5 דברים שלא יודעים
עליכם

מסטרי

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif

אני די חדשה (היום ,או ליתר דיוק הלילה החלטתי להצטרף ולכתוב ולא רק לקרוא).אז הנה 5 הדברים שלא ידעתם.... 1.מסיימת תואר ראשון ב:
.חינוך לגיל הרך (ראשי)
.סוציולוגיה ואנתריפולוגיה (משני)
.תרבות יהודית (משני) 2.אין לי מושג מה אני הולכת לעשות שנה הבא...חופש/תעודת הוראה/דמיון מודרך...יש הרבה דברים שאני אוהבת אבל אין כסף... 3.ואם כבר ציינתי דמיון מודרך, אני מאוד מתחברת לתחום של גוף-נפש, הילינק,רייקי.... 4. אני אוהבת לצפות בטלויזיה,לצייר, לשמוע מוסיקה, לדבר ולהקשיב... 5.חולת שוקולד

Super Chuly

New member
אוקיי... בואו נראה

1. אני לומדת בכיתה י"ב, במגמת קולנוע, כעורכת. 2. אני דיסלקטית עם הפרעות בריכוז. 3. יש לי 50 אחוז חירשות באוזן ימין. 4. אני מדברת עברית, אנגלית, ספרדית, ומעט צרפתית, גרמנית, הולנדית ופורטוגזית. 5. יש לי פוביה מטיסות ומהקאות ועוד כל מיני שריטות נוספות. ליהי :)

tamara29

New member
שויין, גם אני

1. יש לי תואר ראשון בקולנוע וטלוויזיה. 2. רוצה מאד לעשות תואר שני בספרות עברית. 3. לא הייתי בתיאלנד וכל הקיץ ניסיתי לברוח לשם, אבל לא יצא.. 4. מעולם, אף פעם, לא הייתי אצל פסיכולוג. אבל ביננו, לא רחוק היום. 5. שונאת את האייקון הזה
. ממש.

גמני רוצה!!!

1. אני מורה למחול (ג'אז) 2. התחתנתי לפני חודש ו-4 ימים (כן כן...עדיין סופרים חחח) 3. הייתי פעם אצל בטיפול פסיכולוגי אבל הפסקתי (עכשיו ממש בא לי לחזור בעקבות הסידרה) 4. אני מטופלת אצל הומאופטית (שלפעמים זה מרגיש קצת כמו טיפול פסיכולוגי - במובן החיוהי) 5. אני אוהבת מאוד מאוד לרקוד (ולהרקיד) ומכורה לטלויזיה בעיקר בשעות הערב-לילה... (טוב נו יצא 6, לא נורא....... אחלה פורום ושיהיה בהצלחה אה,ויש לי שאלה-כמה פרקים יש סה"כ?

Aerogirl

New member
אני אנסה...

1. אני פמיניסטיטית רגישה וישירה 2. אני בשנה שלישית תואר ראשון בפוליטיקה וממשל ומזרח תיכון 3. לפני חודש הייתי במרוקו 4.כשהייתי בתיכון הייתי אצל פסיכולוגית ופסיכולוג שעשו לי טראומה לכל החיים... 5. אני מקווה שהסדרה תחזיר לי את האמון למרות שזה לא אמיתי.

taltheblond

New member
אני אצטרף...

למרות ששתי עובדות אפשר לגלות בהודעה שלי על פרק 8 1. בוגר מגמת תאטרון, הפקת הבגרת שלי הייתה "רצח" מאת חנוך לוין. (לכל המעוניין אני שיחקתי את החתן..) 2. אני נכנס לשנת שירות ברמת השרון שבה אני אפעיל חוגים ושיעורים של תאטרון. (לגרים ברמה"ש מוזמנים ליצור איתי קשר, אולי ניפגש [?]) 3. הלכתי לפסיכולוג פעמיים בחיי, בכיתה ז' וי', באותם פעמיים הייתי במצב חברתי נמוך... דבר שגרם לי לעבור בית ספר בסוף כיתה ז' וכמעט לעבור מגמה בסוף י'. 4. יש לי אח ואחות, כלב, כלבה ותוכי... 5. אני לא מת על תל אביב... הלחות הורגת אותי.. לא יודע עם זה עולה על הקריטריון של "לספר מעבר..." אבל... נגיד ש..

taltheblond

New member
וואלה?!?

איפה? יש מצב שתשמעי עלינו... אנחנו גרעין סקרבלה (SCRABLE סיפור ארוך) אנחנו הולכים לעבוד במתנס"ים ובבתי הספר.... בטח עדיין לא שמעת... אבל תשמעי... בטוח!

Broken Wings1

New member
אוקיי, גם אני :)

- נדמה לי שאני הכי צעירה כאן.. - מעולם לא הייתי אצל פסיכולוג, למרות שהפסקתי לספור כמה פעמיים המליצו לי ללכת. - מחוברת מאוד למוזיקה. - אוהבת גשם וכל מה שהחורף מביא איתו. :) - אין לי עוד. אני לא מרוכזת כרגע.

עדן גפן

New member
ואני עוד יותר קטנה../images/Emo8.gif

עוד מעט רק בת 14
עוד כמה ימים יאיי=]

חסות

New member
גם אני רוצה!!!

אני סטודנטית לפסיכולוגיה נכנסת לשנה שניה
אני מטופלת כבר שנתיים אצל פסיכולוגית (מתחילה שלישית)
בכל השנתיים האלה סיפקתי לה מידע - בערך בכמות שאיילה אמרה כל הפרק
אוהבת לקרוא אבל אין לי זמן (לימודים, עבודה. זה הורג)
אחרון - אני בת 22+ אחלה פורום! סדרה מעולה!

סלינוש

New member
אפשר גם?

אז הרגע גיליתי שיש פורום לסדר, ואני חושבת שהיא באמת סדרה נהדרת, אני אשמח להצטרף לפורום. 5 דברים?... * אני "נאבקת" באכילה כפייתית, מה שאומר שבעברי הגעתי למשקל של 130 ק"ג. ירדתי קרוב ל-60 ק"ג ע"י שינוי הרגלי התזונה. עדיין נאבקת קשות באוכל, במשקל ובכל מה שמסביב. * מעריצה (גם כפייתית) של סלין דיון. האישה הכי מדהימה שקיימת עלי אדמות. הזמרת עם הקול הכי אלוהי שנברא מעולם, והבנאדם הכי טהור שקיים. * בעלת עבר עשיר ביותר בכל הקשור לטיפול. זה התחיל מיועצי בית הספר, דרך מטפלים באומנות ותנועה, פסיכולוגים, והגיע גם לפסיכיאטרים ואשפוז במחלקה פסיכיאטרית לחמישה חודשים. לא מטופלת כבר מעל 3 שנים. חסר לי מאוד מאוד. אין לי כסף לזה. * בערך כשהייתי בחטיבה הבנתי שאני מתעניינת בפסיכולוגיה ורוצה ללמוד ולעסוק בזה. זה עדיין מרתק אותי, אבל כבר הבנתי שאין מצב שאעסוק בזה. גם בגלל העבר הבעייתי שלי (ראו סעיף מעל), וגם בגלל שנכון להיות אני בת 21 ועשיתי כולה 3 בגרויות. אני לא משכילה במיוחד..... * יש לי אופי מאוד התמכרותי. מעבר להתמכרויות שציינתי כבר (אוכל, סלין דיון), מכורה לסיגריות ולכתום. זהו, ושיהיה יום טוב, איכשהו.

j e t l a g

New member
הספה נוחה?

שלום לחברי הספה הטלויזיונית החדשה שעלתה על מסכינו הקטן! באיחור מה הגיעה סוף סוף סדרה שמרתקת אותי לספה/מיטה מדי ערב וגורמת לי לתמרן ולשנות תכניות... (זמן רב עבר מאז "שבתות וחגים וגם הvod כבר גווע)... ולאחר ההקדמה- הנה אני ב5 עובדות: 1.אני טסה בעוד חודש לדרום אמריקה (vod זו המצאה נהדרת) 2.אני אוהבת תירס 3.אני כותבת סיפורים ושירים וקוראת הרבה 4.השתחררתי מצה"ל לפני שלושה חודשים 5.ממליצה מאוד על הספר : "חיי פאי"/יאן מרטל שהיום סיימתי לקרוא בצער רב וביגון קודר

../images/Emo2.gifורוצה גם להוסיף..

על עצמי כמה דברים: -משוחררת טרייה -מטופלת לשעבר- שינה אותי פלאים. מרגישה נקייה ממשאות כבדים. הוקל לי!!! -כותבת מעט- קצת חוששת כי אני לא בטוחה בעצמי וקוטלת כל דבר כתוב שלי. -קיצונית כל הזמן. אין אפור, רק שחור או לבן. מרגישה שבזמן האחרון זה משתנה. עכשיו אפור כהה לי. - אוהבת להיות חלק מהפורום הזה. נהנית לקרוא עוד ועוד.

למעלה