מפגש פורום!

mayoosh4

New member
חעחעחעחעע!!!!!!../images/Emo99.gif

זה היה כבר שבור לפני זה! הזונות הביאו לי שבור אבלבלבלבללללללל זה דיסקקקקק ולא אכפת לי בים בם בם ושימותו כולם חעחעחע
איזה כיף לכם! עושים גם מפגש פורום באסטד [ואז אם שלי וקלר לא באות אני באמת מתעצבנת
] כי בא לי שווווווב וזה היה ממש כיף! גרררר רציתי סנטר. טוב חפיף P: היה ממש כיף איתך חנוץ ואני אואבת אותך המון

bustedit

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בלי א'!!!!!!!!!!!! לא קארין
קרין!!!!! גרררר... אני שונאת שכותבים אותי עם א'!!!!
בעעע

loner in love

New member
דרך אגב../images/Emo26.gif

נורא התאכזבתי שלמרות ההתללהבות מהברכה של טום בקושי קיבלתי ברכות לתת לו. הייתי בטוחה שיצא משהו גדול ובסוף קיבלתי בינתיים רק 2 ועוד איזה 4 בדרך... ואני לא מדברת רק על אלה שהיו במפגש.

mayoosh4

New member
שאני יגיד שוב- אופס?../images/Emo122.gif

היום הוכחתי יותר מתמיד כמה שאני סנילית ועילגת! חעחעחחע. טוב מחר אני ישלח את זה אל תדאגי

DesertRose7

New member
ואני הבאתי לך..

אבל אחרי מה שראיתי אצל דפי.. אממ.. תחזירי לי!

bustedit

New member
מה עד מחר?!?!?!!?

איך אפשר עד מחר?!?!?! עכשיו אמצע הלילה אני מתה מעייפות ואנלא מסוגלת לכתוב איך עד מחר?????????????? חןןןןן

loner in love

New member
קריןןןןן

את רוצה עוד לשלוח את זה בדואר זה צריך להגיע מתישהו לפני היומולדת שלו
יאללה מהר!

DesertRose7

New member
אני לא כותבת מגילה!!

אבל לסיכום היה לי ממש כיף.. גם הקטע של הסנטר שלא רציתי ללכת אליו ממש עם קפקפים! והיה ממש כיף להכיר אנשים חדשים
להגיד לכן את האמת.. בהתחלה דיי התבאסתי לראות שבקושי באו.. אבל בסוף עוד באו והיה לי ממש כיף איתם! ואנחנו הלכנו כשאתם ירדתם במעלית לטאוור רקרדס ושם נפרדו מאיתנו עוד 2.. ונשארנו אני וקרין וסהר ששוב נעלם.. אחר כך סתם יבנו מחוץ לטאוור וענבלירון וויקה באו.. אורח כך גם חן ואוסי.. עד שהאבטחה גירשה אותנו והלכנו לדפוק התנחלות באמ סקוור אבל גם משם הלכנו.. שירותים - ולסנטר.. לא לפני שקרין חזרה לבדוק לאן סהר נעלם שוב! היה לי ממש כיף! וחן - לאב יו
תודה תודה תודה תודה

bustedit

New member
החוויות שלי../images/Emo80.gif

אוקע.. אני חייבת לציין שנהינתי -מאוד- היה לי ממש כיף. כל הילדות שהיו שם ממש חמודות וממש היה כיף להסתובב איתן.. הכי היה צחוקים במקדונלדס (המצב כפית של ויקה.. חחחח) והיה ממש כיף! בהתחלה נלחצתי כי לא הכרתי אפח'ת ועד שמצאנו את כל החמולה לקח זמן.. חחח אבל בסוף מצאנו אותכן.. באיזה שהוא שלב כולם נטשו אותנו ואני ושושנה נשארנו לבדנו
חחח הא כן וגם היה את סהר שנגרר אחרינו.. שחר- היה לי וורי פאן איתך
אחרי זה שפגשנו ת'בנות (ויקה, חן, אוסי וכל השאר) היה נורא נחמד! ואז התחלנו לטייל..וממש נהינתי כי זה הדבר הכי כיפי בעולם שיש לך חברים שאפשר לדבר איתם על דברים מעניינים. אני אחת שכל היום כל יום כל שעה ודקה מדברת באסטד/מקפליי.. רוב החברים שלי שלא הכי מכירים אותם משתעממים מימני אבל איתכן יכלתי לדבר בלי להשתעמם ואפילו להנות
זה כל הכיף בדבר! היה פאןןן לראות את נתי רביץ!
חחח רק חבל שפספסתי את יהודה לוי.. כל החדר שלי מלאא תמונות מהסמאש היטס שאגב אני מבסוטה לאללה [אפילו שחן גנבה לי ת'עיתון השווה יותר
] וכבר אין לי מקום בחדר מרוב תמונות ופוסטרים! חחחחחחחח קיצר, היה נחמד מאוד לראות את כולכן!! אני מקווה שנעשה בקרוב מפגש פורום של באסטד.. מקווה שגם נהינתן
כל מי שלא היו (ג'נע- מה נסגר? רציתי לראות'ך
) חבל כי הפסדתן.. אני באמת מקווה שתבואו כולם פעם הבאה.. ואני באמת מקווה שפעם הבאה באמת נתנהג כמו מפגש פורום ונתארגן ונבוא עם כל הציוד.. חחח(תמונות, עיתונים, דיסקים, אלבומים וכו') ואז אולי אפילו יהיה נחמד יותר:) חן- אני יביא לך בקרוב ת'ברכה של טום אבל אני צריכה ת'אימייל שלך זה המסנג'ר שלי [email protected] זה האייסי 205989761 זהו

למעלה