../images/Emo26.gifהפרק../images/Emo36.gif
ואני רוצחת את תפוז אם גם את זה הם לא מפרסמים!! אואואו עוד מייקל!!! זה בטח אבא של השחקן..... החיוך של ג'וליאןןןן אהאהאהאההה
זאת רק אני, או שלג'וליה יש קול כמו של האמא מג'ואן אוף ארקדיה?!! אוףףףף הפסיכולוגית הזאת ממש ממש מוכרת לי!!! אולי בגלל שהיא טיפטיפונת דומה לפאולה עבדול.... (סתבו!
) היו המוןן הפסקות פרסומות יחסית לסידרה באורך כזה.. היו 3 הפסקות!! באליאס בדר"כ יש גג 2!!!!! (וסתבו!
) חח כשג'וליה פחדה שיהיו למייקל השפלות זה היה ממש דפוק.. כאילו- ברור שיהיו לו השפלות!! הוא חתך לעצמו תז**ן פור גאד סייקס!!!!!!!! איזה מוסיקה תקעו כשחתכו לאישה הזאת תבטן... טוב שלא, עוד מעט הם פוצחים באיזה בלט.... אבל הפעם הסתכלתי על כל הניתוח לגמרה!! ח"ח לי!!! (
) אואו זאת מישל מבאפי!!! יווו אני אוהבת תשחקנית הזאת.. חבל שלא נתנו לה טקסט או משהו... הבית של הזקנה הזאת- כשנכנסים לבית יש מדרגות כאלה.. זה כופי לסט של הבצפר של בילי אליוט!! (הייתי חושבת שזה באמת הסט הזה, אם הסט של בילי אליוט לא היה בלונדון<
>) גוליאן ערום!! |חרמן| אבל זה דיי דפוק שתמיד הוא יודע מה להגיד כדי לצאת הכי שקסי שבעולם!! אפשר עוד לחשוב שיש לו תסריט.... יווו בסצנה האחרונה כשהוא נכנס לשירותים- גאדד הוא בחיים לא היה דומה יותר למייקל ג'קסון מבסצנה הזאת!!!! אבל הוא לא צריך להתאבד.. ההפך- זה אומר שהיא לא הייתה איתו לא בגלל הז**ן שלו, אלא בגלל שהיא לסבית... אוףף אני לא זוכרת מה עוד כתבתי...!! טוב.. זה מספיק לעכשיו.. בהביי