52 הורדות ג'קט בסרטון אחד

nini18

New member
אופס הייתי בטוחה אחד עכשיו איך אני אדע

מה חברה שלי קנתה???
ענברוש מה השמות של הדיסקים??

InbarKiii

New member
אל תדאגי

הדיסק שאת רוצה הוא היחידי שנמכר.. הוא הוציא אחד לפני איידול אבל לא מוכרים אותו בחנויות :) ופויה לך! חח תחפשי ביוטוב ותקשיבי לדיסק מלפני איידול
Analog heart למרות שאני לא מבטיחה שתאהבי
לי לקח המון זמן עד שהתחברתי לשירים ואהבתי..אבל עכשיו אני אוהבת את זה יותר מהאלבום הנוכחי..

nini18

New member
ד"א יש לך קישור לליטל לליס כי לא מצאתי

מה שיש זה רק עם אדם וקריס ואני רוצה רק את שלו. רגע הסבר... הדיסק שיש עכשיו זה הדיסק שהוא הוציא אחרי איידול כמו שאדם יוציא עכשיו?? אז זה די ישן אין משהו חדש יותר??

InbarKiii

New member
אני יביא לך מחר כי אני חייבת ללכת לישון

וכן, הדיסק של עכשיו זה זה של אחרי איידול, כמו שאדם הולך להוציא ואנלוג זה מלפני. ואת שואלת אם הדיסק הנוכחי הוא ישן? WELL יצא לפני שנה פחות או יותר וטרקול למה הרבה זמן?
בידיוק כמו אדם וקריס.. בנובמבר של שנה שעברה אחרי הטור והכל ולמה שיוציא עוד אחד.. עדיין לא עברה שנה מהדיסק הנוכחי..הלוואי שהיה עוד אחד חחח לא עובדים בקצב כזה מהיר באיידול..לפחות לא ניראלי.. אבל הוא אמר שבקיץ 2010 אולי יהיה עוד דיסק.. ו..חבל, את מפסידה

t r e c o o l

New member
אה..אופס..חשבתי שזה השני שהוא הוציא מאז

אידול..לקח לו הרבה זמן להוציא אז! או שהא עכשיו עומד להוציא חדש? את יודעת שאני לא מכירה אפילו שיר אחד שלו.. שמעתי אותו שר שיר אחד באידול והספיק לי, אין לי מושג ממה כולם התלהבו..

nini18

New member
../images/Emo46.gif עד קוקי ../images/Emo88.gif../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif

מה קרה לך הוא היה מדהים באיידול, אדם אפילו אמר שממנו הוא לקח את הרעיון לקחת שיר ולהפוך אותו עד שיהיה לגמרי שלו.

t r e c o o l

New member
../images/Emo2.gifהאיקונים מלחיצים אותי קצת, מאוד יצירתי..

לא אוהבת אותו..הוא יותר מדי "אמריקאי" בשבילי.. את יודעת שהוא ממש ממש לא אהב את רינגאופייר של אדם
ז"א שגם טעם טוב במוזיקה אין לו יותר מדי.. אדם סתם מנסה להחמיא בכוח לאנשים ובטח בגלל זה הוא אמר את זה

nini18

New member
חחחחחח ../images/Emo24.gif

הוא מקסים ברור שהוא אמריקאי מסורתי אבל עדיין הוא מקסים. את דיויד ארצולטה שהתמודד מולו לא יכולתי לסבול איזה ילד כאפות מעצבן נראה לי הוא המתמודד היחיד מכל עונות איידול שראיתי וזה את כולם שממש שנאתי חח כל פעם העברתי ערוץ כשהוא הופיע. חח

t r e c o o l

New member
המשך(../images/Emo122.gif)של כריס לא ראיתי בכלל..

וסתם כתבתי בפורום שהיה זוועה..
חח ארצ'י מצחיק! אין קשר בין המשפטים שהוא מוציא!

nini18

New member
אויש פשוט שנאתי את הילד הזה...

ואני אף פעם לא שונאת אף אחד חחח אני באיידול בכלל לא ידעתי מזה קריס עד טופ 5 נראה לי או 7 היחידים שזכרתי היו דני בגלל הסיפור עם אישתו וכמובן אדם כל שבוע היו אומרים את השמות ואני כזה על מי הם מדברים מי אילו וזה לא קרה לי באף עונה, תמיד הכרתי את כולם... זה היה פשוט אדם שעיוור אותי לגמריי.

mokasosex

New member
אויי עד טופ 4 בערך הייתה לי סלידה ענקייית

מקריס ומאט, כל פעם שהיו מופיעים הייתי בכוונה הולכת לכל מקום אחר, רק לא לראות אותם !! רק מהטור התחלתי לחבב את מאט . אהבתי ממש את ליל, אליסון ואדם מההתחלה ממש. האמת היא שהמראה של אדם די הוסיף לו נקודות בונוס באודישן הראשון ועזר לי לזכור אותו,
כי סיימון די קטל אותו עם הקטע "התאטרלי" ואני מקשיבה לו בד"כ בצורה עיוורת!

nini18

New member
הבעיה היא שזה היה ממש

הומופובי לדעתי כי מה היה תאטרלי בצורה שהוא שר באודישן הראשון?? עד עכשיו אני לא מבינה ...הוא פשוט עמד ושר איפה התאטרליות מאט בסדר לא משהו מעולם לא התיחסתי אליו ואם היו צריכים להציל אותו פעמים בתוכנית זה לדעתי אומר הרבה. וקריס אני מתה עליו אבל רק על הבנאדם. אני לא אוהבת את הקול שלו בכלל ואני לא מסוגלת לשמוע אותו שר. (סורי, סורי אל תכעסו, אותו אני באמת אוהבת, הוא הכי חמוד שיש. וזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני רושמת את זה
לגבי הקול)

mokasosex

New member
ככה זה סיימון, נרתע משונה או מתלהב ממנו יותר

מדי, כמו סוזן בויל. במהלך העונה גם הוא עבר לאדםסקסואל, ככהזה. *או שמהאודישן ואז הוא ניסה בכל הכח להלחם בזה* את מאט אני לא אוהבת בגלל הקול, הוא פשוט מצחיק בטירוף וחמודי כזה..

mokasosex

New member
כתגובה לזה שאמרת שההערה של סיימון על ההופעה

של אדם נבעה מהומופביה, אמרתי שלדעתי זה נובע מהרתיעה שלו מהשונה ממנו. גם תגובה מוגזמת מעידה על רתיעה, כמו שהוא עשה לסוזן בויל והעצים אותה למשהו שהיא לא. לדעתי גם הרתיעה שלו נבעה מזה שהוא חווה אדםסקסואל[משיכה לאדם] ולא ידע איך להתמודד עם זה..

למעלה