10 דברים שלא ידעתם עליי

פששש איך שרשור אחד

גילה מי קורא כאן בפורום ולא מגיב אף פעם >.< [בימים האחרונים] איייאיייי תפסתי אתכם! עלק בגלל הלימודים

טוב נו >.<

1. אני שונאת חלב / קפה. ואני בדרך כלל לא שותה בבוקר. רק לפעמים שוקו. ממש לפעמים. 2. יש לי ליקויי למידה אבל אני ב5 מתמ', 5 אנגלית.
אני אוהבת מתמטיקה ומחשבים [אנחנו עושים 11 יח"ל במגמה]. 3. בכיתה ב' ו-ג' למדתי לנגן על אורגן, ובגיל 6,7 למדתי ציור בסטודיו[וציירתי ממש יפה חח], חזרתי לשם בגיל 12,13 . [ויצאתי אחרי שנה בערך!] 4. אני אוהבת מאוד סרטי אימה [אתם מוזמנים לפורום סרטי מתח ואימה
]. 5. לפני כמה חודשים אשפזו אותי בגלל שנטלתי הרבה כדורים בבת אחת [12 במספר] [לא נסיון התאבדות! משהו פסיכולוגי אחר :/] 6. הייתי יוצאת בהצהרה כמו חזי אבל אין לי אומץ
טוב והמבין יבין
7. אני טריכוטילומאנית 8. לפני שנה בערך עוד שמעתי פופ ומזרחית [איכס איכס אין לי מושג איך שמעתי מזרחית. פופ מילא. אבל מזרחית
] 9. אני שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת אנשים שנטפלים אליי, שונאאאאאאאאאת אנשים שכותבים לי -היי ממצב מה קורה מה חדש- באייסיקיו, שונאאאאאאאאת שאנשים נעלבים שאני לא עולה להם, שונאאאאאאאאאאאאאת שאומרים לי מה לעשות, ושונאאאאאאאאאת כפיה 10. אני אוהבת מאוד מאוד פירסינגים. כלכךךךךךךךך. אבל קעקועים לא :p 11. יש לי שני אחים קטנים, אחד בן 10 וחצי, השני בן 6 וחצי. לקטן קוראים נועם ולגדול קובי. לנועם התגלה לפני שנה בערך אסטמה ויש לו אלרגיה לקרדית הבית >.< מסכן. לקובי היו בעיות מסוג אחר, ריפוי בעיסוק, גן מיוחד, וכו'.. ואני יצאתי עם נטיות לחרדות ודכאונות [כמו אמא]. ממש משפחה למופת. אה ועוד משהו כי כבר חרגתי מ10.. להורים שלי יש תעודת בגרות על הפנים, ורק אני במשפחה יצאתי עם שכל. חע חע חע

keeeren

New member
קראתי ראשון..../images/Emo9.gif

מזרחית? פיחסהההההה ושוקו עושה לי כאב בטן..

AvtipuS

New member
היי ממצב מה קורה מה חדש

5 מתמטיקה ו 5 אנגלית זה בטח רצח

אמ בינתיים לא

עד עכשיו, שנה שעברה, זה היה סביר... השנה אני מתכוונת להשקיע רצח במתמטיקה, אפילו לקחת שיעורים פרטיים לקראת הבגרויות. [יש לנו 2 שאלונים השנה, 05, 06] באנגלית אני לא משקיעה כל כך ככה שזה מקצוע דיי חפיף בשבילי.. בכל מקרה אני יורדת הקבצה..

טוב.. גרר

1.מכורה לדיאט ספרייט 2.לומדת בפנמייה 3.מקלידה ביד 1 4.חושב שחיים הכט סקסי ביותר 5.כן כן אני שונה ומיוחדת.. אני בבני עקיבא. 6.עייפה ביותר. 7.חבר שלי זרק אותי לפני שבועיים ו38 דקות. 8.אוכלת מילקי בלי כפית. 9.הגבות שלי ברגע זה במצב מזוויע..נכון מרגש?! 10.חלומות..ממ עייני מלוכסנות,ראסטות וחיפושית תכלת

למעלה