עדכון מפגש מבדיקה עולה שהיום שמסתמן כנוח ביותר לרובנו הוא יום רביעי, בשעה 20:30. נראה לכן בסדר?
א אמברון New member 23/11/04 #18 ../images/Emo124.gif עדכון מפגש מבדיקה עולה שהיום שמסתמן כנוח ביותר לרובנו הוא יום רביעי, בשעה 20:30. נראה לכן בסדר?
../images/Emo124.gif עדכון מפגש מבדיקה עולה שהיום שמסתמן כנוח ביותר לרובנו הוא יום רביעי, בשעה 20:30. נראה לכן בסדר?
N nubi New member 23/11/04 #25 ../images/Emo7.gif עצוב לי שאני לא יכולה להגיע, ודווקא שבוע הבא הבעל בחופש. מודיעין די רחוקה בשבילי.
N nonaa New member 23/11/04 #26 יש בנות מהצפון שמתכוונות להגיע ? הכוונה צפונית לנתניה ... הייתי רוצה להגיע אך גם לי מודיעין רחוקה , אולי אם נהיה כמה יהיה אפשר להתארגן להגיע לזמן קצר יחסית ...
יש בנות מהצפון שמתכוונות להגיע ? הכוונה צפונית לנתניה ... הייתי רוצה להגיע אך גם לי מודיעין רחוקה , אולי אם נהיה כמה יהיה אפשר להתארגן להגיע לזמן קצר יחסית ...
N nubi New member 23/11/04 #27 אני כל יום בבוקר בת"א וזה בכלל סיפור כי אני לא אחזור לחיפה כדי לנסוע שוב למודיעין
א אמברון New member 23/11/04 #28 אז תבואי אלי ישר מהעבודה ../images/Emo6.gif או שנקמבן מפגש צפוני כשאני באה לחמותי. הולך? מתה להכיר אותך כבר...
אז תבואי אלי ישר מהעבודה ../images/Emo6.gif או שנקמבן מפגש צפוני כשאני באה לחמותי. הולך? מתה להכיר אותך כבר...
D dorlim New member 23/11/04 #30 נשמע מצויין ../images/Emo45.gif ואני מזכירה שאני יכולה לקחת טרמפיסטיות מירושלים
נ נעמושמוש New member 26/11/04 #65 דווקא נראה לי אחלה להגיע - אבל א. לאיש יש איזו משימה חשובה והדרור עלי. (אלא אם כן אשים אותו אצל סבתא) ב. המקום לא כשר. קצת בעייתי מבחינתי. פ'ם אחרת נעמה
דווקא נראה לי אחלה להגיע - אבל א. לאיש יש איזו משימה חשובה והדרור עלי. (אלא אם כן אשים אותו אצל סבתא) ב. המקום לא כשר. קצת בעייתי מבחינתי. פ'ם אחרת נעמה
נ נעמושמוש New member 26/11/04 #68 אבל מצאו מקום אחר.... תודה. סליחה. בבקשה (ככה זה כשעונים לפני שקוראים את השרשור עד הסוף).
ז זוג חדש New member 24/11/04 #33 אפשר להצטרף? בתור מודיעינית לעתיד (אני בשלב החיפושים), אני אשמח מאוד לבוא למודיעין להיפגש. אני מגיעה מר"ג אם מישהי רוצה טרמפ - בשמחה. (יש לי 3 מקומות מאחורה).
אפשר להצטרף? בתור מודיעינית לעתיד (אני בשלב החיפושים), אני אשמח מאוד לבוא למודיעין להיפגש. אני מגיעה מר"ג אם מישהי רוצה טרמפ - בשמחה. (יש לי 3 מקומות מאחורה).