סופשבוע שקט

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif סופשבוע שקט ../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש אוונסנס אופנה אלטרנטיבית פאוור מטאל להקת HIM המציפים:
(73) taroboy (78) ZuLi90 (91) Cry For The Moon (112) אטומיק בייגל (112) Amir Noy (145) אזירפאל (148) The Phantom Agony (255) Liquid Dreams (373) PerfectSP (537) מגרש השוודים (שיא חדש!
) שאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: ביי.

ZuLi90

New member
דיי נאור ימציף XDDD!!!

סופשבוע שקט גם לך אלעד... אניווי מסתבר שגם כשאני עסוק אני מוצא זמן לשלוח מספר לא מבוטל של הודעות לפורום הזה... אוהב אותכם :) אז לשאלון!? שיר/י השבוע של ווית'ין: DW , OSH!! שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Epica- cry for the moon אלבום השבוע: The Dresden Dolls מה את/ה שומע/ת עכשיו: את שיר השבוע לא של וויטין דבר טוב שקרה השבוע: חלמתי על בשר שלפי הקבלה זה שלמות רוחנית... D: דבר רע שקרה השבוע: חלמת שאני הורג חתולים שחוריםםםם פאק קרתי להם לעזאזל את כל הבשר ואני עוד צמחוני... ה' יעזור ... :\ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: אנונימוס. מאכל השבוע: אורז עם גזר ועגבניות ספר השבוע: אני מניח שכל ספרי הפסיכומטרי D:D: סרט/סדרת השבוע: NOT תמונת השבוע:

סופשבוע נעים ^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: ממ אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: גם אין אלבום השבוע: אין XD מה את/ה שומע/ת עכשיו: Dark Angels Ascention - Avrigus דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצים ביום שלישי ^___^ דבר רע שקרה השבוע: אה... לא יודעת
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום הולדת לחברה (אם יוחלט כבר מה עושים XD) ונראה לי זהו... מתחיל בי"ס אם לא תהיה לנו שביתה ב30.8, שזה די נחמד (רק ההתחלה! P:) ואני לא רוצה שתהיה שביתה והלימודים יתחילו כשאני אהיה בחו"ל >< אתר השבוע: קומונת שציצ (22131) מאכל השבוע: פסטה של צינורות כאלו קטנים D: והיום בערב יש לזניה D::: ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: סדרות - הקס, בנות גילמור, באפי, מכושפות, 3lbs, ו...זהו
תמונת השבוע: פוציקטןחמוד

עונה

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל TSF שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל ווישמאסטר של נייטוויש אלבום השבוע: ווישמאסטר וTSF מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish-DTTW דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצ דבר רע שקרה השבוע: כלום משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני אסיים סוףסוף את החוברת אתר השבוע: קומונת שציצ מאכל השבוע: המבורגר ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: יריחו, הקס, קרוב לבית, הטופמודלהבאה[שתקו], הפרקליטים תמונת השבוע: אין

Ice Queen 7

New member
../images/Emo191.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Restless שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Celine Dion - My Heart Will Go On
אלבום השבוע: Century Child - Nightwish מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצים ^_____^ דבר רע שקרה השבוע: קים הרסה הכל עם סיינט >__< (שוגר אהובתי ;; ) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום אתר השבוע: קומונת שציצ
מאכל השבוע: פסטה עם טונה ספר השבוע: הארי פוטר ואבן החכמים, הפעם באמת בפעם האחרונה ++ סרט/סדרת השבוע: שנות ה70!!!, עמוק באדמה, אחים ואחיות תמונת השבוע: :}

Liquid Dreams

New member
נכון שקים טיפשה? }:

ועוד היא לקחה את האלה של שוגר, שבסוף התברר שזה כזה לסוסים XD איך שהיא שרה לסיינט בטלפון XDD לא הפסקתי לצחוק ++

Liquid Dreams

New member
סופ"ש נעים :]

שיר/י השבוע של ווית'ין: פרוזן שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Norwegian Lovesong של ליבז אייז
אלבום השבוע: Lovelorn של ליבז אייז ואנטר מה את/ה שומע/ת עכשיו: את פריס הילטון בוכה שהיא שונאת כבאות XDDDDDD
דבר טוב שקרה השבוע: תל אביב פעמיים
דבר רע שקרה השבוע: פספסתי את טל מנגן אבר דרים }: ונגמר לי הכסף XP משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פגישת מחנכת בבי"ס, אני אראה את חברה שלי סוף סוף D: לא ראיתי אותה מאז ה4 ביולי >_> אתר השבוע: last.fm מאכל השבוע: רגל קרושה
סתם. הפיצה הטעימה הזאת שנאור טוען שהיא כמו "דוריטוס עם רוטב עגבניות וגבינה"
ספר השבוע: האיר פוטר 7. אני כזאת איטית, אבל היי, הגעתי לפרק 20 ;[ סרט/סדרת השבוע: וואי, זה תמיד הקטע שאני שונאת כי יש הרבה ++ פשוט כל מה שיש ביסטארס1+2 וקצת ממה שיש ביסטארס3 XP תמונת השבוע: אין

taroboy

New member
|שארון|

שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ ME שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דה גרייט דארקנסס-ארץ אנמי אלבום השבוע:אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: מפגש שציצים
דבר רע שקרה השבוע:אממ...שומדבר מיוחד משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שומדבר אתר השבוע: תפוז(וקמונת שציצ בתוך תפוז P:( מאכל השבוע: אין משהו מיוחד ספר השבוע: ה"פ ומסדר עוף החול סרט/סדרת השבוע: גראם ניוטון אפקט. תמונת השבוע:

../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

דווקא חשבתי שהשבוע לא כתבתי כל כך הרבה
שיר/י השבוע של ווית'ין: forgiven שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הממ יש הרבה מדי
אלבום השבוע: אוקי גם פה יש הרבה
: agalloch-the mantle epica-TDC arch enemy-rise of the tyrant dimmu borgir-enthrone darkness triumphant leave's eyes- lovelorn avantasia-the metal opera parts 1,2 מה את/ה שומע/ת עכשיו: behemoth-sculpting the throne ov seth
דבר טוב שקרה השבוע: הממ לא יודע
דבר רע שקרה השבוע: אבא של חברה טובה נפטר..
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סמינר מדצ"ים בפיזיקה
אתר השבוע: הממ תפוז?
מאכל השבוע: אין לי שמץ חח ספר השבוע: מלאכים ושדים סרט/סדרת השבוע: הממ שום דבר תמונת השבוע:

ATWA

New member
../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Truth Beneath the Rose שיר/י השבוע לא של ווית'ין: After Forever - Who I am Arch Enemy - We will rise The Beatles - She loves you Fastball - Wind me up Mortal Love - Everything אלבום השבוע: James Morrison - Undiscovered Fastball - All The Pain Money Can Buy מה את/ה שומע/ת עכשיו: Fastball - Out of my head הם כאלה חמודים דבר טוב שקרה השבוע: שומדבר דבר רע שקרה השבוע: שומדבר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כנרת? אתר השבוע: LAST FM סרט/סדרת השבוע: קייל XY, קוראים לי סם

למעלה