/הולנד ביום רביעי.

Lady McBeth

New member
אימאשך תפוקה יא כולירע מזדיינת שכמוך

והשרשור ההוא כבר ישן...אין צורך להעלות אותו מתהום הנשייה. (אה, איך אני?)

ק ד ו ש

New member
או שהתכוונת

לא להגיד שבראשון קיבלת 781 ובגלל חשד להעתקה עשית שוב וקיבלת 777

otk

New member
784 :)

בגלל שתי טעויות מזדיינות בכמותי, אם אני זוכר נכון. אבל חפיף, גם ככה בטווחים האלה מדובר במזל נטו, מה גם שזה מבחן מטופש שבסה"כ מראה על היכולות שלך לפתור שאלות פסיכומטריות, ותו לא.

Lady McBeth

New member
חחח...גם לי היו רק שתי טעויות בכמותי..

איזה מבחן מזדיין. מתי עשית?

otk

New member
איך 777?

2 טעויות בכמותי זה משהו כמו 147, אז לפחות מעל 780. אני עשיתי עוד בי"ב, מתי את? כנראה שהרמה עלתה בצורה דרסטית מאז.

Lady McBeth

New member
146 בכמותי

והוצאתי 781 במקור. אחרי זה נירמלו אותי מחדש כי בכיתה שלי התגלתה העתקה, אז עשיתי בחינה חוזרת.

JamicaniT

New member
אמממ

*עגיל בפטמה זה דבר כואב. וזה הדבר היחיד שההורים שלי עדיין לא יודעים. *בכיתה י"א ישנתי במשך שבוע בסוכת מציל. *אני בניגוד אליכם לא מתכננת על פסיכומטרי לשנה הקרובה. *אני עוברת לגור לבד באילת בחודש הקרוב. *כל החדר שלי בנוי וצבוע בגוונים של כתום. *אני מכורה לקרח. *בגיל 7 בערך שרפתי את החדר של ההורים שלי. ויש לי מצפון עד עכשיו D: *את אחד החברים שלי לשעבר הכרתי בחוף נודיסטים. *אני יכולה להפוך את הלשון שלי בצורה מפחידה. *אממ אחרון. לוידעת. האמת שיש הרבה. אבל רובם זה לא דברים שאתם באמת צריכים לדעת :)

למעלה