Before He Cheats?
LeAnnDylan Well-known member 20/2/08 #22 לא יא עמות אתן לא רואות שזה Last Name? *יצאתי מזה סתומה עכשיו אם זה לא* (אבל אין סיבה שהיא תשים תמונה של הגב שלה אם זה לא לאסט ניים)
לא יא עמות אתן לא רואות שזה Last Name? *יצאתי מזה סתומה עכשיו אם זה לא* (אבל אין סיבה שהיא תשים תמונה של הגב שלה אם זה לא לאסט ניים)
A And It Feels Like New member 20/2/08 #23 יש שיר שלא רשמתן? ../images/Emo69.gif עכשיו כאילו אני צריכה לעשות אן דן דינו ולהחליט מי בא לי שתזכה? חח סתם, דילן צדקה, גם במה שהיא אמרה (בכוונה שמתי תמונה של הגב שלה) טוב די, תורך
יש שיר שלא רשמתן? ../images/Emo69.gif עכשיו כאילו אני צריכה לעשות אן דן דינו ולהחליט מי בא לי שתזכה? חח סתם, דילן צדקה, גם במה שהיא אמרה (בכוונה שמתי תמונה של הגב שלה) טוב די, תורך
LeAnnDylan Well-known member 20/2/08 #25 ממשיכה פה../images/Emo27.gif *ניסיתי לעשות משהו קל בשביל דרורית*
LeAnnDylan Well-known member 20/2/08 #31 לקח לי שנה../images/Emo69.gif משום מה לי זה נראה כמו מיס אינדפנדנס של קלי ><" בכל מקרה I Feel Like a Woman טוב עכשיו צריך לחשוב על משהו |חושב| רמז:
לקח לי שנה../images/Emo69.gif משום מה לי זה נראה כמו מיס אינדפנדנס של קלי ><" בכל מקרה I Feel Like a Woman טוב עכשיו צריך לחשוב על משהו |חושב| רמז:
LeAnnDylan Well-known member 20/2/08 #34 ../images/Emo99.gif|ריר| Twisted הרמז שלי: לא נלחמים, לא שונאים וראו שנים טובות יותר קצת קשה תפעילו דימיון ותקלטו מהר
../images/Emo99.gif|ריר| Twisted הרמז שלי: לא נלחמים, לא שונאים וראו שנים טובות יותר קצת קשה תפעילו דימיון ותקלטו מהר
S symptoms New member 20/2/08 #36 wheel of the world ואתן רמאיות ואני לא מוותרת תפעילו קצת דימיון, אם היה לי דיסק אחד הייתי יכולה להבין את SH אבל ככה? תחשבו דברים שדילן לא מרשה לי להשתמש בהם. רעות
wheel of the world ואתן רמאיות ואני לא מוותרת תפעילו קצת דימיון, אם היה לי דיסק אחד הייתי יכולה להבין את SH אבל ככה? תחשבו דברים שדילן לא מרשה לי להשתמש בהם. רעות
LeAnnDylan Well-known member 20/2/08 #37 אני רוצה לראות שמישהו היה עולה על זה../images/Emo69.gif Crazy Dreams ג'יזס איתך>< אני אחשוב על משהו מתוחכם
אני רוצה לראות שמישהו היה עולה על זה../images/Emo69.gif Crazy Dreams ג'יזס איתך>< אני אחשוב על משהו מתוחכם