3x07- Fresh Blood

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo190.gif

אני שמחה שהצלחתי לשכנע אותך לא לוותר על העונה

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

יא מגניב גם את אוהבת את בלה...בלה שליטה
אהבתי את מה שכתבת בנוגע לטובים-רעים
ו
העונה באמת במגמת עליה...בלי עין הרע... רק חבל שמקצרים אותה

the covenant

New member
זה כבר בטוח שיקצרו אותה?

כי לפי מה שהבנתי הם נכנסים למסע הומתן עם התיסרטאים שבוע הבא

darklighter

New member
משום מה יש לי הרגשה שהם עושים הרבה../images/Emo190.gif

מדי רעש בעניין וכאלה ובסוף יהיה משא ומתן והעניין יגמר תוך חודש גג... אמריקה בלי טלויזיה זה לא אמריקה....עכשיו גם חלק מהתכניות אירוח התחילו לשבות וזה... בקיצור כמה שעושי יותר הפגנות וקרקס תקשורתי נראה לי שזה יגמר יותר מהר.... אז זה לא בטוח שיקצרו...אם תגמר השביתה לפני שישודרו פרקים אחרונים הם יוכלו להמשיך לצלם....כמובן שכל הפגרות הן די יתרון בשבילנו בקטע הזה..

Charmed Or

New member
איך זה שתמיד יש פרקים טובים../images/Emo112.gif

לפני ההפסקות הגדולות? P:

darklighter

New member
חחח זה קליף האנגרים../images/Emo190.gif

הם משאירים אותך במתח כדי שתהיי בציפיה בפרק הבא ותחכי כמו טאטלע עד הפרק הבא....אם יהיה פרק לא משהו לפני ההפסקה את פחות תרצי לראות את הפרק הבא ואפילו יש כאלה שיתייאשו ויפסיקו בפגרה....חח

snitzi

New member
=( רק עכשיו התחלתי.

לא היה לי זמן... מסתכל =[ טוב נו, לפחות יש עוד כמוני (אני צודקת?) זה זוווחחחחלללל

A m e l y

New member
בזחילה ,אבל בסוף ירד המניאק../images/Emo58.gif

ואיזה פרק שווה! למרות שלא היה בו כמעט צחוקים,הפרק הזה היה טעון רגשית כ"כ. והדיאלוג שבין סאם לדין באמצע הפרק,שסאם מכיר אותו ושמאז שהוא היה קטן תמיד רצה להיות כמוהו...זה היה קטע פשוט WOW!!! אין מילים לתאר את זה.אני בכיתי,וזה לא קורה לי הרבה בסרטים... ואהבתי את הקטע כשדין התקשר לבלה ואמר לה "אני הולך להרוג אותך אם נצא מזה בחיים",והיא אמרה לו "אתה לא רציני" והוא אמר לה "תקשיבי לקול שלי ותגידי לי אם אני רציני"...כ"כ הגיע לה על זה!!! וסאם בפרק הזה אכזרי רצח! איך שהוא הרג את גורדון...אפילו ריחמתי עליו,על אף שלא מגיע לו. ובסוף כשדין מלמד את סאם איך לתקן את הסקספאלה (
),ואמר לו שהוא יצתרך לדעת את זה לעתיד היה כ"כ מרגש,בכלל זה סוף טוב לפרק כי דין סוף סוף יפסיק להעמיד פנים שלא אכפת לו שהשנה שלו נגמרת...

darklighter

New member
גמני אהבתי שהוא אמר לה את זה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

למרות שאני אוהבת אותה אני גם אוהבת שהוא מכניס להLOL לא הגעתי לרמה של לרחם על גורדון...אני כזה GO SAM!!! הדיאלוג באמת היה מרגש....

liora257

New member
ראיתי רק אתמול את הפרק ../images/Emo190.gif

הייה פרק יפה במיוחד הדיאלוג בין סאם לדין סאם הזה אולי הוא באמת לא חזר מהמתים 100 אחוז סאם כמו שאמר השד צהוב העיניים לדין...

למעלה