3x07- Fresh Blood

../images/Emo58.gif

פרק נחמד..XD גורדון סופסוף חוסל סופית..XDD איזה כיףף..XD היה נחמד לראות את בלה ודין רבים גם בפלאפון...XD פרק 2 ברציפות בלי בובי... איזה כיייייייייייייייייייף...XDDDD אם גורדון לא היה מחוסל, אז זה היה הדבר הכי טוב שהיה בפרק..XDDD בהתחלה חשבתי שסאם יחסל את לוסי (עוד מישו שם לב שזאת אותה אחת שמשחקת את הרמוני בבאפי ואנג'ל?! XD).. כי במלא הוא בקטע של "להשמיד שדים בלי רחמים"...XDDD וזה ממש דפוק שסאם העריץ את דין כל החיים שלו.. שבעצם ממתי שהוא יכל הוא פשוט לקח את הדברים שלו והסתלק..XDDD אז שמו 3 סוגי ערפדים עד היום.. כל סוג בעונה אחרת..XDD הסוג הראשון, חיסל את דניאל הצייד בשביל ה"קולט"..XD הסוג השני, אכלו בקר.. ונמנעו מלאכול אנשים ורצו בכלל להשתלב בחברה..XD הסוג השלישי, פשוט רצה משפחה.. ורצה לנקום בגורדון..XD איזו חפירה..XDD

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

הוא לא עזב בגלל דין הוא עזב בגלל שהוא לא יכל יותר לסבול את ג'ון באותה תקופה והוא רצה חיים נורמאלים זה לא עוצר אותו מלהמשיך להעריץ את דין

XD

אני לא אמרתי שהוא עזב בגלל דין.. אמרתי שממתי שנמאס לו מג'ון הוא פשוט לקח את הרגליים שלו והלך.. XDDD חוץ מזה.. לפי הפרק הראשון הוא בכלל לא רצה קשר לדין.. והוא בא רק בגלל שדין הצליח לשכנע אותו וכל זה..XD

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פרק טוב!!! אני סוגדת לסם שחיסל סוף סוף את הגורדון היצור הזה!!!! הבעיה שהם השאירו אותו שוכב כה עם ראש חרות וגם את הגופה של ההיא שדין ירה בה בקולט ועוד הרבה שהם הרגו ויהיו להם צרות עם המשטרה אח"כ
פרק טוב, למרות שמושם מה אהבתי את הקודמים קצת יותר... בלה לא הייתה מספיק זמן

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

איזה צרות ואיזה בטיח עם עד היום המשטרה לא רדפה אחירהם בגלל גופות(שהם טרחו לקבור רק בפרק הראשון שלה עונה) אז הם לא יתחילו עכשיו

darklighter

New member
דווקא../images/Emo58.gifמש"ש../images/Emo190.gif

קריפקי אמר באחד הראיונות שקראתי שבעונה הזאת הFBI יתחילו לרדוף אותם הרבה על כל המקרי רצח שהם קשורים אליהם...

אוי איזה פרק...

איכסי
אבל מותח
הקטעים של הבנים היו ממש טובים!! אהבתי שסאם אמר לדין שהוא העריץ אותו והיה לו דמעות בעיניים..חמוד..
בלי הזאתתתתת ביטצ'!!!!!!! טוב שדין איים עליה שהוא יהרוג אותה! שתפחד קצת!! מה הם עדיין בקשר בפלאפון דאמט?
הי שמתם לב שלא הראו את רובי שנים?
גורדון הזה פסיכופטטטטטטטט! כאילו, הוא לא היה מספיק פסיכופט ואז גם הפכו אותו לערפד? וואט דה האל איז רונג וויט יו פיפל?
טוב שהוא מת!!!!!!!!! ברוך שפטרנו! באמת איזה פרק אכזרי...אוי בהתחלה לא יכלתי לראות איך דין חותך את עצמו...פסייכו שכמותו
ג'נסן כה יפה
איי לאב הים (כאילו שלא ידעתם)

darklighter

New member
לא ידעתי../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

חח סתם
שמתי לב שלא הראו את רובי רק 2 פרקים...מצידי שלא יראו אותה יותרXDDD ובלה דווקא אני אוהבת... ומסכימה לגבי הקטעים של הבנים, בעיקר בסוף היה ממש מרגש

HOT SPOT 2008

New member
דעות פרק 7../images/Emo58.gif

ואוו פרק קטלני. אחד הפרקים הכי טובים בעונה הזו ובכל העונה. אני מניח שכל הקטע עם ערפדים בעלי מצפון ולב לא נחרש מספיק. אני חושב שגורדון הוא אחד הדמיות הכי מוצלחות בסדרה הזו, פסיכופט מדהים, צריך לקבל פרס או משהו. אבל השחקן שמגלם אותו צריך להשלים שנות שינה, העיניים שלו נראות כאילו הוא לא ישן כל חייו. סוף סוף סאם הפסיק להישמע כמו ילדה בכיינית. סוף סוף הוא סטיק איט טו דא מן. רק אני חושב שזה אפל ומיסתורי שסאם רצח את גורדון עם מגבות. דין היה סבבה בפרק הזה, ובסוף התרגשתי אפילו. חבל לי על הצייד ההוא שמת, דווקא חיבבתי אותו. דרך אגב שמתם לב לערפדה הזו בהתחלה, היא הייתה בבאפי ובאנג'ל גם ערפדה. בחיים שלי לא פגשתי דמות יותר מעצבת בבלה, ממש היה בא לי לשפד אותה, איזה בת כלבה. לסיכום פרק מצוין, חבל שעכשיו יש פגרה, נקווה שבקרוב נגלה מה הרשע שמסתתר בסאם. ולאן לעזאזל נעלמה ג'ו (אלונה טל)?

darklighter

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

חח השחקן של גורדון באמת נראה כאילו הוא לא ישןXDDD וגם אני אהבתי איך שסאם רצח את גורדון... דין תמיד סבבה
שמתי לב לערפדית בהתחלה...זו הרמוני מבאפי ואנג'ל... איך אהבתי אותה
באמת חבל על הפגרה
אני צריכה את SPN כדי להוריד לי את הבאסה מהפרקים הגרועים של סמולוויל לאחרונה... בפרק האחרון ששודר ביס-214 ג'ו עזבה...ומאז היא לא חזרה
לא רוצים אותה שם
עכשיו השחקנית אלונה טל משחקת בCane.

Charmed Or

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

אה, פרק טוב! כמעט מגיע לרמה של פרק 6. אני אוהבת את כל הדם והכריתות ראש החולניות האלה XD אני גם אהבתי את הריב/דיון של סם ודין, על זה שסם מכיר את דין ושדין מסרב להודות שהוא מפוחד למוות. למרות שהיה לי דז'וו קל. סאם כבר אמר פעם שדין מתנהג ככה שהוא פוחד למוות, לא? או שסתם יש לי כוחות חיזוי? P: אני אוהבת שהם מתחילים להזדהות עם היצורים שהם נלחמים בהם. מוסיף את הפן האנושי במקצת ליצורים. מה שמראה שהם לא לגמרי חסרי אנושיות, מה שהופך את דין וסם לרעים במידה מסויימת. אני אוהבת את התפנית הזאת, מרע וטוב מוחלטים למאין חוסר וודאות. נגיד, ג'ורדן קרציה ומעצבן. אבל המטרות שלו היו טובות בסופו של דבר, נכוןם? למרות שהוא היה נגד האחים האהובים שלנו שנחשבים לטובים, אז הוא נחשב לרע. אני גם אוהבת את הזאת עם המבטא ששמה פרח מזכוני הרגע. היא חמודה. אני אוהבת יחסי אהבה-שנאה ^^ איזה חפירה ;[ יאללה, העונה הזאת במגמת העלייה! שימשיכו כך!

Charmed Or

New member
או ואני חייבת לציין../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

Sam: It's just I wish you would drop the show and be my big brother again. Cause... just cause. זה היה משפט כזה יפה. :(

../images/Emo58.gif

קוראים לה בלה..XD וגם אני אוהב את זה שהם מזדהים עם הייצורים.. אבל לדעתי זה לא הופך את האחים לרעים במידה מסויימת כי הרי הם מחסלים "רוע".. ולא את כל היצורים/ שדים.. וגורדון גם.. לא היה רע.. אבל הוא לא היה טוב הרי הוא רצח גם חפים מפשע ולא רק "רוע"..

Charmed Or

New member
לא אמרתי שהם רעים. ../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

אבל גם לא שהם טובים. זה בדיוק הקטע, שכל אחד טוב מהזווית שלו, אבל אין באמת טוב אולטימטיבי ורע אולטימטיבי [מו במכושפות למשל, ששם הגבול בין טוב לרע היה גדול.] גם סאם רצח חפים מפשע. [סוף פרק 4 או 5?] השדה ההיא לא עשתה לא כלום. זה שהיא שדה לא אומר שזה נכון לרצוח אותה [חוץ מזה שכל השדים הם בגוף של בני אדם, אז בכך הוא גם רצח אישה חפה מפשע].

Charmed Or

New member
הסתכלתי על ההודעה שוב ;[ ../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

כאילו, כן אמרתי שהם רעים, אבל התכוונתי שהגבול פשוט נהיה דק. פשוט ניסחתי לא נכון
[מצטערת על החפירות, יש לי הרבה מה לומר P:]

darklighter

New member
את די צודקת בקטע הזה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

באמת בניגוד למכושפות שהיה את המוטו של "לא מענישים את האשמים אלא מגנים על התמימים" (באנגלית זה נשמע יותר טוב
) והייתה הפרדה ברורה כזאת שהאחיות הן הטובות והשדים הם הרעים (למרות שהיו שם גם מקרים יוצאי דופן כמו קול שהיה פעם בצד הזה ופעם בצד הזה ופעם שניהם וגם פיבי בעונה 4 וגם עם האווטרים בעונה 7 לא היה ברור אם הם טובים או רעים...ויש עוד מלא דוגמאות) הממ ובסופרנטורל באמת יש את העניין ששד משתלט על בנאדם אז הם לא מוציאים את השד והורגים אותו אלא הורגים את השד יחד עם הבנאדם שהשתלט עליו...ובעונה 3 מראים לנו את סם כל הזמן הורג שדים שלא עשו לו כלום או נגיד את גורדון שהוא צייד ולא שד (למרות שהוא הפך לערפד וגם זה היה בקטע של הגנה עצמית אבל סם הישן היה אומר לדין לא להרוג אותו ועכשיו הוא הורג בעצמו)....אני חושבת שהם מנסים להראות לנו שסם שחזר לחיים ב2.22 הוא לא אותו סם ושיש מצב שהYED צדק במה שהוא אמר לפני שדין הרג אותו...וזה רק אחת מהעלילות העונתיות של עונה 3...

למעלה