שיר השבוע

AriellA100

New member
שלי:

שיר של גרין דיי: going to pasalacqua שיר לא של גרין דיי: sum 41 - pieces שיר מעצבן לא היה השבוע

Lorly

New member
אני חדשה פה, להלה ../images/Emo26.gif

שיר של גרין דיי: "jesus of suburbia" (טוחנת דיי הרבה לאחרונה) שיר לא של גרין דיי: "nirvana - lithium" (מישהו ביצע בrockstar inxs ומאז אני שומעת. להלה) השיר המעצבן: "backstreet boys - incomplete" נמאס שתוקעים את זה בכל ערוץ. אז הבנו שהם חזרו! נו אז מה? הם עדיין מעשנים סמים!!! תמונה, להלה (להלה - שלב מטומטם, יעבור בקרוב)

GD ROCKS

New member
ברוכה הבאה

אני באמצע פרוייקט בגלל זה אני ערה עכשיו טוב לדעת שעוד מישהו ער פה! בילי מכניס ידיים- מממ סקסי והשיר של הבקסטריט באמת מעצבןןןן בעעעעעעעעעעע והם לא לוקחים יותר סמים!!! נראה לי?

Lorly

New member
תודה :)

ו..אמ.. הם פושעים! אני בטוחה בזה! הם בטח חזרו ל"עולם המוזיקה" כדי לשדל קטינות להעריץ אותם ולאסוף עליהם חומר. בלע, נו. הם סתם חראות.

GD ROCKS

New member
?!?

האאא איך את מדברת!!! הם לא חראות!!! ולא נראה לי שהם פושעים ולוקחים סמים, זה היה פעם עכשיו הם כבר גדולים יש להם ילדים.

Lorly

New member
פגעתי בנקודה רגישה, אני רואה.

טוב, הם לא חארות. אבל אני עדיין שונאת את ניק ואת האווי ואת קווין ואת בריאן. רק AJ שולט P:

GD ROCKS

New member
רגע את מדברת על

בקסטריט בויז? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי שאת מדברת על גרין דיי!!! חחחחח אני קשת הבנה

Lorly

New member
LOL

כן! אני מדברת על באקסטריט בויז באמת נראה לך שאני אגיד שגרין דיי "חארות"? חס וחלילה

למעלה