מפגש פורום!

mayoosh4

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo176.gifמפגש פורום!../images/Emo176.gif../images/Emo41.gif

אחחחחחח זה היה כיף, למרות שהייתי ממש קצת
אז ככה, [ואם יהיו טעויות בסיפור זה רק בגלל שאני סנילית, אז תתקנו אותי!] הגעתי לעזריאלי בערך ב-11 ורבע עם סבתא סבא ואחותי [כי בת דודה שלי הבריזה לי וזאת הייתה הדרך היחידה
] וישבנו ביוטבתה עד 12. בערך ב-12 התקשרתי לשחר והיא אמרה לי שהיא עם אוסי ושהיא תכף תבוא לקראתי! אז היא התקשרה אחרי איזה 10 דקות ויצאתי אליהן והתחבקנו והראתי להן את הדיסק החדש שלי [הראשון של באסטד!!! מוהאהאהא]
אז סתם עמדנו שם בערך 5 דקות ואזזזז חנוץ באה! ווהוו. והיא נתנה לנו חיבוקי-דוב. אז עלינו לגג כדי לראות עם באו אנשים, אבל היה נורא חם ולא מצאנו צל, אז ירדנו ופגשנו את ליז עם השיער הורדרד! ואת החבר המעגניב שלה. והלכנו לטאוור. סתם הסתובבנו ואני ואוסי עשינו צחוקים [הדיסק של המורדים בפינת "אפריקה והמזרח התיכון"!!!!!
!] וראינו את "האוסף השלם של מוזיקה ביידיש" ב-150 שקל
מועחעחע! ואז מאי התקשרה ואמרתי לה שתבוא לטאוור! אז הפלא ופלא- הפעם מאי הביאה רק חברה משוגעת אחת שלה! חעחעחעע. אז מאי ודנית הצטרפו לטאוור ושמעו את הדיסק של רוני סופרסטאר [
] ואנחנו סתם הסתובבנו והסתכלנו על דיסקים ושחר קנתה את הדיסק של פיטר רוט [הו וול
].. ואז עמדנו ביציאה וחיכינו לשחר אבל גירשו אותנו! נראה לי א הלכנו למעלה?! לא זוכרת! אבל מתישו במדרגות פתאום אני רואה ילדה אומרת לי: "את יודעת במקרה איפה זה מפגש פורום מקפליי?!" ואלה היו קרין ו.. אה....... אעעעעעעעעע שכחחחחחחתי!!!!!!
אני מבקשת מחילה על הסניליות שלי! בקיצור שתיהן היו עם עוד חברה שלהן, ועמדנו שם ליד המעליות ודיברנו נראה לי... ואז פתאום חנוץ אוסי שחר ליז והחבר שלה התנתקו ממנו והלכו לאיפשהו! אז נשארתי ודיברתי קצת עם מאי וקרין וכו'
ואז הלכתי בעקבותם והסתבר שהחבר של ליז דחף אותם למפגש פורום הארי פוטר
חעחעחעחעחעחחעעחע זה היה מצחיק XDDD. אז נראה לי אחרי זה החלטנו ללכת לדיקיס. צעדנו לנו לכיוון דיקיס [אני אוסי חנוץ ליז והחבר שלה] וכל השאר נעלמו
אה לא בעצם מאי ודנית באו איתנו! כן. אז סתם הסתכלנו ואני רציתי שרוכים אבל לא ראיתי יפים! וליז הטחונה קנתה מכנסיים
. ואז סבא שלי בא ואמר שאחננו צריכים ללכת
ולא רציתייי! אז הצלחתי למשוך את זה עוד רבע שעה... ובינתיים גם מאי ודנית הלכו. אז נפרדתי מחנוץ, אוסי, ליז והחבר שלה [המממ. שכחתי איך קוראים לו
כבר הזכרתי שאני סנילית!?!?] והלכתי! היה נורא כייייייף!!!!!!!! נראה לי התבלבלתי לגמרי בסדר אז תקנו אותי! ותכתבו מה היה אחרי שהלכתי. ושחר וכל מי שלא באה איתנו לדיקיס, לאיפה נעללמתם?!!?!? בא לי שוב!!!!!!!!!!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifכיף לכן../images/Emo7.gif אוף, פאקינג מתמ'../images/Emo7.gif

mayoosh4

New member
לונורא ../images/Emo24.gif

יהיה משהו ליומולדת של ליני וג'נע!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיופי../images/Emo9.gif אחרי ה-14 נכוןןןןן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif *פרצוף מודאג*

just jenny

New member
מיי כפרות עלייך..

אני כבר בת 15+
היה לי מומולדת לפני חודש וחצי
כמה שאני מזדקנת

mayoosh4

New member
אופס../images/Emo122.gif

אחחח למה אני כזאתי עילגת? סליחה ומחילה מכל הנפגעים

may90

New member
הוהוהוהוהו הסיפור שלי:

אני ודניה (דנית) באנו ומיי התקשרה אליי שאני אבוא כבר קיצר עליתי לגג והיא אמרה שהיא בטאוור.. סחבתי איתי את דניה לטאוור וראיתי את העיניים של מיי מציציות מעל מעמד דיסקים או משו (היא נמוכה
חעחע קטנטנה) קיצר אמרתי לדניה:"הו הנה מיי!|" והיא בול גם זיהתה אותי אז רצה אליי. אני דחסתי למיי דיסקים לידיים (המורדים ושלום חנוך) קניתי פו פייטרס ואז אממ מיי שאלה אמא אחת מאיפה היא קנתה לתינוק שלה את הבלון של בובספוג והחנות הייתה למטה אבל עלינו או משהו... והיינו במעלית אז אני ודניה צחקנו שעכשיו אנחנו האנשים במעלית (כי דניה פעם המציאה עליהם שיר) האמת אני ודניה היינו לא שייכות כי רק את מיי אני מכירה ממש אבל חפיף היה נחמד! וזהו חעחע (הלכנו בדיקיס)

mayoosh4

New member
חעעעעעעחעחע../images/Emo6.gif

למי קראת נמוכה?
ומה הייתי עושה בלי הדיסקים של המורדים [בפינת אפריקה והמזרח התיכון
] ושלום חנוך?! הא?! חעחע אני כזאתי אמיצה! [NOT] איך כולכם הסתכלתם עליי כשצעדתי לעבר האישה הזקנה הזאתי עם הילדה והבלון
להלהלהלה. ליליאן את תאומתי האבודה!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיש לי הרגשה שעזריאלי אף פעם לא בטוח כשאתן באיזור../images/Emo6.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאז סתם טאואר רקורדס../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

mayoosh4

New member
חחחחח לא!

התכוונתי שאת צודקת! זתומרת שהאנשים לא ממש בטוחים שאנחנו בעזריאלי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif אז למפגש הבא להביא שיריון או משו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif ועוד משו - עוד מישי מוצאת את הפרסומת של 20 פלוס שיש בצד (לבן-תכלת כזה, עם אישה נורא מכוערת באמצע שעושה סימנים מאוד לא מפתים../images/Emo5.gif) ממש דוחה../images/Emo5.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

mayoosh4

New member
אוי לא, חנוץ!

לא הצטלמנו! ולא הבאתי לך את מה שעשיתי!!!!!!!!!

loner in love

New member
חוויות שלי ../images/Emo9.gif

הממ חיכיתי לאוטובוס של 10:40 והוא הגיע ב11 כשהבא היה אמור להגיע 10 דקות אחרי
קיצר זה עצבן חחח אחר כך הגעתי ואוסי אמרה לי לבוא ליטבתה [משום מה חשבתי שרק היא ושחר שם] והיא מפגרת היא אמרה לי לרדת ובסוף הייתי באותה קומה חח ואז אני מחפשת יטבתה וקולטת שזה מול העיניים שלי! והיי! הנה שחר! ואוסי! וגם מיי!! אז נתתי לכולם חיבוק ג-ד-ו-ל ואיימתי לגנוב למיי את הדיסק *לא ממש איימתי יותר בכיוון של חשבתי על זה ברצינות* והם חשבו ששברתי לה אותו
ואז עלינו לגג וגילינו שאין אף אחד!! ודיברתי עם ליזי וירדנו מהגג ובסוף המדרגות ראינו אותה ואת פיליפ שהוא דרך אגב אחלה בנאדם
והלכנו לטאוור והיה מצחיק אבל כרגיל אין שם כלום וסתם נתקענו שעה ליד המדרגות שמובילות לגג ואז פיליפ החליט שיהיה כיף להצטרף לגוש הארי פוטר שיושב מול הקולנוע אז הלכנו וליז אשכרה התחילה לדבר איתם חח ואז אוסי הצטרפה אלינו כי היתה שם מישהי מהשכבה/כיתה שלה ואחרי שהחלטנו שזה יותר מידי פאדיחות החלטנו ללכת משם. וקלטנו שעוד אנשים הצטרפו אבל לא קלטתי מי אלה ואז החלטנו לעוף ולאן הולכים? לדיקיס כמובן! אז נכנסו למעלית אני אוסי ליז פיליפ מיי מאי וחברה שלה ואני קולטת שהמעלית נסגרת ושחר והאנשים החדשים לא נכנסו והם עושים לנו ביי. טוב...
אז הלכנו לדיקיס וליזוש קנתה מכנס יפהההה חום ואז מייוש הלכה
ואחרי כמה דקות ענבל התקשרה אליי ואמרתי לה שתבוא לדיקיס וישבנו בחוץ על הכיסאות של היצירה של הילדים הקטנים וחיכינו עד שהתברר שהיא בכלל מחכה לנו בגג אז אני ואוסי הלכנו להביא אותה ואת ויקה, וליז ופיליפ אמרו שהם יחכו לנו בוודיס ועד שחזרנו אליהם הם כבר היו אחרי הסיבוב בוודיס אז אני אוסי ענבל וויקה נכנסנו לוודיס ויצאנו אחרי ממש קצת זמן. ענבל וויקה הלכו לחפש תיק ואנחנו נשארנו והקשבנו לליז ופיליפ מדברים על פירסינגים וכו'. שחר אמרה שהיא תבוא אבל בסוף נשארה מחוץ לטאוור ואז ענבל חזרה והלכנו כוווולנו לקנות אייסקפה/אייסשוקו ואחרי זה ליזוש ופיליפ הלכו
אז הלכנו ליד טאוור לשבת עם שחר ואז גיליתי שהיא יושבת עם קארין וידיד שלה והצטרפנו אליהם עד שגירשו אותנו ואז שחר וענבל החליטו שהן רוצות אייס! אז שוב ארומה... ואז הלכנו לראות את הנעלי ג'יימס בחנות הענקית הזאת ואז סתם דפקנו שם התנחלות דווקא היה ממש כיף! אחרי זה הלכנו לפוקס וראינו את זאת עם הברווזים מאסתי המכוערת ואז החלטנו ללכת לדיזינגוף למרות ששחר ממש התנגדה [מבינה למה]. אז הלכנו הלכנו הלכנו הלכנו ובדרך אני ואוסי החלטנו שלא יפה שידיד של קארין הולך לבד אז התחלנו לדבר איתו ואז הגעו לסנטר הלכנו ישר לתומר ואז אני שחר וקארין דפקנו ריצה לעיתונים והיו שם בדיוק 2 [1 במצאתי תוך שניה ועוד 1 שלקארין לקח שניםםם למצוא] ואז ישבנו ליד העיתונים שוב דפקנו התנחלות ואז הלכנו לדיסקים וקארין מצאה באסטד!!! וקניתי לשחר מתנה ליומולדת
את הדיסק הראשון של לוסטפרופטס ואז הגעתי למסקנה שאני רעבה וצריכה לאכול אבל בזבזתי את כל הכסף על שחר!! אז עלינו למקדונלדס [ובדרך שחר ראתה את יהודה לוי] ואז שרי ועוד כמה חברות של אוסי הצטרפו ואני קניתי מקרויאל כי היה לי כסף רק לזה וישבנו ואכלנו ואז שוב הלכנו לתומר ואז לעשות פיפי
ואז החלטנו שזהו הולכים הבייתה [ושחרענבלויקהקארין ראו את נתי רביץ כשהן חיכו שנחזור מהפיפי] ואז שווווב את כל הדרך מהסנטר לעזריאלי ואז דיברתי עם שרי שאמרה לי שבדרך לסנטר היא ראתה את אדם [מיכאל] מהשמינייה {מאוהב{ ואז כשהגענו לעזריאלי נפרדתי מכולם והלכתי עם קארין וידיד שלה לאוטובוס [הם היו ממש חמודים ועלו איתי על אותו אוטובוס כדי שאני לא אסע לבד
] וכשהם ירדו איזה אחד התחיל להתסכל עליי והוא ממש הפחיד אותי אבל לא משנה הכל בסדר ואני בבית והיה לי ממש כיף!!!!!!!!!

למעלה