חחח ידעתי שזה לא SH!
S symptoms New member 21/2/08 #43 משום מה המשחק נתקע אז הנה משהו חדש זה קצת קשה וצריך לעשות כמה קישורים כדי להגיע לשיר. תנסו, אם לא תצליחו אני אתן רמז. רעות
משום מה המשחק נתקע אז הנה משהו חדש זה קצת קשה וצריך לעשות כמה קישורים כדי להגיע לשיר. תנסו, אם לא תצליחו אני אתן רמז. רעות
LeAnnDylan Well-known member 22/2/08 #46 טוב אני מניחה שצריך לראות את הסדרה וזה או שיש אחד מהם שמשתתף בקליפ של קרי. בסו סמול אאל"ט. אם לא אין לי מושג
טוב אני מניחה שצריך לראות את הסדרה וזה או שיש אחד מהם שמשתתף בקליפ של קרי. בסו סמול אאל"ט. אם לא אין לי מושג
S symptoms New member 22/2/08 #47 כן, אני מניחה שצריך לראות את הסדרה וסביר להניח שגם זה לא ממש עוזר סו סמול זה מאנג'ל. עוד רמז: זה שיר הופעות רעות
כן, אני מניחה שצריך לראות את הסדרה וסביר להניח שגם זה לא ממש עוזר סו סמול זה מאנג'ל. עוד רמז: זה שיר הופעות רעות
S symptoms New member 25/2/08 #49 הבטחתי לגלות את התשובה, אז ככה, סבסטיאן בך, שהוא הכי ימני בתמונה, ששיחק את גיל בסדרה הוא הסולן של להקת סקיד ראו, שאת השיר שלהם i remember you קרי שרה בכמה הופעות בסיום הטור שלה שנה שעברה. רעות
הבטחתי לגלות את התשובה, אז ככה, סבסטיאן בך, שהוא הכי ימני בתמונה, ששיחק את גיל בסדרה הוא הסולן של להקת סקיד ראו, שאת השיר שלהם i remember you קרי שרה בכמה הופעות בסיום הטור שלה שנה שעברה. רעות