שיר השבוע

WdanaW

New member
צודקת..שיר רולזזזז../images/Emo45.gif

שיר שולטטטט אהה וואלה אני חדשה פה...
אני דנה! מה קורה פיפול?

קודם כל

בילי ג'ו ממש לא משהו בגיטרה ג'ייסון בסדר ו781 זה לא קשור לגרין דיי זה בכלל פורום תוכים למה התכוונת שחיברת אותם ביחד דרך אגב 422 זה פורום גרין דיי מה שבטוח אחד מאיתנו יוצא אידיוט הוא אני או את

נועלה 123

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע תשרשרו להודעה זאת: שיר של גרין דיי (שאהבתם השבוע): יש יותר מדי, אבל נלך על: Waiting שיר של גרין דיי (שאהבתם השבוע): Under Pressure-MCR&The Used או את הגרסה של Queen&David Bowie השיר המעצבן של השבוע: השיר המפגר של מה קשור. אני בעד לדפוק לזמר הזה מכות רצח. ותוסיפו תמונה של גרין דיי כמובן. אה.. טוב.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אווווווו אנחנו נשחט אותו!
מאדר#@!#^%$!!!! גאד דאמט אח שלי כול היום שר לי אותו! אה והוא לא זמר, הוא גם לא מצחיק, לא נראה לי אפילו שהוא יודע מה הוא. פיכסה!

WiseL

New member
ני

שיר של גרין דיי: green day לא של גרין דיי: teenage lobotomy שיר מעצבן:לא זכור לי תמונה-

whatsername 234

New member
טוף גמני רוצה:

שיר של גרין דיי (שאהבתם השבוע): יש כמה: *Give Me Novocain *Whatsername *Letterbomb *Burnout *Cast Away
שיר לא של גרין דיי (שאהבתם השבוע): עוד כמה: *MCR-I'm Not Ok *MCR- Helena *The used- All That I've Got
השיר המעצבן של השבוע: a"l- Mobile ותוסיפו תמונה של גרין דיי כמובן.

GD ROCKS

New member
../images/Emo99.gifLetterbomb../images/Emo99.gif

סוף סוף מישהו שאומר שהוא אוהב את השיר הזה. השיר הכי טוב באמריקן אידיוט. טוב כיימת הכי טוב..

whatsername 234

New member
נכון הוא האהוב עליי משם!

כי בילי אומר הרבה fuck ואני אוהבת אותו אומר פאק...

למעלה