סופשבוע שקט

אזירפאל

New member
באיחור קל

שיר/י השבוע של ווית'ין: Forgiven, אני מניח. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: רדיוהד - You Creep Anyone Can Play Guitar Clow Out My Iron Lung Myxomatosis Optimistic
The National Anthem Paranoid Android Motion Picture Soundtrack אלבום השבוע: Pablo Honey ו-Kid A של רדיוהד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Black Star של רדיוהד. דבר טוב שקרה השבוע: הרבה דברים זוכרים לטובה.
דבר רע שקרה השבוע: לא זוכר. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בתקווה - ציונים (ובתקווה שזה באמת יהיה טוב
). אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: פיצה.
ספר השבוע: הארי פוטר השביעי, סיימתי אתמול בפעם השניה.
סרט/סדרת השבוע: Weeds!
תמונת השבוע: אין.

A t a s h i

New member
קצת באיחור, אבל. :X

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Cross. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Three Days Grace - Let It Die, ו-Paramore - When It Rains. אלבום השבוע: Paramore - Riot! מה את/ה שומע/ת עכשיו: Stream of Passion - Haunted. דבר טוב שקרה השבוע: לא יודעת. היה שבוע נחמד. סרט ואנשים וזה. ^^ דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי אישור רפואי לזה שאני עיוורת, ואולצתי לקנות משקפיים. איום ונורא.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ביתריקביתריק. D: אתר השבוע: Last.fm. מאכל השבוע: סלט.
ספר השבוע: אע. הספר של התיאוריה? >< סרט/סדרת השבוע: 'אהבה בתפריט', היה חביב.~ D: תמונת השבוע: נה.

A t a s h i

New member
בהחלט פאראמור. ../images/Emo99.gif

עין ימין חצי מספר, עין שמאל מספר וחצי. שזה בסדר, כי עם שתי עיניים אני רואה מעולה, רק עם שמאל יש בעייה, אבל אז לנהיגה אני חייבת משקפיים. כי משום מה הרופא עיניים נורא מוטרד מהאפשרות שאני אנהג אי פעם עם עין ימין עצומה, מסיבה כלשהי, ולא אצליח לקרוא כמה מספרים מזעריים במרחק של שלושה מטרים ממני. שזה כמובן נורא מסוכן.

Liquid Dreams

New member
XDDDD

כשאני התחלתי עם המשקפיים היה לי בשתי העיניים חצי מספר, ועכשיו גדל למספר שלם ועברה רק חצי שנה
בקצב הזה אני אגיע לגיל 18 ויהיה לי מספר 3

זה לא בטוח

אמא שלי אמרה לי מתישהו שבגיל צעיר המספר גדל יותר מהר וכשגדלים זה נעצר קצת, אז יכול להיות שהמספר יפסיק לגדול לך עכשיו או יגדל הרבה יותר לאט.

Amir Noy

New member
../images/Emo41.gifמגיב באיחור קטן..../images/Emo41.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ....אני חושב שIce Queen ו Frozen שיר/י השבוע לא של ווית'ין:אממ...Seether - Truth / Sonic Syndicate - Enclave אלבום השבוע: Sonic Syndicate - Only Inhuman Seether -One Cold Night פאקינג הופעה אקוסטית מדהימה
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Seether - Truth מהופעה האקוסטית
דבר טוב שקרה השבוע:אמ..יום ראשון ראיתי ילדה רציתי לראות ממש לאחרונה
דבר רע שקרה השבוע:אמ...יש לי פול שיעורים שעוד לא התחלתי
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים שיעורים ולא יתחיל ביצפר
אתר השבוע: http://www.last.fm/user/Lo-V-eX/ מאכל השבוע: אממ...לא משהו מיוחד.. ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא השבוע
סרט/סדרת השבוע: לא יצא לי לראות טלווזיה
תמונת השבוע: הייתי מעלה תמונות שלי עם כובע של סנטה-קלאוס אבל פאדיחות
הודגש באמצעות מדגישומטיק
כפרה עליך מדגישומטיק!! תעשה לי 1001 הדגשות!!

למעלה