1x03 - Nanette Babcock

A n g e l u s

New member
LOL, Right. ../images/Emo44.gif

אצלך, בבית-ספר הדתי, בנות מתחרמנות אחת עם השנייה בלי שום בעיה והן לא לסביות. Right!

IkMfNiY

New member
נו, זה ברור ../images/Emo42.gif

זאת חברה שלו, הוא אוהב אותה, זה די מבאס אותו לראות אותה עם אנשים אחרים, ולא משנה אם אלו בנים או בנות. יעל

hadar 6

New member
הסצינה הכי טובה בפרק :

לראות את כריסטיאן מוריד לאט לאט את הבגדים שלו ובסוף לראות אותו עם תחתונים..... זה היה כל כך טוב !!!

jointstriker

New member
אני לא הומו, אוקיי? למה לעזאזל אני

אמור לראות את מקמהון בתחתונים ???????????? זה גרוע יותר מהסצינה של הברית מילה בשבוע שעבר.

hadar 6

New member
אז ככה...

אני לא מצפה מבנים להנות מהסצינה הזאת.... בקשר לקטע עם הברית מילה... אני יודעת זה היה דיי מגעיל לראות את היד שלו עם דם ובכלל הרעיון של לעשות את זה לעצמו אבל זה עבר חפיף !

hadar 6

New member
חחחח..... פסדר

כמו שאתה לא נהנה מהסצינות של ג'וליאן אני לא ממש נהנית מהסצינות של הלסביות (שלא תבינו לא נכון... אין לי בעיה עם לסביות אבל בכל זאת זה לא משו לראות את זה !)

MAN MADE GOD1

New member
חחחח...

אחי... בנות. מתלהבות בכל סצנה שיש בה גבר חטוב בתחתונים. זה כמו שבת כלשהי תגיד "מה אני צריכה לראות לסביות???" (שאגב היה קטע אדיר).

noooga

New member
דווקא לא...

לא כל גבר חטוב בתחתונים עושה משהו לבנות... כריסטיאן זה משהו מיוחד.. אוי הוא כ"כ סקסי
הייתי מוכנה להיות במקום הזקנה

hadar 6

New member
לא הייתי מתנגדת להיות במיטה שם....

במקום הזקנה הזאת !

noooga

New member
אף אחת לא הייתה מתנגדת..

ואני חייבת לציין שאני לא מאלה שנמסות מכל חתיך. אבל הוא... הוא... אוי הוא

taliush166

New member
אני דווקא כן הייתי מתנגדת

אז נכון, יש לו גוף פצצות אבל לדעתי הוא לא כזה יפה בפנים... התלהבות מיותרת.. יש חתיכים ממנו.. (בראד פיט
)

למעלה