החוויות שלי../images/Emo80.gif
אוקע.. אני חייבת לציין שנהינתי -מאוד- היה לי ממש כיף. כל הילדות שהיו שם ממש חמודות וממש היה כיף להסתובב איתן.. הכי היה צחוקים במקדונלדס (המצב כפית של ויקה.. חחחח) והיה ממש כיף! בהתחלה נלחצתי כי לא הכרתי אפח'ת ועד שמצאנו את כל החמולה לקח זמן.. חחח אבל בסוף מצאנו אותכן.. באיזה שהוא שלב כולם נטשו אותנו ואני ושושנה נשארנו לבדנו
חחח הא כן וגם היה את סהר שנגרר אחרינו.. שחר- היה לי וורי פאן איתך
אחרי זה שפגשנו ת'בנות (ויקה, חן, אוסי וכל השאר) היה נורא נחמד! ואז התחלנו לטייל..וממש נהינתי כי זה הדבר הכי כיפי בעולם שיש לך חברים שאפשר לדבר איתם על דברים מעניינים. אני אחת שכל היום כל יום כל שעה ודקה מדברת באסטד/מקפליי.. רוב החברים שלי שלא הכי מכירים אותם משתעממים מימני אבל איתכן יכלתי לדבר בלי להשתעמם ואפילו להנות
זה כל הכיף בדבר! היה פאןןן לראות את נתי רביץ!
חחח רק חבל שפספסתי את יהודה לוי.. כל החדר שלי מלאא תמונות מהסמאש היטס שאגב אני מבסוטה לאללה [אפילו שחן גנבה לי ת'עיתון השווה יותר
] וכבר אין לי מקום בחדר מרוב תמונות ופוסטרים! חחחחחחחח קיצר, היה נחמד מאוד לראות את כולכן!! אני מקווה שנעשה בקרוב מפגש פורום של באסטד.. מקווה שגם נהינתן
כל מי שלא היו (ג'נע- מה נסגר? רציתי לראות'ך
) חבל כי הפסדתן.. אני באמת מקווה שתבואו כולם פעם הבאה.. ואני באמת מקווה שפעם הבאה באמת נתנהג כמו מפגש פורום ונתארגן ונבוא עם כל הציוד.. חחח(תמונות, עיתונים, דיסקים, אלבומים וכו') ואז אולי אפילו יהיה נחמד יותר
חן- אני יביא לך בקרוב ת'ברכה של טום אבל אני צריכה ת'אימייל שלך זה המסנג'ר שלי
[email protected] זה האייסי 205989761 זהו