אתה קורא לי דוס?
L lacrimosa girl New member 8/6/07 #95 לא בהכרח חרדים יכולים להיות פנטיים כמו השיעים לעיתים קרובות. אל תסקלו אותי, זה נכון! ><
L lacrimosa girl New member 8/6/07 #75 אלונהההההה../images/Emo23.gif איזה כיף שחזרת לעצמך עכשיו לכי תעיפי את EOAH
L lacrimosa girl New member 8/6/07 #94 אופטימית מה? הרי זה ברור שבהחזרה BTC יחזור והמנצח יהיה BOTB...כמו שצריך להיות. oh sweet christable...
אופטימית מה? הרי זה ברור שבהחזרה BTC יחזור והמנצח יהיה BOTB...כמו שצריך להיות. oh sweet christable...
S Super Alonit New member 8/6/07 #99 אני מודה שהליריקה של BOTB יותר מגניבה משל ED ו-EOAH ביחד, אבל המנגינה שלו הרבה פחות עוצמתית וכייפית. לא יודעת... בכל מקרה, אני צודקת ואתם טועים.
אני מודה שהליריקה של BOTB יותר מגניבה משל ED ו-EOAH ביחד, אבל המנגינה שלו הרבה פחות עוצמתית וכייפית. לא יודעת... בכל מקרה, אני צודקת ואתם טועים.
T The Cat Woman New member 8/6/07 #98 End Of All Hope../images/Emo128.gif לא חזרתי, אני סתם לא מוכנה לתת לכם להעיף את שני האחרים.
S Super Alonit New member 8/6/07 #100 ענבר, אני אכעס.../images/Emo11.gif מילא שאת מעיפה את השיר הכי טוב באלבום אבל את אפילו לא מרעיפה עליי אהבה?! מה זה פה?!
ענבר, אני אכעס.../images/Emo11.gif מילא שאת מעיפה את השיר הכי טוב באלבום אבל את אפילו לא מרעיפה עליי אהבה?! מה זה פה?!
T The Cat Woman New member 8/6/07 #103 זונע. התגעגעתי אליך!!! ואותו יום ששלחת לי את הSMS- ממש רציתי להתקשר אליך אבל הייתי בעבודה =\ גם לקח לי שנתיים למצוא את הקליטה שהלכה לאיבוד איפשהו שם כדי לענות לך בחזרה
זונע. התגעגעתי אליך!!! ואותו יום ששלחת לי את הSMS- ממש רציתי להתקשר אליך אבל הייתי בעבודה =\ גם לקח לי שנתיים למצוא את הקליטה שהלכה לאיבוד איפשהו שם כדי לענות לך בחזרה
B blacknwhite New member 8/6/07 #102 טוב שחזרת, אפילו אם זה רק בשביל זה../images/Emo9.gif ואני מחכה שתחזרי באמת