תחרות קפיצות בחוות צח

אמממ את יכולה לשלוח\ להעלות בבקשה של

זוהר על סרג'יו ועזיז שלי על נייטמר ושל שגב על עזיז!? אם את יכולה להעלות לקומונת תמונות של הפורום אז סבבה, ואם יותר נוח לך במסנג'ר אז [email protected] תודה רבה רבההה

sAp14

New member
../images/Emo41.gifתמונות!../images/Emo41.gif

ההוא עם אביב מאייל אסף ולאקי נעה ולאקי דרור ורונלד דין וקרמליטו ליאור ווגאבונד מור ומירמיס שחף וילורי עידו ווגאס רוני וסאם עודד ואוהיו זוהר וליונל ג'וני וג'ני נועם ואנסלו+דיזל דן ופורפליי+אפצ'י אסף ולאדעת מה השם מיכל ופיורה נעמה אפלבאום מיה ופיורונלה ליאור וחופש רועי וביוטי זוהר וסרג'יו(?) טוברג נעמה ופורפליי אינדיגו סופיה וג'אן וגל וסופה.

את יכולה לשלוח לי בבקשה את התמונות של זוהר

וסרג'יו? יש לך את המסנ שלי... תודה

RoNy S

New member
לי יש תמונות של

דרור ורונלד דין וקרמליטו אמיר וסר וויליאם אורי ואביב אסף ולאקי ליאור ווגאבונד בועז צוריאנו עידו ווגאס שחף אפלקר רק עם יולורי נעמה אפלבאום עם שני הסוסים אורן רוני וירניק זוהר ג'וני נועם דיין ואונסלו עידו קמיאל עם פרננדו נועם זרד וטופר בר מורן שני גוזן רוני וולף זוהר ונייטמר דן אגמון עם שני הסוסים חי ואנג'לינה מור ולולודינה אסף עם וואנקור מיכל ופיורה מיה רפלד וזהו אני רק שולחת ולא מעלה מסנג'ר [email protected] אייסי 146833734

תמונות מהתחרות בצח.

קצת באיחור, חלק מהרוכבים והסוסים אני לא יודעת את השמות. אז אני מעלה עכשיו תמונות

הווו תודה יקירתי../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

בבקשה להעלות לקומנת תמונות מתחרויות - ראו קישור משמאלך

ש נ י ס

New member
תמונות../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo115.gif../images/Emo221.gif../images/Emo205.gif|שמש../images/Emo70.gif

אורי ואביב דין וכרמליטו ליאור ווואגאבונד אסף ולאקי דרור ורונלד אמיר וסר וויליאם תומר ומייקי בועז וקטר קולור (יש גם מהתחרות בכנות) שחף ויולרי (יש גם מהתחרות בכנות) נעמה וג'רונימו אורן ובדואין רוני וסם (יש גם מהתחרות בכנות) מור ומירמיס נועה ולאקי תומר וריבלדו שחף וקוזיר נעם ואונסלו בר מורן ולאבר בוי זוהר וליונל קרן ואניס *תמונות לא משהו. נעמה ודיאגו נועם וטופר (יש גם מהתחרות בכנות) נעם וקוזיר דן ופורפליי *תמונות לא משהו. יהב על הסוס החום.. טל ובריז אורי ואולטודו *תמונות לא משהו. זהו

למעלה