תחרות קפיצות בחוות צח

segev 007

New member
אניי ואנייי

אני יוצא על עזיז השמנמן שהיום הכלך פצצה!! למקצה 70.....לצלם בשמחה!!!

snoeyka101

New member
יאייי מתחרה ../images/Emo106.gif

נכנסת למקצה 70 לצערי , אבל בקטנה. תחרות שניה שלנו=]. מקווה שילך לנו טוב ושהיא לא תיבהל מהמכשולים :]]] . ומי שנשאר לצלם את רוני על השחורה נכנסת חמישית...תנקסס:]] שבת שלום לכולם:]. אורטלוש איי לאב יו!

חחחח לא לאאאא רק בתמונה ההיא הוא חום כהה!!!

הוא נהייה שחור!! חח לא מסכימה שהוא יהייה חום כהה..פיכסה

יש לי תמונות של../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo124.gif

אני מעדיפה לא להעלות.. אז מי שרוצה תמונות שלו/חברים שלי - צרו איתי קשר במסרים או בכל דרך אחרת (מסנג'ר: [email protected]). ליאור וואגבונד תומר ומייקי+ריבלדו בועז וקאט-קולור שחף ויולורי+קוזיר נעמה וג'רונימו+דייגו אורן ובאדוין רוני וסאם מור ומירמיס עודד ואוהיו אורי ואביב+סוס בלתי מזוהה איתי וז'אן זוהר וליונל יונתן וג'ני נועם ואונסלו קרן ואניס עידו ופרננדו+וניצה בר ולאבר בוי יהב ופייבורי טל ובריזה טל ואלף מתן ופורסט אסף וואן קיור(?) דפן וטובורג עומרי ואקסטרה לאה וטינקרבל (תמונה אחת) גל ושלוק

../images/Emo94.gifגם לי יש מהיום של:

צילמתי רק מה120 אז יש לי של: רוני וסאם מור ומירמיס נועה משהוא על לאקי עודד ואוהיו תומר וריבלדו שחף וקוזיר בועז וקאטקולור דין וכרמליטו תומר ומייקי אורי ואביב איתי וז'אן זוהר וליונל נועם ואונסלו קרן ואניס נעמה ודיאגו נועם וטופר בר ולאבר בוי אורן על בדואין נועם וקוזיר זוהר על נייטמר-3 תמונות- דן ופורפלי טל ובריזה אסף ואני לא יודעת איך קוראים לסוס-2 תמונות- אורי ועוד איזה סוס ב100 זהו...מפה נגמרו לי הבטריות לא אכפת לי עם לעלות או לשלוח אבל לשלוח מעדיפה באיסיקיו באיסיקיו-281292533 במסנג'ר:[email protected]

שירלי317

New member
גם לי יש תמונות של.....

כמעט כל מי שהתחרה ב120, 110 ומטר... אני יכולה להעלות לאחת הקומונות לפי בקשה... אבל מעדיפה במסנג'ר ([email protected])

shirli0811

New member
למישהו..../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

יש תמונות של יניב קלסקי על דון חואן? סוס חום עם רעמה שחורה, שמיכה אפורה עם פס אדום ומגנים קדמיים לבנים. גפן רובק על טובורג ב-90? סוס חום-שחור, רעמה ארוכה, שמיכה בורדו+זהב? סבטלנה על נו ניים ב-80? סוס לבנה, שמיכה בורדו עם זהב?
תודה

JnJ

New member
את יכולה להעלות את שלי?, את יכולה להעלות את ש

יונתן רותם על ג'ני ב110 =] תודה, יונתן רותם על ג'ני ב110 =] תודה

lereran

New member
יש לי של

יש לי של : אמה על ברון גולדשמיט רז על סטאר מירון ענבל על וניצה זוהר על סרגיו ספיר על אפצ'י עומרי בן חקון על אקסטרה יהב ניסים על סנוא שיר קפלן על נייטמר (היה לך מדהים) מאואס סופיה על ג'אן פול ג'וטייה קומורובסקי זוהר על עזיז אגמון נעמה על פורפלי אביטל רווית על דיזל שגב על עזיז וכמובן שירלי מהאימון חוץ.. גל וסופה רוני וסנוא עדי ושינצ לי ובל ולאה על טינקרבל - תמונה אחת

למעלה