Fashion Police - 2010 CMT Awards

עוד יומיים מסתיימים הלימודים../images/Emo69.gif

חח ומה אוכל לעשות, אגש אליה סתם ( אולי מכירה אותי מהפעמים שהיא מחליפה את המחנכת אבל ממש לא יותר מזה) ואגיד:" אפשר לצלם אותך??". אנסה

LeAnnDylan

Well-known member
תגידי לה שאת רוצה מזכרת מכל המורים שאי פעם לי

לימדו אותך ואת רוצה לצלם את כולם או שתעשי מה שאני תמיד עושה כשאני רוצה לצלם מישהו- אני מתחילה לצלם מלא אנשים אחרים ועושה כאילו זה הקטע שלי, לצלם ואז הם לא מריגישים כאילו אני סטוקרית אלא כאילו אני סתם יצורה שאוהבת לצלם

LeAnnDylan

Well-known member
יו נכון!

ואת כל המפקדות שלי בטירונות בזמן מסדר בוקר. היה לנו אתר מחתרתי שהעלנו לשם תמונות של הסגל. הם כמעט רצחו אותי כשהם גילו את זה

West Doll

New member
זה נראה סבבה

אבל היא באמת נראית זקנה יותר
ואף פעם לא שמתי לב שיש לה בובז כאלה
איזו הפתעה ;;

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gifנו מה כבר הספקת להדחיק את תמונת העירום שלה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif Best# 1 ../images/Emo106.gif

ליאן ריימס- אהובתי, אישתי והדבר הכי מושלם אבר שנוצר בכל העולם
|סעומואיות|
במלתחה- זה קטן, זה צבעוני וזה נראה כל כך טוב על השטיח הכחול
ליאני תמיד הייתה אופנתית וגם הפעם היא לא שוברת את המוניטין והסטרייק המנצח של הופעות רד קארפט מושלמות. אפילו החגורה המוזרה שלה מצליחה לגבש לעצמה אופי שיקי ולהוסיף סטייל לשמלה. כל המשולשים הצבעוניים הופכים את כל המראה הזה לצעיר, כיפי ופאנקי. מי אמר שהשטיח האדום (או הכחול) לא יכול להיות כיפי?
פריזורה- אני אוהבת את הפוני החדש של ליאני. קצת מבגר אותה אבל יחסית לפריזורה שהייתה לה בשנות העשרה לחייה איי סיי שהיא נראית מעולה! חוץ מזה שהיא מעולם לא נראתה כל כך זורחת
אין ספק שההפסקה שהיא לקחה מהעולם עשתה לה רק טוב
אקססוריז- אז החגורה שלה מוסיפה, הפרנץ' הסגול שלה (שלא כל כך רואים בתמונה אבל תאמינו לי שהוא שם מושלם), העקבים שלה פשוטים אך עובדים והצמיד גרוזיה שלה מחמם את ליבי
ציון- 10!

מפתיע

אבל לא יכולה להגיד שלא מגיע לה
מושלמת
האמת שלא היה כזה קשה לקטוף את התואר לא היו הרבה יציאות מוצלחות השנה

West Doll

New member
יא רווית, מה את עושה פה?../images/Emo12.gif

זה היה מזה צפוי שהיא תהיה מקום ראשון
זה כמו שאני אעשה מצעד כלשהו ואמקם תמיד את קרי במקום הראשון ;; אבל באמת, היא נראית סוף|אוהב| השיער שלה מדהייייייייייים
ובכלל, זה ה-מראה לשטיח הכחול.

למעלה