10 דברים שלא ידעתם עליי

../images/Emo121.gifDunlop 1.14 mm ורוד

1.בכיתה ו' ממש אהבתי MTV, בריטני וכל החברים שלה 2.עישנתי קבוע שנתיים וחצי עד לפני 3 חודשים בערך, מאז אני לא נוגע בזה.. אסור לי=/ 3.יש לי דג קרב בשם אביב פרנקו (פרנקו כי הוא נראה כמו ערס ואביב כי הוא מדוכא) 4.כשהייתי בערך בן 6 הייתי אלרגי לדשא:p 5.אבא שלי היה מנכ"ל חברת היי-טק בהולנד שש שנים, שמתוכם שנה וחצי אני אח שלי ואמא שלי גרנו שם. 6.אני מד"צ בנוער העובד והלומד. 7.יש לי טראומת ילדות קשה שבגללה אני לא נוגע בדגים וכמעט מקיא מהריח. 8.פעם אחרונה שחבשתי כיפה הייתה בעליה לתורה שלי <אני בן 15 וקצת> 9.יש לי 5 זוגות אולסטאר, ו13 זוגות בכל הבית (גם אמא ואח שלי מכורים
) 10.אני במגמת גיאוגרפיה ולא יודע איפה זה ראש העין|-B

parapara16

New member
מנסה לא בטוח שילך!

1.אני צמחונית גאה....!!!! (ניסיתי טבעונות אבל האמא טוענת שזה לא בריא!) 2.אני מדריכה צעירה בנוער העובד והלומד מחוז ירושלים קן קריית יובל! 3. אני סביר להניח הילדה הכי שמאלנית שיש בארץ הזו... 4.פעם הייתי אחת הפרחות הכבדות ששומעת מוזיקת דיכאון... 5.יש לי עמותה שנקראת נעל"ם (ניצול ערסים למטרות מיניות!) 6.אני שרווופה על היהודים אביב גפן שייגעצ פרל ג'ם ונירוונה!! 7. נולדתי באמריקה בניו יורק.. 8. יש לי אמא פולנייה במסווה של מרוקאית שלא נותנת לי לעשות כלום! 9.אני התחלתי שנה א' במשפטים השנה....בגרות 10 יח' 10. יש לי שלושה חברים כל אחד מעיר אחרת (שלא יידעו אחד על השני בטעות)

ס ט י י ק

New member
למה את חושבת שאת הכי שמאלנית?../images/Emo2.gif

סתם מעניין אותי... כי תהי בטוחה שכמה שאת תהי שמאלנית יהיו הרבה יותר קיצוניים ממך

parapara16

New member
תראי..

פה בירושלים אני מוקפת סרטים כחולים אז הקנה מידה שלי שונה לא באתי לקבוע עובדה אמרתי סביר להניח...

parapara16

New member
לא הבנת....

עצם העובדה שאני לא יודעת מה הולך בערים אחרות אני משווה הכל לירושלים אל תיקחי אותי ללב

Hezi The One

New member
לטס סי...

1.אני שונא שוקולד,פשוט מתעב. 2.אני לא ג'ינג'י. אולי לחלקכם זה חדש>< אני בלונדיני לעזאזל. 3.אני מכור לשירי מימון:$
4.אני אשנא לנצח מי שיקלל את מלך האריות
או כל דיסני מסוג שהוא! 5.מאוד מאוד מאוד אהבתי את הסרט "איילנד"
6.חזרתי לצופים
גמלי תהיה קבוצה של זבי חוטם שיעריצו אותי!! 7.השיעור שמחזיק אותי בחיים בבצפר זה הסטוריה. כן כן,אני חולה על המקצוע הזה. 8.אני לא בתול (הנה,זדיינו יצאתי בהצהרה) 9.אני לא מאמין באף אחד חוץ מעצמי. 10.אני מניאק. שתדעוP:

למעלה