10 דברים שלא ידעתם עליי

עוד משו קטנטן שנזכרתי

אני שונא נס קפה זה מגעיל...אני אוהב קפה שחור...בוץ יאמ...או הפוך בבתי קפה גררררררר

•No¥a•

New member
הממ.. נראה..

- אני בגמילה מקולה
-אני אוספת מאנשים גומיות
[הא! יש לי כבר 5..
] -יש לי אובססיה לקופסאות טיק-טק -פעם הייתה לי תקופה שהייתי שומעת רק רוק ישראלי, ולא הסכמתי לשמוע משו אחר S: -יותר מדי זמן עם בנאדם מסויים יכול לשגע אותי
-יש לי חולשה לבנים עם שיער ארוך
-נאנסתי ע"י תנין
-אני סולדת מפריקים
S: -שמעתי הופעה שלמה של ב"ה בטלפון
-כבר 3 שנים ברצף שאני לא הולכת לבי"ס ביום השואה S:

טוב ננסה אתכם ../images/Emo3.gif

1- התנשקתי עם 91 אנשים שונים.
2- שכבתי עם 7.
3- עשיתי את זה עם מישהו שהיה כמעט המפקד שלי. 4- אני חיילת כבר 5 חודשים, שלא אוהבת את התפקיד שלה והגשתי היום טופס בקשת מעבר. (מחזיקה אצבעות מעכשיו..
) 5- יש לי אמא פולנייה שכל יום שולחת אותי לבסיס עם סנדביץ' ובקבוק מים, ואני מרגישה כמו בכיתה א'.
6- נדלקתי על מישהו מיני סלב, ואני עדיין מנסה להשיג אותו אפילו לסטוץ. 7- אני מכורה לסטאנד-אפ ברמות שאי אפשר לתאר..
8- התעלפתי בבסיס לפני יומיים והופנתי לחר"פ לבדיקות.
9- התגייסתי מאוחר מכיוון שהפרופיל הרפואי שלי היה 24 זמני לחצי שנה, ולא היה בטוח כי מתכוונים להעלות לי אותו. 10- יש לי יומולדת 19
עוד 12 ימים

סקוויד

New member
מה../images/Emo35.gif את סופרת../images/Emo35.gif

ויי זמיר.. התנשקתי עם 2..... חח טוב אני ארשום את זה אח"כ חחח

../images/Emo3.gif זה התחיל מאיזו התערבות

והמשיך לסטייה מטורפת של לספור אותם
חחח

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifוואי, סיקרנת אותי.

לאחותי [והאמת שגם לחברהשלי] יש כלמיני קשרים עם כלמיני סלבס' בארץ.. אז אולי אני אוכל לעזור לך להשיג טלפון או מש'ו.. מעניין אותי מיזה

בהזדמנות זו

אני רוצה להגיד שיש לי ידיד טוב שהוא מכיר כמעט את כל העולם, כל המפורסמים.. הוא חבר של צביקה פיק :] וחבר טוב שלו, הוא זה שמשחק ב"אלביס רוזנטל והאישה המסתורית" את האישה המסתורית... דן שפירא..

סקוויד

New member
טוב אתם לא יודעים עליי כלום..

חוץ מאולי שאני חברה של אונסת ואני כותבת פה מידי 100 שנה וכל פעם אני מתכננת להצטרף ולא הולך לי..
אני חילונית/ה [לאדעת איך אומרים] - אולי זה לא מוזר לכם אבל כל החברות שלי חושבות שאצלנו בבית שומרים שבת חחחח... מאז ומתמיד חשבו ככה ומאז ומתמיד אנחנו חילונים..
היה לי שני חברים רציניים שהחלפתי ביניהם כל הזמן פעם זה פעם זה פעם זה - לסירוגין.. ועכשיו אני עם אחד מהם מזה שנה וחודש
והם היחדים שהתנשקתי איתם
אני לא יודעת לשקר - אבל לשחק כן. יש הבדל!
אני מאוהבת בבנים.. אני פשוט מתאהבת בבנים ממש מהר למרות שיש לי חבר! אבל אך פעם לא בוגדתת!
אני פחדנית משו רצח מכל העל-טבעי... והחרא הזה.
לפעמים יש לי יציאות של ערסית
אני שונאאאאאאאאאאת שונננאאאאאאאאאאת שחברה טובה שלי אומרת לי "לכי תעשי את זה" ו"תעשי ככה".... ארר
אני אשכנזיה
אני סמנכל"ית א.ז.ל.מ. [ארגון למען זכויות מציפים] ושמתי
שיש לכם בעיה חמורה בפורום של הצפה חח... אבל באמת תבדקו בפורום נירוונה 478... יש שם שירשור שבועי של
שהאירגון פותח חחייחי.. זה עובד
הפורום שלכם מוזר.... ו..אני בת 14.5
עדי

למעלה