שיר השבוע

../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifשיר השבוע../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע פעם שנייה... זה היה אמור להיות ביום שישי אבל שכחתי
צטערת אז ....שלחו....
שיר השבוע
תשרשרו להודעה זאת:
שיר של גרין דיי (שאהבתם השבוע):
שיר של גרין דיי (שאהבתם השבוע):
השיר המעצבן של השבוע:
ותוסיפו תמונה של גרין דיי כמובן.

^_^.

שיר של גרין דיי (שאהבתם השבוע):כרגיל~אה אה את\ה מת\ה.^_^ שיר לא של גרין דיי (שאהבתם השבוע):couting crows-A Murder of One השיר המעצבן של השבוע:תנו לו צ'אנס.ררר אני שונאת את זה.>___<

whatascene

New member
זה דיסק ממש מצויין

הוא בעיקרון הדיסק הכי טוב שלהם. אבל גם סטאלייטס ודסרט לייף ממש טובים. הארד קנדי נשמע נחמד, אבל לא ממש שמעתי את כולו, אז אני לא יודעת.

^_^.

שיר של גרין דיי (שאהבתם השבוע):כרגיל~אה אה את\ה מת\ה.^_^ שיר לא של גרין דיי (שאהבתם השבוע):couting crows-A Murder of One השיר המעצבן של השבוע:תנו לו צ'אנס.ררר אני שונאת את זה.>___<

מרררר../images/Emo163.gif

שיר של גרין דיי מהשבוע: אממ.. הקאבר שלהם לmy generation. שיר לא של גרין דיי מהשבוע: jimmy jazz- The Clash שיר מעצבן: ממממ.. לוידעת.

חגי גת

New member
בדקתי פה מי רשם את השיר הכי טוב

פה. ולפי מה שאני רואה, חמוסה מתרוצצת שיחקה אותה עם ג'ימי ג'אז של הקלאש אח"כ אני, אם שיר שאני לא זוכר את שמו, ואז בארבוקיס עם אלוהים נצור את הקלאש של הסקס פיסטולז:)

GD ROCKS

New member
עונה

שיר של גרין דיי שאהבתי: יש יותר מדי אבל SHE!!! שיר שליטה!!! שיר שאהבתי לא של גרין..: PIBES CHOROS-LA COLORADA (לא תבינו עזבו) שיר מעצבן: מממממממ.. הא!!! השיר המעצבן הזה של רוני.. לא יודעת איך קוראים לו(וזה גם לא כזה מעניין אותי) זה בערך ככה "זוז מותק בלה בלה בלה" וואטאבר. בעע איפה שאני לא ילך תמיד אני ישמע את זה מאיזה דירה או איזה מכונית!!! צריך להכחיד את הרוני הזאת- בע תמונה ---> (אני לא מאמינה שאני אומרת את זה כי אני אף פעם לא חשבתי שבילי חתיך או משהו. אבל פה הוא כזה...
)

חגי גת

New member
מארון 5, את אוהבת את גוש קטיף?

שיר השבוע שלי זה: Government warning - blank להקה חדשה ומעניינת.

בוווהווווו

שיר של גרין דיי (שאהבתם השבוע): גיק סטינק ברט' שיר לא של גרין דיי (שאהבתם השבוע): מיי קימקל - גואוסט אוף יו (השומרת ראש הקשוחה והאפלה שלי הביאה לי
) השיר המעצבן של השבוע: פותחת אמטיוי. רואה שיש רוק צ'רט. אז אין מה לרשום. פעם באה P= ותוסיפו תמונה של גרין דיי כמובן. העעע טרה איזה עינייםם

היי אני חדשה בפורום.. אחלה תמונה!

אני חדשה בפורום, גם אני אוהבת את גרין דיי.. הם מעולים בגיטרות חשמליות! אחלה תמונה.. ואגב, מהו הסינגל האחרון שהם הוציאו?

GD ROCKS

New member
ברוכה הבאה!

והם לא כאלה מעולים בגיטרות חשמליות הם מנגנים שירים כאלה קלים!! טוב זה לפחות מה שאני יודעת על מה שמנגן בילי וגייסון. אולי בבס עם מייק זה משהו אחר. הא והסינגל האחרון שהם הוציאו הוא: WAKE MW UP WHEN SEPTEMBER ENDS

אה טוב, תודה! ../images/Emo13.gif

ואת גם יכולה לראות, שיניתי את החתימה שלי.. אני רוצה להדגיש את ה-781, איך מדגישים בחתימה?

למעלה