30 באים לארץ?!
או שג'ארד מניאק רציני

maya254

New member
וווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאו

אני ממש מקווה שזה נכון!! חח הוא היה ניראה רציני וקצת לא רציני חחח לא יודעת להסביר.. אבל ווווואו לפחות ג'ארד שמע עלינווו חחח והזכיר אותנו בריאיון!! וואאאו אם 30 באים זו תהיה דרך מעווווולה לפתוח איתה את הקיץ!!! למעשה, הדרך הכי הכי הכי הכי הכי הכיX10000000000 טובההה לפתוח איתה את הקיץ!!!

א נ ש י ם!!!! ת נ ש מ ו

חכו, תנו להם לצאת בהצהרה רשמית לפני שאתן משתינות פה על עצמיכן מרוב שמחה. יואו. סורי, לאור נסיונות עבר אני אופטימית אך זהירה. ואתן יודעות - גודל הציפייה כגודל האכזבה. אז עד שאני לא רואה תאריך באתר, אני לא מאמינה זה שהם רוצים.. ידעתי שהם רוצים מהפעם שפגשתי אותם ב2007

DanitTal

New member
וואי אלווי שזה יהיה נכוון...

אבל אנני את צודקת עד שלא תיהיה הצהרה רישמית שהם באים אז הכל פתוח

תראו, לא רוצה לדכא אבל או ואזכיר

שכבר קרו פעמיים שחשבנו שהם יבואו קפצנו משמחה וזה לא קרה. פעם אחת שהודיעו בגלגל"צ בגלל שוקי וויס ופעם שנייה בגלל שאחד מהבנים אמר שהם ממש רוצים לבוא. גם לספרדים הם אמרו שהם יגיעו בקיץ של 2007, זה קרה לפני 3 שנים, הם עדיין לא באו לספרד. אז באמת, עד שלא תהיה הודעה רשמית אני לא אאמין

I AM7

New member
שני ,

ג'ארד לא היה אומר סתם אם הוא לא יודע. אחרי הכל את יודעת שהוא מעורב בכל והכל בסופו של דבר עובר דרכו.. תסתכלי על הסרטון שוב , ותראי שג'ראד אמר את זה , זה לא היה אופס כזה גדול...אני לא יכולה להסביר את זה אבל הם באים אני בטוחה במיליון אחוז גם אם זה לא רשמי. ישראל בשבילהם זה משהו מרוחק ...והם בטח חושבים שאנחנו באמצע מלחמה ויש לנו מלא בעיות.. אז הם התלהבו להגיד שהם יבואו לארץ...מה שכן...אני לא בטוחה אם בזמן הקרוב...אולי..אוגוסט-ספטמבר.. נראה...רק שיבואו! אז מה שיש לי להגיד שצריך לשמוח! כי הוא אמר י ש ר א ל ......! ולא סוריה...או משהו בכיוון.. מה שהכי מצחיק אותי ומפחיד אותי לחשוב , בגלל שאני עכשיו בצבא "המפקדת אני צריכה לצאת להופעה" "אממ את לא יוצאת." חחחחחח
רוב הסיכויים שאני אהרוג מישהו.אבל יהיה טוב!

אני שמחה שהם אמרו ישראל אבל את ממש תמימה

כי הם אמרו כבר בעבר שהם רוצים לבוא. זה שיצא עכשיו מהפה של ג'ארד לא אומר שהם באים במיליון אחוז . אז לא, הם לא באים עד שזה לא כתוב אצלם בסיבוב הופעות באתר ושהכרטיסים מודפסים ומוכנים במשרד כרטיסים. שלא תביני לא נכון, אני שמחה שזה יצא מהפה שלו , אני שמחה שהוא רוצה כי לו יש נטייה לדחוף דברים קדימה, אני לא אומרת שאת טועה, אני אומרת שאת ממהרת להגיע למסקנות, משהו שכולנו כבר עשינו יותר מידיי פעמים והתאכזבנו. אז אני לא יודעת מה איתך, אבל אין לי כוח להתאכזב שוב, כי לאנשים אחרי דברים כאלה יש נטייה ממש להתייאש. אם הם יבואו , תאמיני לי שאני אבכה מאושר.. עד אז.. לא אאמין

כן אה?!#$%^ ברגע שיהיו כרטיסים אני הראשונה

שקונה, ומצידי אני אשאר לישון שם יומיים כדי להיות שורה ראשונה

yaelc95

New member
../images/Emo45.gif אני איתך!

אני אשב שם שבוע בחום הישראלי מצידי! אני איהיה בשורה הראשונה

RenanaD

New member
אם אני לא אהיה איתך בשורה הראשונה...

ראשים ייערפו

shirit111

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

וואי זה ממש נראה כאילו אנשים פה לא רוצים שהם יבואו.....

../images/Emo224.gifאני חושבת שהבדיחה היא

שזה לא רשמי,זה לא נראלי כמו בדיחה (אני מקווה!!) ואני כמו שני,זהירה..למרות שאני מתה לבכות..(מאושר),אבל צריך להתאפק ולא להבזבז שוב דמעות לחינם -_-

BtHeS 94

New member
נקווה שהם לא צוחקים באמת

כי אם זה נכון-אני צריכה להתחיל לחסוך כבר מעכשיו D: יהיה מגניב לראות אותם כאן בארץ חחח

orLeto

New member
חסר להם שהם צוחקים...

אני עכשיו צורחת פה מאושררררררררר!!!

orLeto

New member
יוווווווווווווווווווווווווו!!!

אני פשוט מתחרפנת לי פההה....אני לא מאמינה!!!!!!!!!! הם עושים הפתעה...חח....אני פשוט אין כאילו אין לי מילים... אני בהלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי מה אני הולכת לעשות כשהם יבואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))

yaelc95

New member
לא להוריד מהאופטימיות או משו אבל...

אבל נראלי כולנו כאן יודעים מה זה הsoon שלהם...

DarkSecretLove

New member
גם אני חשבתי על זה

SOON של ג'ראד יכול להיות עוד ארבע שנים.. אין לדעת

למעלה