אמברון

New member
הייתי שמחה לנדב את שלי

את מכירה אותי כבר
. אבל שני זאטוטים ישנים ומפגש פורום מרובה משתתפות לא הולכים ביחד. חוץ מזה, בא לי לצאת ולקרוע אתכן את העיר
.

אמברון

New member
../images/Emo124.gif עדכון - מקום חלופי למפגש

בית קפה חלבי וכשר
(ועל פי המלצת חבר - מצויין. הוא הגדיר את זה כ"בית קפה לכוסיות"
). המקום נקרא "באנאפה" - עם ניחוח צרפתי משהו... זה נמצא בכפר רות (צומת שילת) ממש מול מודיעין. מה דעתכן? כשר כבר אמרתי?

זה באמת מקום נחמד מאד

והכשר היחיד שאני מכירה בסביבה. הבעיה היא שהתפקדו בסביבות 20 בנות (כן ירבו), ועד כמה שאני יכולה להעריך (אני לא טובה באמידת מרחבים), לא יהיה מקום. שאני אתקשר לברר? ולצערי הרב מאד מאד, בימי רביעי אני לא יכולה לארח אצלי, מפני שהילדים של החסיד ישנים אצלנו, ואז נהיית לי אותה בעיה כמו של אמברון... אל יאוש - נמצא פתרון!

אמברון

New member
כבר ביררתי

הם אמרו שלא צריכה להיות בעיה. אני אזמין מקוןם כבר ביום ראשון, כך שהם ישרינו לנו די והותר כסאות. מקסימום נצטופף קצת.

משוש30

New member
לי לא איכפת איפה אני מאד בעד פירות

ים (ללא ספק אין סיכוי שאי פעם אני אצטרף לדת היהודית ולו רק מהסיבה הזאת!) אבל לא איכפת לי בשביל החברה הטובה לשבת במקום כשר גם את זה אני עושה לפעמים.

עדכון משנה

טוב, דיברתי עם באנאפה. הם מסכימים שהמקום קטן, אבל אומרים שניתן לסדר מקום ל-20 איש, וזה יהיה סביר. חוץ מזה, מצאתי עוד בית קפה (די חדש) שגם הוא כשר. שם יותר מרווח, אבל האוכל פחות מגניב. מה דעתכן?

נשמע מצויין ושהמקום יהיה כולו שלנו

תודה על הבירורים לך ולתנועת החסידות! |שרון מפנטזת על דברי מאפה צרפתיים עם המון המון המון בצק|

אמברון

New member
בקצב הזה נצטרך לשכור אולם שמחות

במקרה של ריבוי משתתפות נחפש עוד מקום. יש גם את בית הקפה הנחמד במשתלה (green house או משהו כזה). אולי שם יוכלו לסגור עבורנו את המקום... איזה כיף!!!

nonaa

New member
../images/Emo91.gif לדעתי, לא כדאי לפרסם מקום

מדוייק ע"ג הפורום אלא רק במסרים .... (אולי זו רק פרנויה שלי, אבל עדיף "ללכת על בטוח" .... לא ?)

אדר שלי

New member
הייתי שמחה לבוא...../images/Emo141.gif

אבל קצת רחוק לי... אם מישהי מגיעה מהאזור שלי, אשמח להצטרף.

אני גם אשמח להצתרף אם מישהו יגיע

מהאזור שלי, ונראה לי שאנחנו יכולות למלות אוטו? לא ? נועה, אדר דלדן קרניר חושחשה יעל

nonaa

New member
אולי אני ? ../images/Emo9.gif אני אבדוק ונתמסר ...

(הכוונה ל"אדר שלי" ו"אמא של עופרי" ...)

למעלה