30 באים לארץ?!
או שג'ארד מניאק רציני

BtHeS 94

New member
נקווה שהם יגיעו לפני שאנחנו נהיה בני 100

או בקיצור-בשנה-וחצי-שנתיים הקרובות. ואם הם באים-נפגשים בשדה תעופה ומביאים להם שוקולדים D:

DarkSecretLove

New member
שיחת הטלפון הטובה ביותר שהיתה לי בחיי

שני הרימה אלי טלפון בחוסר נשימה "אופק....ראית???.!!@!#@!" "ראיתי מה?" "את הראיוןןןןןן הםםם באייםםםםם לישראללללל!!!!!!" "מה@#!$#!%?!$@ מה@!#?!#!@#?" צרחתי כמו חיה ברחוב..אנשים התחילו להסתכל עלי מוזר,התחלתי לבכות.. ועכשיו אני בשלב הכחשה..

The Fantasy

New member
אני באמת לא יודעת למה להאמין...

כמו כולן אני מצפה לבשורות טובות ושהם באמת יגיעו.. אבל, לג'ארד יש נטייה גדולה מאוד לציניות ויש מצב שמרוב שהצקנו לו בטוויטר הוא סתם אמר את זה כבדיחה או סתם זרק ישראל כשם של מדינה שזה ממש הזוי להגיע אליה.. אבל מצד שני כולנו יודעים כמה הם אוהבים את המעריצים שלהם ובמיוחד את האשלון, ואני ממש בספק שהם יעשו מאיתנו בדיחה כי אם כן זה יהיה ממש פוגע ואני לא חושבת שזה יוסיף למוניטין שלהם פה.. אני רק מנסה לחשוב חיובי ולקוות שזאת לא אשליה אחת גדולה שאנחנו חיים בה כרגע. רק שיענו ולא יתעלמו הקקות האלו!!!

הצקנו להם בטוויטר רק אחר כך ../images/Emo3.gif

ועליי לומר, שאני דיי מסכימה איתך בנוסף ש..באיזשהו מקום, גם אם הוא אמר את זה כי זה השם הראשון שעלה לו לראש - זה עדיין מחמיא כי משהו פה הולך לנו אני ואנני דיברנו על זה שמתעלמים מאיתנו, זתומרת, אחרי היום קידום המטורף שעשינו וכל התמונות המגניבות שצילמנו ועדיין - אנחנו לא קיבלנו ולו שמץ של יחס. כמובן שאעדיף שהם יגיעו לארץ.

XoLilMissLolaoX

New member
OMMMMGGGGGGGGOOODDDD!!!!

לא נראה לי שהוא צחק.....לפחות אני ממש מקווה שלא.....אחרת אני ממש אתעצבן עליו.... אין לי אוויר אעעאעאעאעאעאעאעא אני חייבת לדעת עכשיו!!!!!!!!!!!!!

למעלה