מצעד הלהקות

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifאומג היוזד מקום ראשוןD::

1. Placebo 2. 30Seconds to mars[מה 9?!] 3. The used 4. Incubus 5. Lostprophets.

פאניק יצאו? מקובל עליי :]

אני לא שונאת אותם, פשוט נמאס לי מהם לאחרונה P: המ, כן. ולעניין: 1. The Used 2. My Chemical Romance 3. Muse 4. Arctic Monkeys 5. 30 Second To Mars

MoonyAvFreak

New member
הגיע תורי XD

30Seconds To Mars Taking Back Sunday The Used שיט נו, זה קשה ): ....Lostprophets Incubus ואי, ו2 שלא הכנסתי והייתי מכינסה זה לינקין ומייכמיקל. שאת מייכמיקל כמעט שמתי במקום לוסט, זה קשה זה.

oshriti123

New member
מממממ

1.Lostprophets The Used Arctic Monkeys Taking Back Sunday 5.Biffy Clyro לא הצבעתי למיוז ופלאסיבו רק בגלל שאני בטוחה שהם יצליחו לעבור גם בלי ההצבעה שלי, יש להקות שיותר צריכות את זה..

i love TAI

New member
|כוכב|

My Chemical Romance Lostprophets 30 Seconds To Mars Taking Back Sunday Biffy Clyro אנא הוסיפי למצעד את The Academy Is..

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifיא אולוהים../images/Emo3.gif

1.מיוז 2.דה יוזד 3.מכ"ר 3.לוסטפרופטס 4.30 שניות 5.TBS

CitizenErased

New member
חדשים, אתם עוד לא מודעים לחוק החשוב כאן...

אם אתם חדשים אתם -חייבים- להצביע למיוז. אין לכם ברירה. ... לצערי אני לא רצינית, החוק הזה לא עבר את הצבעת הקבינט.

SainTonix

New member
יש בידך טעות חמורה~!

זהו פורום דמוקרטי! כדי להעביר בפורום M2 חוק יש צורך ברוב שלם של 61 ח"פים (חברי פורום), ולכן הרשות המבצעת, כלומר, המנהלות, אחראיות על מדיניות הפנים של הפורום ואופן הבחירה , שעל פי עקרון הכרעת הרוב - הזוכה יהיה לפי שיטת הבחירות הרובית, זה שיקבל את מס' הקולות הגבוה. הרשות השופטת (גם המנהלות) צריכות לדאוג שלא יווצר מצב של עריצות רוב, ולכן בתור פורום עם גישה סוציאל דמוקרטית - לירון פוגעת בזכות לחופש מצפון, זכות לפרטיות, זכות לקניין רוחני וזכות לחופש ביטוי. (מצטער, בגרות באזרחות מחר, פשוט נמאס לי כבר, הכנסתי כאן את כל המושגים שעלו לי בראש)

Chemical Venom

New member
בלי צחוק הזכרת לי כמה דברים תודה לך!...

ובקשר לערציות רוב.. אני אומר נקים מפלגת אנטי דמוקטרית ונעלה לשלטון הפורום בעזרת הדמוקרטיה ונפיל אותה וככה כולם יצביעו ללינקין פארק ! חעחעחע!

SainTonix

New member
חח הפורום נוקט בדמוקרטיה מתגוננת

ועל כן לא ניתן להעלות מפלגות אנטי דמוקרטיות לצערי. והבגרות מחר, השעה 1 וחצי וחייבים ללכת לישון כבר, אז ליל"ט חבר'ה

למעלה