5 דברים שלא ידענו עליכם

TheMoonLight

New member
../images/Emo3.gifאניייי../images/Emo9.gif

מממ אוקי: 1.אני אוהבת להיות חסרת טקט 2. מכורה למוזיקהה ולנרות 3. דתייה פמיניסטית 4. השנה הברזתי כל שבוע לפחות ארבע פעמים 5. אני ממחר בכיתה י

mean girl 16

New member
אוייי זה כזה מצחיק

כתבתי באותו זמן שאת כתבת ושתינו כתבנו בסופו שמחר אנחנו מתחילות כיתה ___ וחשבתי שאני מתוחכמת:p

mean girl 16

New member
חחח עליי../images/Emo41.gif

1. גמאני לא סובלת את נינט. ממש אהבתי אותה אחרי שהיא זכתה בכוכב נולד אבל זה נראה לי נורא מטומטם שדור כוכב נולד אחריה כבר עוסק במוזיקה והיא בוחרת להתעסק בקריירת משחק בשקל שלה שלא תיתן לה יותר מ15 דק' של תהילה.... 2. אני מכורה לשוקו ולא מתביישת בזה 3. מממ.. אני לא מוצאת הרבה מה לכתוב אז כנראה שאני גם לא כל כך מעניינת. 4. יש לי יומן של פוקה והדבקתי בו קילו תמונות של קלי ואני מתרגשת ללכת לבצפר מחר רק כדי להשוויץ בו.. חח:p(לא אל תתנו לזה להטעות אתכם אני לא עולה ל-ג'
------------>>>> 5. מחר אני מתחילה י"א זהו

אני ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

- הקניון בעיר שלי ממש קרוב לבצפר, ככה שיוצא שאני כל יום אחרי הלימודים בקניון, ולפעמים גם בערב. אני מכירה אותו בע"פ והוא לא משעמם אותי. אני מעבירה בו ש-ע-ו-ת. והוא אפילו לא כזה שווה
- לפני חודש בערך, חגגתי שנה של ניהול בתפוז.
- אני הכי קטנה במשפחה. יש לי שתי אחיות ואח גדולים. ההפרשים ביננו ענקיים. אחי נולד לפניי, וההפרש ביננו הכי קטן - 8 שנים. אולי זה מה שעושה את היחסים ביננו לכאלו מעולים
- אני בנאדם של ניגודים מטורפים. לדוגמה, רב הזמן אני אהיה הכי מתורבתת שאפשר, ממש מותק כזאת שכל הורה היה רוצה, אבל עם האנשים הנכונים אני נהיית סוג של ערסית..
סקארי - יש לי חולשה מטורפת לבמבה.. אי אפשר לתאר אפילו. המאכל הזה יכול לשמש אצלי ארוחת בוקר, צהריים, ערב, ונשנושים של בין לבין.. ווהו, לקח לי המון זמן לחשוב מה אפשר לכתוב פה

הוא חוזר להיות "אחרי הצלצול" ../images/Emo13.gif

הלו, יש פורום ספרייט.. אז שלא יהיה לחופש הגדול?

kelly fan

New member
../images/Emo26.gif חדשה כאן...

טוב, קוראים לי יערה, ואני חדשה כאן, אז אני מניחה שאתם לא יודעים הרבה דברים עליי...
אני לומדת בביצפר פרטי
התמכרתי לשירים של קלי רק בחודשיים האחרונים...
עוד מעט בת 16 (עוד שבועיים)
לא מסמפטת במיוחד את כל יוצאי כוכב נולד הישראלי...
חולת חיות ומוזיקת רוק...

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאו..

אני 1.לפני שנה וחצי עברתי ניתוח בגב [בהצלחה חשוב לי לציין]. 2.סיימתי יב' השנה
. 3.חגגתי אתמול חצי שנה בניהול בתפוז
. 4.מחר אני מקבלת את הכרטיס אשראי שלי
. 5.טבעתי שהייתי בת 5 בנחשונים]:.והנה הסיפור המלא:הלכתי עם אבא אבי למגלשות כי הגיל מחייב;[.והוא בא עם ג'ינס [כן זה חשוב להמשך].קיצר התחלנו להתגלש,הופ היפ,הוא נתקע|:.ואני המשכתי להתגלש לבד
,עד למים העמוקים
.ואז שאישה סינית הצילה אותי
. עד היום יש לי טראומה קצת ממים:/. וזהו
.

למעלה