52 הורדות ג'קט בסרטון אחד

heart1soul

New member
כבר הלהבת אותי חחחח

חחח זה מצחיק שהם מאשימים את הגלמברטס והלמבסקנקס

mish56

New member
כן כן צודקת

הוא באמת מעפן לפעמים....ומה יהיה עם הלבוש של קריסי???יש התקדמות גמילה מהמשבצות אבל גם זאת לא ממש להיט,הבגדים שלו נראים כמו הפקידים של "ההסתדרות"....מקווה שלאדם יהיה קצת זמן ויקח את הזוג לשופינג מטורף(גם קייטי לא ניחנה בטעם משובך ראו שמלת הסאטן הצהובה או ורודה מהגמר...מזעזע)

InbarKiii

New member
אוי אוי אוי עזבו לי את קריס בשקט

חחח זה מה שמתאים לו ללבוש וזה מה שיפה לו והוא מתוק במיוחד עם ג'ים והשטויות שלו חחחחח והקטע עם הגלמברטס ולהמבסקנס פשוט הרג אותי חחחחחחחח

t r e c o o l

New member
מה הבעיה? תראי איך אנחנו מפרגנים לו ומעלים

ראיונות שלו.. אנחנו לא מפסיקים לדבר עליו פה..

nini18

New member
בטקס איימי ראו את אדם שר את פילינג גוד

את התו האחרון התלהבתי לשניה ואז ברקע נשמע והמנצח הוא קריס אלן חחח מיי הרט איז ברוקן הגיין
(
)

t r e c o o l

New member
גם אני! ראיתי את זה וכולי התלהבתי ורציתי

להביא את זה לכאן ואז הראו את כריס זוכה.. אבל אצלי זה בלי

heart1soul

New member
are you me?

חחחחח אני גם ראיתי את הקטע הזה בהתחלה התלהבתי ואז כזה אוי חמודי:( זה היית צריך להיות אתה!

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif האלבום של אדם לא יגיע לפה?!??!!!

מישהי אצלי בפייסבוק ביררה איכשהו ואמרו לה שהוא בכלל לא יגיע לארץ
אני מתפללת שזה לא נכון.

nini18

New member
האלבום עוד לא יצא איך אפשר לדעת כבר??

אם הוא יהיה הצלחה מסחררת אין מצב שהוא לא יגיע. וחוץ מזה תמיד יהיה אפשר לקנות אותו באנטרנט.

t r e c o o l

New member
רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע ר

גע רגע רגע רגע רגע.. זה נראה לי הזוי! לפני שהאלבום בכלל יצא! ובכלל יצא הסינגל!!!! אם הסינגל(ים) יצליח(ו) בארץ אין שום סיבה שלא יביאו.. ואגב במקרה הכי נורא, נזמין אותו מהאינטרנט, למרות שלא נראה לי שנצטרך..

InbarKiii

New member
מפחידות חחח

כתבתן באותה דקה דיי אותו הדבר
ואני מאמינה שיגיע את של קוקי הביאו ולאדם יהיה ביקוש הרבה יותר גבוהה אין סיבה שלא D:

nini18

New member
למה כמה יש לו?

ועדיין אין בכל מקום. אני לא הצלחתי להשיג פה, אז חברה שלי קנתה לי בארה"ב.

למעלה