מצעד הלהקות

dandiT

New member
יש כזה משו כזה שקוראים לו טורטית...

אז אני קוראת להם טורטיות למאדים

lestatgirl

New member
היי היי היי תזהרו ממני עד כאן!

הבלגתי שדיברתם על הליבס או רייזורלייט וגם בעיניים אחרים שתקתי, תם יודעים על טעם ועל ריח אין להתווכח.. אבל טורטית? טורטית זה גורמה בעולם של טעמי ואגוזי, הטורטית היא מלכת החטיפים הישראליים וכל מי שבעל בלוטות טעם מתמוגג ממנה כשהיא נמסה לו בפה.. תגידו מה שאתם רוצים על מי שאתם רוצים כמה שאתם רוצים, אבל לא על הטורטית, באמת זה כמו לרדת על אמא של בריטי.

t a o t a o

New member
האמת,

הבעיה עם הטורטית היא שפעם היא היתה הרבה יותר טובה. התיאוריה שלי אומרת שהפסיקו בעצם לייצר טורטית מתישהו באמצע שנות ה-90 וכל הטורטיות שמוכרים מאז זה חיסול של סטוקים עתיקים. אני, במשך כל חיי, נשארתי מעריצה אדוקה של טוב-טעם ("טוב טעם, עוד הפעם!") ואם כבר אנחנו פה, מי עוד מתגעגע למוגזם? לא לפרסומת, אבל. מוגזם מוגזם מוגזם, מוגזם מוגזם מוגז-א-א-אם, מוגזם מוגזם מוגזם, מוגזם מוגזם מוגז-א-א-אם, מוגזם מוגזם מוגזם, מוגזם מוגזם מוגזא-א-אם, מוגזם כמה שזה טיפשי! |טראומה| ועוד דבר, מעדן הגולן היה הרבה יותר טעים מבאדי ודני ("מה ניתן לילד שלא רוצה חלב... אמא אני רוצה דני!") ולקחו לי שנים למצוא תחליף ראוי בדמות מעדן שוקולד פרה של עלית. וסוכריות חמוצות חמוצות חמוצות שהיו דוחות מרוב שהיו חמוצות ואף אחד לא הצליח להשאיר בפה יותר משתי שניות כי זה מאכל לך את הלשון כמו פאקינג חומצה ושולח אותך להקיא קצת אבל אני אהבתי אותן הכי הכי בעולם והייתי מחסלת כאלה בכמויות וכולם חשבו שאני מוזרה (בלי שום קשר) ופתאום בזמן האחרון נורא מתחשק לי דווקא מהסוכריות האלה אבל אני לא מוצאת בשום מקום (כי יש מצב שהפסיקו לייבא אותן לפני 15 שנים או משהו).

lestatgirl

New member
יואוווווו כ"כ

בכלל יש לי תאוריה שכל המעדנים האלה שיוצאים כל חודש זה מעדן הגולן באריזות שונות ומשונות ושמות מגניבים.. וטוב טעם באמת טוב כי בתכלס אין גם דברים חדשים שיערערו על שלטונו, והשוקולד למעלה זה אחד המשובחים.. חחחחחח מוגזם חחח גיל ססובר. יואו איך בא לי הוגו. נמרוד רשף

t a o t a o

New member
../images/Emo122.gif

גיל ססובר
קומדי סטור
שיר הטרטע
טורטי
טורטית
מוגזם
גיל ססובר
...

Unaffected