1x03 - Nanette Babcock

STA1

New member
מי יכול לכתוב לי במסרים תקציר ארוך

של כל הפרק או לפחות ברובו כי שכחתי לגמרי..נו טוב הייתי עייף.. תודה מראש לכל הנחמדים שיכתבו

RenanaD

New member
נכון הקטע עם הכפיל של מייקל? ../images/Emo131.gif

בהתחלה הייתי בטוחה שזה הבן של שון שהתחפש ומנסה לגרום לכריסטיאן לנתח אותו בלי לדעת מי הוא

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

../images/Emo41.gifפרק 1x03- ביקורת.../images/Emo163.gif../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

פרק מעולה. הסדרה הזאת באמת מותחת ומצמררת, ומביאה טוויסטים שלא ראינו במסך קודם. אבל משהו חסר בה. יש שם לפעמים עלילות כל כך מעולות, ולא מתעמקים בהם מספיק, או שלא מביימים אותם בצורה "עד-כדי-כך" טובה. למשל, הקטע עם השמנה שרצתה ללכת לכנס מחזור כרזה (כ-רזה, לא כרזה-פוסטר
), עם כמה שזה היה מרגש והומני- יכלו לעשות את זה הרבה יותר טוב ולהתעמק בזה, ולרגש. אני ראיתי את כל העונה הראשונה, ולדעתי משהו קצת חסר בבימוי. הוא צריך עוד תנופה. אבל אין, הפרק הזה היה פשוט מעולה מתחילתו ועד סופו. הקטע כשמייקל ג'קסון נכנס ורואה את חברה שלו עם חברה אחרת בלבוש מעודדות (רגע, זה לא לקוח מהדמיון שלי?
), ג'וליה ושון, וכריסטיאן שנדפק עם זקנה בלה שעושה ניתוחים יותר מברברה סטרייסנד. כל העלילות האלה, הן אלו שעושות את ניפ/טאק לסדרה כל-כך טובה.

ממממממממממממש נהנתי ../images/Emo9.gif

ביחוד מכריסטיאן
אחלה פרק... מקווה שזה ימשיך להיות כיפי!!!!

Rachel47

New member
../images/Emo41.gifהפרק../images/Emo41.gif ../images/Emo15.gif

אויי מיי גאד איזה פרק הכפיל של מייקל ג'קסון....חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
ונסה לסבית
WTF
מסכן מאט..הוא עשה את הניתוח בשבילה... ואיך שהוא בכה בסוף הפרק זה היה כל כך עצוב... והשמנה שהתאבדה...גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד זה היה ממש ממש עצוב
אייייכככסע הזקנה הזאת...וג'וליאן היה ממש חמוד בקטע הזה...ממש ממש ממש חמוד...(וכמובן שקסי ברמות) איזה יופי ששון וג'וליה מסתדרים..חמודים

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif אני אוהבת אותה נורמלית ../images/Emo131.gif

לא משוגעת כמו בפרקים הקודמים

RenanaD

New member
../images/Emo26.gif דיון על ונסה ../images/Emo36.gif ../images/Emo131.gif

יש 2 אופציות לגביה שקשה לי להחליט איזו מהן נכונה: 1. היא דו מינית-מסביר למה היא חברה של מייקל ותוך כדי מתעסקת עם המעודדת השניה. 2. היא לסבית שרוצה לעשות את זה עם גבר בפעם הראשונה בחייה, ובחרה במאט משום מה. מה אתם חושבים?!

ShiRooSh4

New member
אני חושבת ש-1 אבל יש לי תוספת..

אולי היא לא רוצה שבכלל יחשדו בה שהיא לסבית אז היא חברה שלו..

Rachel47

New member
מה שאני חושבת ../images/Emo15.gif

שהיא לסבית שרוצה להסתיר את זה וגם קצת לעשות את זה פעם ראשונה עם בן (משום מה היא בחרה במאט..הממממ אני לא יכולה להבין את זה)

darklighter

New member
../images/Emo45.gifגם אני לא יכולה להבין את זה....

וכן אני תומכת בתאוריית הלסבית שרצתה להתנסות...

RenanaD

New member
לא ../images/Emo131.gif

לא ידעתי למי מכן לשרשר כי שתיכן אמרתן אותו דבר, אז שרשרתי לעצמי ופתרתי את הבעיה

b u s t e d

New member
../images/Emo7.gif אוףף

כתבתי קודם בזמן בצפר תגובה ע-נ-ק-י-ת שעבדתי עליה המוןן וזה לא כאן...
זה לא הצליח.. ואין לי כוח לכתוב שובבבבבבבב

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifלא הקליטו לי../images/Emo7.gif התקשרתי לאמא 5 דקות לפני זה - את עדההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif והיא לא הקליטהההההההההההההההההההההה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif בעעע../images/Emo7.gif אני אחפש תקציר כשאני אחזור ביום שני, בינתיים אני חייבת לטוס לכתוב לכולם להתראות../images/Emo122.gif ולשלוח אי מייל ולהתארגן../images/Emo3.gif אז למי שלא נמצא בפורום זהות בדויה../images/Emo3.gif, אני טסה לחו"ל וחוזרת ביום שני, להתראות לכולם ואני אתגעגע../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

RenanaD

New member
../images/Emo12.gif איזה מעצבן!! ../images/Emo131.gif

וואי, בדיוק מחקתי את הפרק אתמול, הייתי מביאה לך לראות...
גם אנחנו נתגעגע!

b u s t e d

New member
../images/Emo26.gifהפרק../images/Emo36.gif

ואני רוצחת את תפוז אם גם את זה הם לא מפרסמים!! אואואו עוד מייקל!!! זה בטח אבא של השחקן..... החיוך של ג'וליאןןןן אהאהאהאההה
זאת רק אני, או שלג'וליה יש קול כמו של האמא מג'ואן אוף ארקדיה?!! אוףףףף הפסיכולוגית הזאת ממש ממש מוכרת לי!!! אולי בגלל שהיא טיפטיפונת דומה לפאולה עבדול.... (סתבו!
) היו המוןן הפסקות פרסומות יחסית לסידרה באורך כזה.. היו 3 הפסקות!! באליאס בדר"כ יש גג 2!!!!! (וסתבו!
) חח כשג'וליה פחדה שיהיו למייקל השפלות זה היה ממש דפוק.. כאילו- ברור שיהיו לו השפלות!! הוא חתך לעצמו תז**ן פור גאד סייקס!!!!!!!! איזה מוסיקה תקעו כשחתכו לאישה הזאת תבטן... טוב שלא, עוד מעט הם פוצחים באיזה בלט.... אבל הפעם הסתכלתי על כל הניתוח לגמרה!! ח"ח לי!!! (
) אואו זאת מישל מבאפי!!! יווו אני אוהבת תשחקנית הזאת.. חבל שלא נתנו לה טקסט או משהו... הבית של הזקנה הזאת- כשנכנסים לבית יש מדרגות כאלה.. זה כופי לסט של הבצפר של בילי אליוט!! (הייתי חושבת שזה באמת הסט הזה, אם הסט של בילי אליוט לא היה בלונדון<
>) גוליאן ערום!! |חרמן| אבל זה דיי דפוק שתמיד הוא יודע מה להגיד כדי לצאת הכי שקסי שבעולם!! אפשר עוד לחשוב שיש לו תסריט.... יווו בסצנה האחרונה כשהוא נכנס לשירותים- גאדד הוא בחיים לא היה דומה יותר למייקל ג'קסון מבסצנה הזאת!!!! אבל הוא לא צריך להתאבד.. ההפך- זה אומר שהיא לא הייתה איתו לא בגלל הז**ן שלו, אלא בגלל שהיא לסבית... אוףף אני לא זוכרת מה עוד כתבתי...!! טוב.. זה מספיק לעכשיו.. בהביי

למעלה