כרטיסים לבארקה
חינם! חינם!

הדר 0

New member
../images/Emo5.gif איכסה

נכון יש את סולם התארים, דוקטור, פרופסור......... מה בא אחר כך? ניראה לי אני פשוט אוציא מלא מלא תארים אחד אחרי השני ואקבל ככה חיי נצח אוי לא!!!!!! אבל אם תהייה שביתה?? זה ממש עקב אכילס

רעוּת

New member
אח"כ בא פנסיונר ../images/Emo16.gif

או בשפה אקדית "פרופסור אמריטוס"
. שביתה זה כיף. שובתים 3 חודשים, ואח"כ עושים את כל הסמסטר בחצי מהזמן, מה שמוכיח שלא באמת צריך שהוא יהיה כ"כ ארוך מלכתחילה

הדר 0

New member
אכדית?

שביתה זה לא כיף עפ"י התיאוריה שאני מנסה לפתח כאן...

רעוּת

New member
זה כיף ../images/Emo46.gif

הידעת?! שבתקופת מבחנים של שבוע וחצי אפשר להכניס את אותה כמות מבחנים כמו בתקופצ מבחנים של חודש וחצי

הדר 0

New member
הידעת שעטלפים בכניסתם למערה תמיד פונים שמאלה?

את מזכירה לי את התיכון
זה עושה לי עצוב בלב

הדר 0

New member
בואנה יא צעירה! ../images/Emo2.gif

זה נגמר לפני שנתיים! את יודעת כמה תלאות עברתי מאז?!

תיכון זה בטוח יותר כיף מצבא נגיד

עלינו לשמוח בחלקנו
(חוץ מזה שבכל אופן מדובר על התקופה, ברור שהלימודים לא כיפים לאף אחד. חוץ מאנשים פגומים מאוד)

אה =\

טוב, זה תמיד יכול להשתפר גם אם ממש נראה לך שלא. וגם אם לא - אני בטוחה שיש לך כמה חברים שלך, ואז את לא צריכה לשים לב בכלל לכל האחרים. אני יודעת, אני לרוב מוקפת באנשים שאני לא מחבבת וכנראה לא מחבבים אותי. P:

דידושקע

New member
חח ../images/Emo3.gif

אוקי, יש לי את החברים שלי, אבל פשוט נמאס לי להיות תקועה בתוך כל החרא הזה. ופעם חשבתי שאני סתם מגזימה, אבל אם ככה אני מרגישה אז.. זה אמיתי. ובחיי שזה כבר הוציא ממני כמעט כל שמץ של אופטימיות. אני חושבת כבר כמה זמן לעבור כיתה אבל זה כזה בעייתי.. אוף נו, אין לי כוח לזה עכשיו. אני מספיק מדוכאת מהיסטוריה.

הדר 0

New member
חולקת על דעתך, ממרום שנותי אני יכולה להודות

שבבי"ס סבלתי עד מאוד (במיוחד בחטיבה....) ובצבא סבלתי פחות... אפילו היו רגעים שנהנתי...... זה כל אחד ואיפה שהוא נופל וכמובן כל אחד והאופי שלו....

למעלה