1x03 - Nanette Babcock

Free Lancer

New member
בנדה,

זה לא פורום זוב"י
אני פתחתי שבוע שעבר
ורייץ יודעת לשרשר

רחל.. יודעת?!! ../images/Emo2.gif

אני כנראה ממש לא מעודכן. חשבתי שלמנהלות פורומים יש אפס יידע בנצלושים!

Rachel47

New member
../images/Emo41.gif 1x03 - Nanette Babcock../images/Emo41.gif

אני יודעת אני יודעת אני מנהלת ממש גרועה...לא פתחתי שירשור...הפסדתי את הפרק (אבל הקלטתי) טוב אבל זה היה למטרה חשובה...היה כנס מנהלים של תפוז
והיה כיף שחבל"ז...והייתה הופעה של שירי מיימון..אויייש איזה מתוקה היא וקיבלתי נשיקה מאדם פרי (נו אדם..מ"השיר שלנו"...עזבו) קיצר היה נחמד...מחר אני אשב לראות את הפרק ואני אגיב כמו שצריך

LemonLimeLilach

New member
אדםםםםםם

כפרה עליו
ושירי מיימון הפלייבקית שכמעט נעלמת לא דיברנו על זה, אבל מה היה הג'ינס הזוועתי שהיא לבשה? בכל אופן. אני אגיב על הפרק כשזה יגמור להוריד ויהיה לי זמן לראות!

RenanaD

New member
XDDDDDD ../images/Emo131.gif

מתי תבינו שזה לא היה פלייבק?! (ונכון שהיא רזתה?
)

Rachel47

New member
אני גם חושבת שהיא רזתה ../images/Emo15.gif

כמו שאומרים "עולם הולך ונעלם"
ו...חלק היה פלייבק
וחלק לא
למה שהיא תבזבז את הקול שלה על
מספיק שהיא הגיעה

RenanaD

New member
אמרתי לך כבר-ראיתי הופעות שלה ../images/Emo131.gif

ובכל הופעה היא עושה גירסה אחרת של השיר! 100% שהיא שרה לייב אתמול!

Rachel47

New member
את "השקט שנשאר" בטוח ../images/Emo15.gif

אבל השאר..לא יודעת היה קשה לזהות

THE HELL BOY

New member
פרק נהדר../images/Emo87.gif

נהניתי מכל רגע. לא היה יותר מדי גועל- אלא רק סצינה אחת של ניתוח. יופי
השמנה הזאת שהתאבדה בסוף- לא נתגעגע
הזקנה- מזכירה לי מישהי. דודה רחוקה שלי. פוי. ג'ולייייייייייייי תורידדדדדדדדדדדדדדדד מאט היה נורא חמוד היום. פשוט לחבק אותו. ונסה לסבית
זה בטח יהיה משהו מעניין. וג'ולי לא הופיעה משהו בפרק הזה

darklighter

New member
הפרק../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

יאיי ג'וליאן בתחתונים
הזקנה הייתה מעוררת רחמים...אבל ריחמתי עליה שג'וליאן/כריסטיאן היה לידה בתחתונים והיא מתחילה לבכות לו... לגבי מייקל ג'קסון (לא ההוא שהראו בהתחלה שהיה מצחיק... מייקל הצעיר) הוא היה צריך לחוש הקלה שהחברה שלו כנראה לסבית... כי זה אומר שהבעיה לא הייתה בו... אבל הוא בטח התבאס שהוא עבר את כל הסבל הזה בשבילה... ולגבי הבבקוק ההיא שהתאבדה... זה היה די צפוי...וכשהדם התיז זה הזכיר לי את ההתאבדות של מארי אליס משום מה... יחסית לא היו הקבה קטעים מגעילים רק ניתוח אחד... פרק טוב
הסידרה הולכת ומשתפרת

limors2

Active member
אין לי תגובה.להלהלה.../images/Emo54.gif

הייתה לי אתמול אבל שכחתי
אהה. משהו אחד אני זוכרת. 2 מייקלים בתוכנית אחת זה יותר מידי בשבילי...

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo99.gifג'וליייייייי

ג'ולי בתחתונים איי איי איי
בעיקרון, אין לי הרבה מה להגיד על הפרק חוץ מ-מסכן מייקל! [מאט] כמה סבל הוא עובר.. אבל הוא היה כל כך חמוד כשהוא שיקר לאבא שלו בשביל שהוא ירגיש טוב ושהוא עוזר לו וסטאף.... אבל איזה מסכן :< ודווקא זה היה ענק הקטע עם הלסביות! זה כל כך לא היה צפוי. היה צפוי שהוא יתפוס אותה עם מישה*ו* אבל מישה*י*?! חחח ענק.

A n g e l u s

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo44.gif

אני מאוהב בסידרה הזאת, אני מכור לגמרי! אני לא מאמין כמה אני אוהב אותה, כל היום חיכיתי רק ל22:45 שיהיה הפרק, אה, ו... החבר הכי טוב שלי התמכר לסידרה (אהם.. זאת כנראה הסידרה היחידה שהוא רואה בקביעות), מה שמעיד על כך שהסידרה *מאוד* טובה. במיוחד הפרק היום היה מעולה! *מריץ את הזמן שבוע קדימה*

../images/Emo118.gifאיזה פרק מעולה!

הרבה יותר טוב מהקודמים. פשוט נהניתי מכל רגע. ממש ריחמתי על בבקוק. ושהיא התאבדה בסוף; עצוב.
והקטע עם מייקל ג'קסון בהתחלה היה גאוני.

למעלה