30 באים לארץ?!
או שג'ארד מניאק רציני

RenanaD

New member
../images/Emo41.gif30 באים לארץ?!../images/Emo2.gif או שג'ארד מניאק רציני../images/Emo11.gif

היה להם ריאיון אתמול ב-AP, די נחמד. חלק ראשון חלק שני לא הקשבתי לגמרי בהתחלה, אם הבנתי נכון תומו אמר שהם הולכים להופיע ביפן ואז הם לרגע חששו שאולי לא הודיעו על זה רשמית וסתם התפלק לו, חסר אחריות שכמותו, אבל אז תומו הרגיע ואמר שזה מופיע באתר. שוב, לא הקשבתי לגמרי, יכול להיות שלא הבנתי נכון. עכשיו מגיעים לחלק המעניין. בלינק השני ששמתי, בדקה ה-2:18, המראיין שאל אותם מהם המקומות האהובים עליהם ביותר שבהם הם הופיעו. תומו ענה ניו יורק, ואז! ג'ארד אמר: "It's interesting, we're gonna play a show in Israel soon" (קופא לרגע, תומו ושאנון מהנהנים להסכמה, שאנון גם נוהם) "That's not announced either" וצחק, ואז תומו אמר "אופס!". אחרי זה ג'ארד הסיט את הנושא ועבר לדבר על המדינות האירופיות שנכללו בטור האחרון. (תרגום למי שצריכה: "זה מעניין, אנחנו הולכים להופיע בישראל בקרוב. גם את זה לא הודענו רשמית") תראו בעצמכן ותגידו אם שמעתי לא נכון, הבנתי לא נכון, לא יודעת מה... ראיתי את הקטע הזה יותר מדי פעמים עכשיו. אני צריכה second opinion! אמיתי? לא?! הם באים להופיע בארץ?!?
אני מאוד מאוד מקווה שזו לא אחת מהבדיחות המטומטמות שלו. ועד שזה יהיה רשמי, אני בינתיים לא מרשה לעצמי לשמוח!

את שמעת נכון

והשאלה שלי היא האם הוא צוחק, שאלתי אותו בתור השאשלון הישראלי את השאלה הזאת בטוויטר, אז מי שיכול שיעשה ריטוויט! הבנאדם ח י י ב לענות לנו על זה! כי הלב שלי בתחתונים

RenanaD

New member
כן, תכננתי לשאול אותם על זה בטוויטר

(אתר נפלא, מה היינו עושים בלעדיו?) טוב, נניח שהוא סתם אמר את זה בצחוק... בואי נסתכל על חצי הכוס המלאה. לפחות הוא אמר ישראל ולא איראן, מדינתו האהובה והמצייצת טוויטים מעצבנים על הסאמיט
היי, זכינו להכרה באיזה ריאיון רשמי, זה גם משהו!

ראיון רשמי כבר יש לנו, הודות לתומו

אבל תכלס , אם הוא צחק, זה פשוט רשעות

RenanaD

New member
לא,התכוונתי שהוא הזכיר אותנו בריאיון בינלאומי

לא ריאיון שתומו נתן לאיזה עיתון מקומי נידח. עם כל הכבוד למעריב לנוער... (אגב, כשחושבים על זה, נראה לי שעדיין לא קראתי אותו
) חסר לו שהוא צחק. תקראי לי נאיבית, אבל השניות הבודדות האלה בריאיון (ותאמיני לי שראיתי אותן... הרבה
) נראות תמימות למדי. ומצד שני, הצד הריאלי שבי פשוט לא נותן לי להשלים עם זה כרגע בכזאת קלות... too good to be true.

וואווו אם הייתם רואים כמה צרחתי מאושר עכשיו..

1!!!!!!!! אני הולכת לחפור לג'ארד עד מחר מצדי בטוויטר עד שהוא יגיד אם זה נכון 0.0 הרגע חזרתי מטיול שנתי... מה זה כל ההודעות האלה יש לי לב חלש !!

RenanaD

New member
אל תציקי יותר מדי! כולן! לא להציק יותר מדי

מיליון הודעות ברצף לא יעזרו, צריך לתפוס רק תשומת לב ראשונית וזהו. יש לו קריזות, שלא יתעצבן עלינו... אם זה אמיתי, אז זו כנראה היתה פליטת פה.

לא צריך לשלוח מיליון הודעות

רק אחת. כדי שיבינו שאנשים פה בהיסטריה ושהם לא יכולים לצחוק על דבר כזה.. ו.. .שיראו כמה שאנחנו רוצים שהם יבואו. אבל 1000 הודעות מבנאדם לא יעזרו

yaelc95

New member
אני כול כך מקווה שזה נכון!

וואו לא יורד לי החיוך מהפנים! אני מקווה שג'ראד לא חסר לך כדי להתבדח על זה אחרת אני לא יודעת איפה לקבור את עצמי!!

A Modern Myth

New member
O M G

זה באמת יהיה ממש אכזרי אם זו בדיחה. אבל אני מקווה מאוד מאוד מאוד מאוד שלא הלב שלי ירד לתחתונים!!!!! הלוואי שזה יקרה. אומייגאד

I AM7

New member
נו באמת...תפסיקו לחפש אותם בקטנות

אמר אופס שיהיה... אבל מכל המדינות הוא אמר ישראל! אז זה אומר שהם באים בנות
אין מה להציק בטוויטר.....הם באים וזה סגור...הוא לא היה אומר ישראל סתם.

tool2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני אומרת לכן סגור!!!! גם הראיון שהיה לפני כמה זמן באמ טי וי 2 שהם אמרו שהם עושים סיבוב הופעות במזרח התיכון, גם מה שג'ראד לי ולחברה שלי בסאמיט שהם רוצים לבוא ותומו אמר שהם מתכננים לבוא, גם הראיון של תומו למעריב לנוער, אין אין הם באים!!! אעאעאעאעאעעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעע חחחחחחח

RenanaD

New member
תראי, זה שהם רוצים ומתכננים זה דבר אחד

לתאם בפועל עם מפיק כלשהו את כל הסידורים הטכניים - זה דבר אחר לגמרי. ברור שהם רוצים לבוא, הם רוצים להיות בכל מקום. אחרת הלהקה לא היתה קיימת. זו העבודה שלהם, זה מה שהם אוהבים לעשות. אבל יש פער גדול מאוד בין הרצונות שלהם לבין המציאות. הם יכולים לרצות להופיע לא יודעת איפה, באיזה ארנה בבריטניה, באולם מפוצץ בלאס וגאס, באו"ם. כל עוד לא יהיה ביקוש להופעות ובעלי המקום לא יזמינו אותם, או שהם יבקשו להופיע במקום מסוים ויאשרו להם, כל עוד זה לא יקרה - הם יכולים להמשיך לחלום עד מחר. הם לא יופיעו. ולכן אני לא יודעת מה הם אמרו לכן בסאמיט... אבל את רואה כמה זמן עבר מאז וכמה התקדמנו. פליטת הפה של ג'ארד אתמול זה הכי קרוב שאי פעם הגענו להופעה בארץ, וגם זה עדיין בסימן שאלה. מה שאני אומרת זה שכדאי להנמיך ציפיות לבינתיים. אני רואה את התגובות שלכן - "אין לי נשימות/ יש לי התקף לב/ רועדת/ מקיאהההה" - לא חבל על ארוחת הערב?
נכון לעכשיו יש 50%-50% שהוא אמר את האמת והם באים. על כל סיבה הגיונית שכן אפשר להביא סיבה הגיונית אחרת שלא. אז הנמכת ציפיות זה הדבר הכי בריא עכשיו. ככה אף אחת לא תתאכזב יותר מדי אם ג'ארד סתם צחק, או אולי כן דיבר ברצינות אבל מסיבות טכניות שונות זה לא ייצא לפועל בסוף. וההפך, אם נגלה שהם אכן מגיעים... אז תהיה חגיגה אמיתית!

טוב יקירתי, תחיי בסרט

את ראית באיזשהו מקום הודעה על זה שהם באים? כי חוץ מהמילה של ג'ארד, שאם בודקים את זה בהקשרים אז הוא אמר את זה כדי לצחוק על תומו אז יכול שהוא סתם צחק. יכול להיות שהם רוצים לבוא אבל לא סגרו כלום. אז מלרצות ועד לבוא יש באמת הרבה דרך. ואני לא מסכימה לשמוח עד שלא תהיה הודעה רשמית ובטוחה כי את יודעת מה?! היה לנו הרבה אופציות לשמוח - כשתומו אמר את זה בראיון - גם אז יכולנו לשמוח אבל הרעיון היה לפני חצי שנה ועדיין לא יצאה הודעה רשמית

TyrAnnyA

New member
הנה אני באה לענות על זה

למי שעוד לא שמעה אותי בטלפון מפוצצת את ראשל''צ בצרחות שלי!!! כמובן שלא הייתי בבית ואני בין האחרונות שראתה את הראיון הזה. אבל משום מה זה ל א נראה לי כמו בדיחה... I want to believe. (C)X-files אנחנו חייבות לוודא שזה נכון ואז נחגוג את זה כל הפורום באיזה פאב, אני אומרת לכן. אנחנו על המפה!!!

shirit111

New member
אעאעעאעאעאעעאעאעא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה אמיתי דיייייייי אני לא מאמינה שזה קורה!!!!!!! זהו אין לי יותר מטרות בחיים!!!! ווואי אין לי נשימות/ יש לי התקף לב/ רועדת/ מקיאהההה

shirit111

New member
וואי אז תומו היה רציני בסאמיטט איזה חמוד הוא

לא אמר סתםםם!!! וואי וגם ג'ראד- כשהוא אמר שהוא רוצה לבוא לישראל זה היה ברצינות ולא סתם כדי להלהיב אותנו!!!!!!!!

למעלה