באסה:((
S Super Alonit New member 8/6/07 #81 הגעתי למסקנה חשובה במיוחד- צ'ייס הרבה יותר חתיך מהאוס. אז מה אם הוא בלונדיני טיפש עם מבטא מצחיק, he's mine!
הגעתי למסקנה חשובה במיוחד- צ'ייס הרבה יותר חתיך מהאוס. אז מה אם הוא בלונדיני טיפש עם מבטא מצחיק, he's mine!
L lacrimosa girl New member 8/6/07 #96 אם המבטא שלו מצחיק תזכירי לי לא לדבר לידך אנגלית, טוב? XD, ראיתי פעם איזשהו סרט עם אוסטרליים ושמו להם תרגום באנגלית אחד הדברים הקורעים בחיי. וצ'ייס רופא גרוע וגם די טיפש...אז מה אם הוא יפה? האוס ציני ושנון, הירידות של צ'ייס ממש דביליות.
אם המבטא שלו מצחיק תזכירי לי לא לדבר לידך אנגלית, טוב? XD, ראיתי פעם איזשהו סרט עם אוסטרליים ושמו להם תרגום באנגלית אחד הדברים הקורעים בחיי. וצ'ייס רופא גרוע וגם די טיפש...אז מה אם הוא יפה? האוס ציני ושנון, הירידות של צ'ייס ממש דביליות.
S Super Alonit New member 8/6/07 #97 כי ככה קבע הבמאי../images/Emo3.gif במציאות הוא בכלל לא צריך לדבר, העיקר שהוא סקסי. :]
L lacrimosa girl New member 8/6/07 #108 את מוזמנת לקחת אותו תשאירי לי את תומאס, האוס ומרקו ילכו לענבר ושירה ונחליף כל חודש
L LadySilkworm New member 8/6/07 #115 חשבתי שגם תומאס נכלל טוב נו, אפילו לדבר רק פעם אחת עם תומאס יספיק לי.
S Super Alonit New member 8/6/07 #83 זהו, את כבר לא רצויה! לכי מפה.../images/Emo11.gif אז מה אם יש לך ניק קסומי... הפרת את האמון שלי בך! בוגדת.
זהו, את כבר לא רצויה! לכי מפה.../images/Emo11.gif אז מה אם יש לך ניק קסומי... הפרת את האמון שלי בך! בוגדת.
ה הגבירה מהיער הזהוב New member 10/6/07 #120 ../images/Emo24.gif גברתי הנאווה, שרי לשפחתך הנאמנה להבטיחך שבגידה כזו לא תתבצע עוד לעולם, ואנא ממך, החזרי את אמונך שלא יסולא בפז בי. איך זה בתור בקשת סליחה?P:
../images/Emo24.gif גברתי הנאווה, שרי לשפחתך הנאמנה להבטיחך שבגידה כזו לא תתבצע עוד לעולם, ואנא ממך, החזרי את אמונך שלא יסולא בפז בי. איך זה בתור בקשת סליחה?P:
T The Young Amyrlin New member 7/6/07 #51 Ever Dream../images/Emo128.gif מה עם הסיבוב להחזרת Bless the Child?
E en li shem 7 New member 8/6/07 #70 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!תחזירו אותו!!