סופשבוע שקט

Deep Blue Sky

New member
../images/Emo95.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: forgiven
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש הרבה... אלבום השבוע: לא משנה מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא משנה דבר טוב שקרה השבוע: כנ"ל דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כנ"ל אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: פורסט גאמפ תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

To The Edge

New member
גם אני. ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: -- restless
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -- יש כמה של טריסטניה. אלבום השבוע: -- beyond the veil - tristania מה את/ה שומע/ת עכשיו: -- את אמא מדברת
דבר טוב שקרה השבוע: -- חולצה של ארץ' אנמי נחשב?
דבר רע שקרה השבוע: -- לא זכור לי משהו ספציפי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: -- ניצול טוב של השבוע האחרון לחופש
אתר השבוע: -- המ. יש כמה. מאכל השבוע: -- פרי. מנגו.
ספר השבוע: -- החוברת במתמטיקה. נו, זה כבר ממש ספר.
סרט/סדרת השבוע: -- מתביישת להגיד
תמונת השבוע: אין.

PerfectSP

New member
איך אני עדיין מקום שני?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

כאילו,פאקינג לא הגבתי השבוע בגרוש! לא היה לי זמן וכוח:) וגם לא היה לי מחשב:) נו טוב... שיר/י השבוע של ווית'ין:Frozen.סתם ככה. שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Time Of Your Life-Green Day מאז שדני כפרעליו ניגן את זה בגיטרה במפגש ישרא נדבקתי לזה.והוא מנגן ממש יפה
. אלבום השבוע:לא שמעתי המון השבוע....אולי, From Them Through Us to You-Madina Lake מה את/ה שומע/ת עכשיו:All I Need
. ת'כלס את האלבום THOE המקורי והיפה שלי:) דבר טוב שקרה השבוע:הגיטרה של דניD: אה!!נכון!!!!שחר קנה לי חולצת מגה לולז מלונדון!!!!!אני מתה עליו!!!!אגב,הוא כתוב לי בחתימה,וזו הסיבה,אז עכשיו הכל מובן[= דבר רע שקרה השבוע:איבדתי את הכרטיס חזור שלי מת"א,ואני צריכה מחר ללכת,ויש לי רק צד אחד!\= משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:מפגש ישרא.ודני מביא גיטרה!!אני מקווה שהוא לא יישכח
אתר השבוע:ישרא
מאכל השבוע:אה. ספר השבוע:אה. סרט/סדרת השבוע:אה. תמונת השבוע:נההה

PerfectSP

New member
אה,בעצם, ../images/Emo190.gif

היה יותר משיר שבוע אחד של ווית'ין,היה גם- All I Need Forgiven נו,וכל הבלדות:)

PerfectSP

New member
אה,יש תמונה!D: ../images/Emo190.gif

סליחה ששחכתי דברים ונאלצתי לפתוח עוד שתי הודעות

Jilian

New member
למה תמיד ירואן כל כך מפחיד בתמונות ? ../images/Emo191.gif

PerfectSP

New member
מה שואלת?../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

הפורום הזה ממש שונא אותי

Jilian

New member
עונה../images/Emo70.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The dance שיר/י השבוע לא של ווית'ין: איןXD שמעתי רק ווית'ין אלבום השבוע: אממ the dance לא אלבום אבל לא נורא מה את/ה שומע/ת עכשיו: the promise דבר טוב שקרה השבוע:אממ אמא הבטיחה לתת לי כסף לקנות את ה-DVD של סיבוב ההופעות של ME דבר רע שקרה השבוע: קראו לי לעבוד ביום שישי משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שאני יקנה את ה-DVD אתר השבוע: אגד XD מאכל השבוע: ספגטי בולונז ספר השבוע: לא קראתי ספר השבוע ^^ סרט/סדרת השבוע: שחקי אותה מותק תמונת השבוע: XDD

מה? כל שבוע זה אותו שאלון?../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

משעממים
. שיר/י השבוע של ווית'ין: Bittersweet, Somewhere שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish-Beauty and the Beast אלבום השבוע: Evanescence - Origin מה את/ה שומע/ת עכשיו: Somewhere, של ווית'ין
. דבר טוב שקרה השבוע: מיתופיה?D: דבר רע שקרה השבוע: מיתופיה? XD משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מבחן במת', מחר
. אתר השבוע: האתר של רכבת ישראל?D: מאכל השבוע: ענביםP: ספר השבוע: בני גורן
. תעשה לי פרבולה
. סרט/סדרת השבוע: family guy תמונת השבוע:

תודה :]../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

הממ...שובצתי ל4 יחידות, ואני רוצה 5...אז זה מבחן מעבר...

למעלה