5 דברים שלא יודעים
עליכם

אסנת13

New member
קצת חושפים את עצמו יותר מידי, לא?

גם אני קוראת בפורום אבל לא ממש כותבת.. אשמח להכיר אנשים, שלחו לי מסר אישי אם גם לכם מתחשק.. 5 דברים עליי: 1. אני בסה"כ בכיתה ט' והרבה אנשים לא מאמינים לי, חושבים שאני יותר גדולה, במיוחד בעבודה (סעיף 2) 2. בקיץ פתחתי עסק - הכנתי ומכרתי סנדביצ'ים - עבדתי ממש קשה והאמת שתחילת שנת הלימודים היתה מנוחה בשבילי - (לקום בשעה מאוחרת כמו 6:30 חח), עם הכסף קניתי צ'לו (סעיף 3) 3. אני במגמת מוסיקה, לפני מספר חודשים התחלתי לנגן על צ'לו - אני לא יודעת מאיפה זה בא לי אבל זה מאד מתאים לי, וזה נותן לי המון. 4. סרט ראשון שעולה לי לראש - "קסם נעורים" - סרט איטלקי נהדר, ספר: "כל חלומות העולם" של פסואה, דיסק: להקה שקוראים לה THE STREETS, תערוכה : האחרונה בבית הלנה רובינשטיין - על הקיבוץ. 5. אני כועסת על עצמי שאני מבזבזת עכשיו את הזמן במחשב - אני חייבת ללכת לעשות שיעורים, חזרתי רק עכשיו הביתה ואני מקווה לא להירדם על ספר מתמטיקה :S

מכורה

"מכורה שלי, ארץ נוי אביונה..." אני בת 45 . מנהלת חשבונות , מגדלת הרבה ילדים , מתפעלת כל יום מחדש מהתכנית המרגשת הזו. לפני כחודש גיליתי שאני מאושרת. למדי. זה מביך אותי. אני מאד אוהבת את בעלי.

אליזד

New member
גמני

1) אני בן 35 ונראה בן 25 (אבל באמת לא כמו שאומרים לכולם) ורק שש עשרה שערות לבנות בצד ימין ועשרים ושתיים בצד שמאל מסגירות את גילי האמיתי, אבל כשאני מסתפר קצר לא רואים אותן. 2) אין לי שום תואר, רק תעודת סיום של קורס מחשבים. 3) אני מתמחה בכל מה שקשור לקצב-תנועה וכלי הקשה. 4) מחליט ללכת לטיפול בכל רגע נתון, אבל תמיד ברגע האחרון, דקה לפני שאני מתקשר למספר שאמא/ידידה/אקסית מתוסכלת/קולגה מתוסבך נתנו לי, צץ משהו יותר חשוב לבזבז עליו את השלוש מאות שקל לשבוע. 5) הסדרה הזו עושה אותי מפוייס, שקט ומקשיב למשך שעתיים תמימות אחרי שאני צופה בה, לצערי, זה קורה בוי-או-די בשתיים בלילה ככה שחוץ מהודעות מפוייסות בפורומים אף אחד לא ממש נהנה מזה...

simushit

New member
הגעתי קצת באיחור??

טוב בכל זאת אני ממש רוצה להצטרף =) אז חמישה דברים... 1. אני קנאית בצורה הכי מגעילה שיש! וזה הכי גרוע כי זה נשאר אצלי... אני בחיים לא אגיד למישהו שאני מקנא, אני בחיים לא אוציא את זה החוצה ככה... רק למי שיהיה באמת חשוב לי. 2. רוב שעות היום אני לא חייה פה... ז"א אני מצאת אני לא באמת פה... בוא נגיד רק שיש לי עולם אחר שאני מבקרת בו... =) 3. אני נוטה להכניס את עצמי לדיכאון הרבה פעמים... גם לא בגלל משהו שקורה לי אלה סתם אני ממציאה לעצמי סיטואציה וגורמת לעצמי לחשוב- ואם היית עכשיו על במה והיית צריכה לבכות? ואז אני בוכה... 4. אני נמשכת לאנשים יותר מבוגרים... אהמ אהמ... לא חשוב!! 5. הדבר שאני הכי רוצה עכשיו זה להשתתף באיזו סדרת ריאלתי ולאכול שם מקקים... כן זה מה שבא לי =) טוב... נחמד להוציא דברים שכאלה! אז זה אומר שעכשיו התקבלתי למועדון? =)

למעלה