../images/Emo41.gif../images/Emo176.gifמפגש פורום!../images/Emo176.gif../images/Emo41.gif
אחחחחחח זה היה כיף, למרות שהייתי ממש קצת
אז ככה, [ואם יהיו טעויות בסיפור זה רק בגלל שאני סנילית, אז תתקנו אותי!] הגעתי לעזריאלי בערך ב-11 ורבע עם סבתא סבא ואחותי [כי בת דודה שלי הבריזה לי וזאת הייתה הדרך היחידה
] וישבנו ביוטבתה עד 12. בערך ב-12 התקשרתי לשחר והיא אמרה לי שהיא עם אוסי ושהיא תכף תבוא לקראתי! אז היא התקשרה אחרי איזה 10 דקות ויצאתי אליהן והתחבקנו והראתי להן את הדיסק החדש שלי [הראשון של באסטד!!! מוהאהאהא]
אז סתם עמדנו שם בערך 5 דקות ואזזזז חנוץ באה! ווהוו. והיא נתנה לנו חיבוקי-דוב. אז עלינו לגג כדי לראות עם באו אנשים, אבל היה נורא חם ולא מצאנו צל, אז ירדנו ופגשנו את ליז עם השיער הורדרד! ואת החבר המעגניב שלה. והלכנו לטאוור. סתם הסתובבנו ואני ואוסי עשינו צחוקים [הדיסק של המורדים בפינת "אפריקה והמזרח התיכון"!!!!!
!] וראינו את "האוסף השלם של מוזיקה ביידיש" ב-150 שקל
מועחעחע! ואז מאי התקשרה ואמרתי לה שתבוא לטאוור! אז הפלא ופלא- הפעם מאי הביאה רק חברה משוגעת אחת שלה! חעחעחעע. אז מאי ודנית הצטרפו לטאוור ושמעו את הדיסק של רוני סופרסטאר [
] ואנחנו סתם הסתובבנו והסתכלנו על דיסקים ושחר קנתה את הדיסק של פיטר רוט [הו וול
].. ואז עמדנו ביציאה וחיכינו לשחר אבל גירשו אותנו! נראה לי א הלכנו למעלה?! לא זוכרת! אבל מתישו במדרגות פתאום אני רואה ילדה אומרת לי: "את יודעת במקרה איפה זה מפגש פורום מקפליי?!" ואלה היו קרין ו.. אה....... אעעעעעעעעע שכחחחחחחתי!!!!!!
אני מבקשת מחילה על הסניליות שלי! בקיצור שתיהן היו עם עוד חברה שלהן, ועמדנו שם ליד המעליות ודיברנו נראה לי... ואז פתאום חנוץ אוסי שחר ליז והחבר שלה התנתקו ממנו והלכו לאיפשהו! אז נשארתי ודיברתי קצת עם מאי וקרין וכו'
ואז הלכתי בעקבותם והסתבר שהחבר של ליז דחף אותם למפגש פורום הארי פוטר
חעחעחעחעחעחחעעחע זה היה מצחיק XDDD. אז נראה לי אחרי זה החלטנו ללכת לדיקיס. צעדנו לנו לכיוון דיקיס [אני אוסי חנוץ ליז והחבר שלה] וכל השאר נעלמו
אה לא בעצם מאי ודנית באו איתנו! כן. אז סתם הסתכלנו ואני רציתי שרוכים אבל לא ראיתי יפים! וליז הטחונה קנתה מכנסיים
. ואז סבא שלי בא ואמר שאחננו צריכים ללכת
ולא רציתייי! אז הצלחתי למשוך את זה עוד רבע שעה... ובינתיים גם מאי ודנית הלכו. אז נפרדתי מחנוץ, אוסי, ליז והחבר שלה [המממ. שכחתי איך קוראים לו
כבר הזכרתי שאני סנילית!?!?] והלכתי! היה נורא כייייייף!!!!!!!! נראה לי התבלבלתי לגמרי בסדר אז תקנו אותי! ותכתבו מה היה אחרי שהלכתי. ושחר וכל מי שלא באה איתנו לדיקיס, לאיפה נעללמתם?!!?!? בא לי שוב!!!!!!!!!!!!
אחחחחחח זה היה כיף, למרות שהייתי ממש קצת